ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سیستم کامل با 400-500 تومان خواهش میکنم

dash_mehdi
13-12-2011, 22:42
با سلام خدمت همه
میخواستم یک سیستم کامل مانند مادربرد. سی پس یو .مانیتور ال سی دی کارکرده. قاب کیس رم و گرافیک و بقیه متعلقاتش بخرم بودجه هم 400 تا 500 هزار تومن است از دوستان متخصص خواهش میکنم که کمکم کنند
یک سیستم کامل و تقریبا قدرتمند در خانه دارم و این سیستم را فقط برای کار های مدیریتی می خوام
البته چون در تالار اصلی این انجمن نمیشه تاپیک ارسال کرد مجبور شدم در اینجا ارسال کنم

dash_mehdi
14-12-2011, 11:50
:41:مثل اینکه در این انجمن کسی نیست جواب مارو بده کاربران انجمن پی سی ورلد خیلی بی معرفتند یک بار نشد یک تاپیک بزنم یکی درست و حسابی جوابم رو بده . اخه تویی که میای تو این تاپیک و می بینی این تاپیک دیروز زده شده محض رضای خدا یه جواب بنویسی مگه چی میشه فکر کنم تو این انجمن وقتم رو دارم تلف می کنم هیچ کس نیست جوابه ما رو بده:41:

BF.Me
14-12-2011, 12:05
شما باید در بخش "مشاوره و راهنمایی برای خرید سیستم" تاپیک بزنید.

Hamed DC
14-12-2011, 12:09
با سلام خدمت همه
میخواستم یک سیستم کامل مانند مادربرد. سی پس یو .مانیتور ال سی دی کارکرده. قاب کیس رم و گرافیک و بقیه متعلقاتش بخرم بودجه هم 400 تا 500 هزار تومن است از دوستان متخصص خواهش میکنم که کمکم کنند
یک سیستم کامل و تقریبا قدرتمند در خانه دارم و این سیستم را فقط برای کار های مدیریتی می خوام
البته چون در تالار اصلی این انجمن نمیشه تاپیک ارسال کرد مجبور شدم در اینجا ارسال کنم
سلام دوست عزیز.
در بخش زیر تاپیک مشاوره بزنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید