مشاهده نسخه کامل
: کسی DVD مدل Sony NS728 یا LG 9570 داره؟
سلام به همه دوستای کم کاره این بخش!
چند وقته یه تاپیک زدم درمورد خرید یه DVD Player که متاسفانه کسی توجهی نمیکنه:41:
این تاپیکمه که خواسته هامو اینجا گفتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا یه DVD player میخوام که از روی DVD بتونه ویدیوهای 1080p رو بخونه و با زیرنویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه.
که بعد از کلی سرچ این دو مدل فوق رو پیدا کردم که ظاهرا میتونن از روی DVD فایل 1080p رو بخونن.
حالا میخوام ببینم اگه کسی یکی از این دو مدل رو داره،بهم بگه که این قابلیت رو داره یا خیر.
بخدا ثواب داره کمک کنید:42:
ممنون
یعنی تو این P30World کسی این دو مدل رو نداره:13:
vahid827
01-01-2012, 11:41
سلام دوست من
چرا من lg مدل 9570دارم . كارش خوبه اكثر فرمتها رو هم حتي mkv رو پخش ميكنه با هيچ زير نويسي هم مشكل نداره جز ...... فرمت mkv . يعني زير نويس فيلمهاي mkv رو خرچنگ قورباغه پخش ميكنه . ضمنا بعضي از فرمتهاي mp4 رو هم پخش نميكنه . من يه ماشال داشتم انقدر قر و فر نداشت مث ...... كار ميكرد . در مورد مارشال هم تحقيق كن .درسته اسم و رسم نداره ولي در مقايسه با هزينه اي كه ميكني خوبه . سعي كن جديد ترين مدلشو بخري و موقعي كه رفتي براي خريد يه كول ديسك با فرمتهاي مورد نظرت ببر (زير نويس هم داشته باشند) و همونجا چك كن تا سرت كلاه نره برادر .
سلام دوست من
چرا من lg مدل 9570دارم . كارش خوبه اكثر فرمتها رو هم حتي mkv رو پخش ميكنه با هيچ زير نويسي هم مشكل نداره جز ...... فرمت mkv . يعني زير نويس فيلمهاي mkv رو خرچنگ قورباغه پخش ميكنه . ضمنا بعضي از فرمتهاي mp4 رو هم پخش نميكنه . من يه ماشال داشتم انقدر قر و فر نداشت مث ...... كار ميكرد . در مورد مارشال هم تحقيق كن .درسته اسم و رسم نداره ولي در مقايسه با هزينه اي كه ميكني خوبه . سعي كن جديد ترين مدلشو بخري و موقعي كه رفتي براي خريد يه كول ديسك با فرمتهاي مورد نظرت ببر (زير نويس هم داشته باشند) و همونجا چك كن تا سرت كلاه نره برادر .
ممنون
چه خوب که شما دارید اینو:10:
ملاک من کول دیسک نیستش.چون خود LCD که دارم همه فرمتارو با زیرنویس ساپورت میکنه.
من میخوام از روی DVD (نه از روی فلش) بتونه 1080p رو بخونه.
بی زحمت اگه امکانش هست تست کن نتیجه رو بگو
:11:
vahid827
03-01-2012, 00:00
این مدل 1080p رو پخش میکنه نگران نباش . حتی توی کاتالوگش و روی دستگاه هم ذکر شده . اگه رفتی بازار روی کارتن یا روی خود دستگاه هم نوشته : Upscale DVD from 576i to 1080p full HD
این مدل 1080p رو پخش میکنه نگران نباش . حتی توی کاتالوگش و روی دستگاه هم ذکر شده file:///C:/Users/Vahid/Desktop
ممنون.پس از روی DVD میتونه 1080p بخونه؟
عالیه
راستی درمورد آپلود عکس،اول باید عکستو تو یکی از سایتای آپلود،آپلودش کنی،بعد آدرسشو (تو قسمت وارد نمودن عکس) بزاری.
:11:
vahid827
04-01-2012, 14:25
آره مشكلي نداره . من فيلم آواتار رو با حجم بالا ( حدود 12 گيگ ) با اندازه 1080 روي همين دستگاه ديدم . واقعا خودمو توي فيلم ميديدم .حالا اگه يه تلويزيون 3 بعدي داشته باشي و فيلمتم 3بعدي باشه كه ديگه تا فيلم تموم بشه پرپر ميشي از خوشي. در مورد عكس هم فهميدم موضوع چيه ،سريع اديت كردم .ميخاستم واست عكس يكي از صفحات كاتالوگشو بذارم كه نشد. راستي يه آدرس داري كه بتونم عكس آپلود كنم ؟ و چطوري
آره مشكلي نداره . من فيلم آواتار رو با حجم بالا ( حدود 12 گيگ ) با اندازه 1080 روي همين دستگاه ديدم . واقعا خودمو توي فيلم ميديدم .حالا اگه يه تلويزيون 3 بعدي داشته باشي و فيلمتم 3بعدي باشه كه ديگه تا فيلم تموم بشه پرپر ميشي از خوشي.
12 گیگ از فلش دید دیگه!
DVD که کلا 9گیگ بیشتر نمیشه.
بازم تاکید میکنم میخوام از روی DVD بتونه 1080p رو بخونه ها نه از روی فلش!
LCD خودم میتونه از رو هاردو فلش هرچی هست بخونه مشکلی نیست از اون لحاظ.
مشکل من فقط DVD بودش.
در مورد عكس هم فهميدم موضوع چيه ،سريع اديت كردم .ميخاستم واست عكس يكي از صفحات كاتالوگشو بذارم كه نشد. راستي يه آدرس داري كه بتونم عكس آپلود كنم ؟ و چطوري؟
سایت آپلود زیاده یه سرچ بزنی میاد.
یه نمونه ش اینه،لینک پایینو میری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همون صفحه اول 5تا گزینه choose file داره که یعنی میتونی همزمان 5تا فایل آپلود کنی.
کاری نداره فقط کافیه choose file رو بزنی بعدش یه پنجره میاد که فایلی رو که میخوای آپلود کنی بهش میدی.
درآخر هم شروع آپلود رو میزنی.
بعد از اینکه آپلود شد،آدرس فایل آپلود شده رو بهت میده.تموم
حالا اگه بخوای عکستو اینجا مستقیم نشون بده باید موقع پست دادن از گزینه های بالا اونی که عکس کوه هست (وارد نمودن عکس) رو بزنی بعد آدرس فایل آپلود شده رو بهش میدی تموم.
کلا روال کار همینه و دیگر هیچ !
موفق باشی.
vahid827
05-01-2012, 17:34
12 گیگ از فلش دید دیگه!
DVD که کلا 9گیگ بیشتر نمیشه.
بازم تاکید میکنم میخوام از روی DVD بتونه 1080p رو بخونه ها نه از روی فلش!
LCD خودم میتونه از رو هاردو فلش هرچی هست بخونه مشکلی نیست از اون لحاظ.
مشکل من فقط DVD بودش.
سایت آپلود زیاده یه سرچ بزنی میاد.
یه نمونه ش اینه،لینک پایینو میری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو همون صفحه اول 5تا گزینه choose file داره که یعنی میتونی همزمان 5تا فایل آپلود کنی.
کاری نداره فقط کافیه choose file رو بزنی بعدش یه پنجره میاد که فایلی رو که میخوای آپلود کنی بهش میدی.
درآخر هم شروع آپلود رو میزنی.
بعد از اینکه آپلود شد،آدرس فایل آپلود شده رو بهت میده.تموم
حالا اگه بخوای عکستو اینجا مستقیم نشون بده باید موقع پست دادن از گزینه های بالا اونی که عکس کوه هست (وارد نمودن عکس) رو بزنی بعد آدرس فایل آپلود شده رو بهش میدی تموم.
کلا روال کار همینه و دیگر هیچ !
موفق باشی.
من با dvd چک نکردم .ولی خروجی دستگاه مهمه .اگه از روی کول دیسک بخونه از روی dvd هم میخونه .اما فکر کنم فروشنده بزاره موقع خرید چک کنی . حقیقتش من هنوز dvd با اندازه تصویر 1080 گیر نیاوردم .امروز میرم کلوپ یه فیلم میگیرم و چک میکنم
vahid827
05-01-2012, 17:35
من با dvd چک نکردم .ولی خروجی دستگاه مهمه .اگه از روی کول دیسک بخونه از روی dvd هم میخونه .اما فکر کنم فروشنده بزاره موقع خرید چک کنی . حقیقتش من هنوز dvd با اندازه تصویر 1080 گیر نیاوردم .امروز میرم کلوپ یه فیلم میگیرم و چک میکنم
نه دوست عزیز اگه از روی فلش میخونه ربطی به این نداره که از روی DVD هم بتونه بخونه.
ینی هیچ فایل 1080p روی DVD رایت نزدی تاحالا !!؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.