مشاهده نسخه کامل
: کار نکرد فن cpu
سلام
چند وقت پیش رفتم توی تنظیمات مادربورد و سیستم اخطار دمای cpu و motherboard رو فعال کردم چون دیدم دور فن cpu یکم کمتر شده بود
اما بعد از 1.2 روز بلافاصله که سیستم رو روشن میکنم بوق سیستم در میاد و نگاه میکنم فن cpu کار نمیکنه!!
با دست که راش میندازم یه دور 10 ثانیه میندازه بعد دوباره از کار میافته سیستم که خاموش روشن کنم معمولا درست میشه!
مشکل از فن یا من خرابکاری کردم :31:
amd 64x2
2.40ghz
4600
برو تو بایوس سیستم و تنظیمات رو به دیفالت تغیر بده بعدا کار نکرد سیم فن رو یه دفعه دربیار وبزار جاش
و نشد بایوس رو پاک کن به روش جامپر یا بازتری رو در بیار
موفق باشی
بایوس مین رو دیفالت کنید به احتمال زیاد درست میشه
اه دیدید باز هم فن سی پی یو نمیچرخه فن سی پی یو رو خاک گیری کنید و یک روغن کاری بکنید درست نشد فن روعوض کنید
برو تو بایوس سیستم و تنظیمات رو به دیفالت تغیر بده بعدا کار نکرد سیم فن رو یه دفعه دربیار وبزار جاش
و نشد بایوس رو پاک کن به روش جامپر یا بازتری رو در بیار
موفق باشی
به احتمال زیاد هم مشکل از تنظیمات هست!
بایوس مین رو دیفالت کنید به احتمال زیاد درست میشه
اه دیدید باز هم فن سی پی یو نمیچرخه فن سی پی یو رو خاک گیری کنید و یک روغن کاری بکنید درست نشد فن روعوض کنید
ربطی به خاکوروغن نداره اخه فن خیلی خوب میچرخه و دورش خوبه اما اینجوری که متوجه شدم کلا از کار میافته که مربوط به تنظیمات هست اخه سیستم که روشن میکنم میچرخه بدون مشکل اما تو مرحله boot قطع میشه با دست راش میندازم دوباره قطع میشه.
اما با خاموش و روشن کردن سییستم درست میشه!
ess_1362
14-12-2011, 09:43
احتمالا فن پردازنده دچار مشکل شده
این مورد به تنظیمات بایاس ارتباطی نداره و هیچوقت در بایاس تنظیماتی برای غیر فعال کردن فن پردازنده نداره
شاید این جوابم ابتدایی باشه ولی شما چسب سی پی رو بکن و روغن بزن چند بار من امتحان کردم ردیف شده
احتمالا فن پردازنده دچار مشکل شده
این مورد به تنظیمات بایاس ارتباطی نداره و هیچوقت در بایاس تنظیماتی برای غیر فعال کردن فن پردازنده نداره
اخه درست بود و بعد از اینکه تنظیمات رو انجام دادم اینجور شد و با خاموش و روشن کردم سیستم درست میشه نه ریستارت!
شاید این جوابم ابتدایی باشه ولی شما چسب سی پی رو بکن و روغن بزن چند بار من امتحان کردم ردیف شده
تا جایی که دیدم و میبینم سوراخ واسه روغن زدن نداره و مثل فن های cpu intel نیست!!
خوب بایوس رو دیفالت کنید ببینید درست میشه یا نه
انجام دادم ببینم چی میشه فعلا که واسه بار اول گیر نداد!
ممنون از دوستان اما من تنظیمات رو به حالت دیفالت برگردوندم و اخطار رو قطع کردم
امروز نگهانی تا سیستم رو روشن کردم وین که بالا اومد یه نگاه انداختم دیدم فن کار نمیکنه هر چی با دست راش انداختم دیدم نمیشه خاموش کردم و روشن کردم درست شد!
مشکل از چیه دوستان؟
sadegh-sg
02-01-2012, 15:29
با اجازه بزرگترا !!:11:
سلام
من هم این مشکلو داشتم اما رو اینتل بود
مشکل از فن بود روغن زدم درست شد
اما من با اون سیستم مشکل دما نداشتم و وقتی چند بار ریفریش میکردم
فن راه میفتاد اخه چون کاربرد کافینت بود و سیستم مدت زیادی باید کار میکرد
رفتم تا یک فن جدید بگیرم تعمیر کار میگفت :
بعضی از این فن ها خیلی فن های اصل هستند و روشون کنترل دور نصبه که تو دما های پایین
فن رو خواموش میکنه .
اما من فن جدید گرفتم و تا حالا مشکلی نداشته
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
توصیه میکنم فن جدید بگیرید و امتحان کنید
اگر اکان داره یک شات از دما ها بزارید تا دوستان
بتونن راهنمایی کنن
با یک فن دیگه تست کنید سیستم رو
اگه با اون فن هم مشکل داشت مشکل یا از مدار pwm مین هست یا پاور داره مشکل ایجاد میکتنه و باید با یک پاور دیگه سیستم چک بشه
با اجازه بزرگترا !!:11:
سلام
من هم این مشکلو داشتم اما رو اینتل بود
مشکل از فن بود روغن زدم درست شد
اما من با اون سیستم مشکل دما نداشتم و وقتی چند بار ریفریش میکردم
فن راه میفتاد اخه چون کاربرد کافینت بود و سیستم مدت زیادی باید کار میکرد
رفتم تا یک فن جدید بگیرم تعمیر کار میگفت :
بعضی از این فن ها خیلی فن های اصل هستند و روشون کنترل دور نصبه که تو دما های پایین
فن رو خواموش میکنه .
اما من فن جدید گرفتم و تا حالا مشکلی نداشته
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
توصیه میکنم فن جدید بگیرید و امتحان کنید
اگر اکان داره یک شات از دما ها بزارید تا دوستان
بتونن راهنمایی کنن
ممنون دوست عزیز
اما فن من جای روغن نداره
چون سیستم قبلی intel بود و روکش intel رو میکشیدم پشتش جای روغن داشت اما این نداره!
البته بار اخر که کار نکرد صبح بود و هموای اتاق خیلی سرد!
با چه نرم افزاری میتونم اینکار بکنم؟((واسه دما)) تو ویندوز
با یک فن دیگه تست کنید سیستم رو
اگه با اون فن هم مشکل داشت مشکل یا از مدار pwm مین هست یا پاور داره مشکل ایجاد میکتنه و باید با یک پاور دیگه سیستم چک بشه
والا فن دیگه در دسترس ندارم فقط میتونم مطمئن بشم از چیه برم یه نوشو رو بگیرم حالا یا فن یا پاور
:40:
samijazini
05-01-2012, 14:06
فن رو بده به یکی تا تست کنه اگه مشکل از اون بود یه فن جدید بخر ....
sadegh-sg
05-01-2012, 14:55
نرم افزار hw monitor
دانلودش کن یک شات ازش بزار
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
یا core-temp
دوستان
حالا سیستم رو روشن کردم دیدم فن کار نمیکنه و به گفته ی یکی از بچه ها گفت اگه کنترل دور نصبه
بعد از 5 دقیقه که سیستم روشن بود فن خود به خود کار کرد!!
از همون کنترل دور هست؟
sadegh-sg
06-01-2012, 10:10
درسته دوست عزیز برای اتمینان یک شات از اون دو تا نرم افزار که گفتم بزار
Hamed DC
13-01-2012, 16:12
دوستان
حالا سیستم رو روشن کردم دیدم فن کار نمیکنه و به گفته ی یکی از بچه ها گفت اگه کنترل دور نصبه
بعد از 5 دقیقه که سیستم روشن بود فن خود به خود کار کرد!!
از همون کنترل دور هست؟
معمولا با گرم شدن نسبی قطعه، فن شروع به گردش میکنه. البته این حالت برای تنظیمات در حالت PMWصدق میکنه.
barbirose
12-03-2012, 15:34
کمک موقع روشن شدن کامپیوتر ا بوق ممتد و 3 تا 2تایی کوتاه (6 بوق)میزنه و پیغام میده فن سی پی یو خرابه ولی فن کاملا سریع میچرخه سیستم کاملا خنکه سرعت فن را 0 نشان میده ولی خیلی سریع میچرخه یعنی چی شده کمک
sadegh-sg
12-03-2012, 15:46
کمک موقع روشن شدن کامپیوتر ا بوق ممتد و 3 تا 2تایی کوتاه (6 بوق)میزنه و پیغام میده فن سی پی یو خرابه ولی فن کاملا سریع میچرخه سیستم کاملا خنکه سرعت فن را 0 نشان میده ولی خیلی سریع میچرخه یعنی چی شده کمک
سلام
داخل یکی از تاپیک ها هم پست بدی راهنمایی میشی
دوست من دما رو از داخل بایوس چک کن
ببین سیم pwm
وصل شده یا نه :31:
بایوس مین رو یک دور دیفالت کنید و آپدیت کنید
این بوق اگه به صورت آژیر باشه یا از خالی شدن بایوس است یا دمای بالا
فن رو باز کنید خمیر بزنید و پایه های فن رو چک کنید که نشکسته باشه و خوب جا رفته باشه و فن محکم باشه
سیم فن رو چک کنید که با هیت سینک فن اتصال نداشته باشه و بکنیدش و دوباره وصل کنید یا روی یک پین دیگه چکش کنید
خالی شدن بایوس هم میتونه به علت افت ولتاز باشه
مانند ضعیف بودن باتری مین - ضعیف بودن پاور که بایوس به این دلایل خالی میشه
barbirose
13-03-2012, 15:05
بایوس مین رو یک دور دیفالت کنید و آپدیت کنید
این بوق اگه به صورت آژیر باشه یا از خالی شدن بایوس است یا دمای بالا
فن رو باز کنید خمیر بزنید و پایه های فن رو چک کنید که نشکسته باشه و خوب جا رفته باشه و فن محکم باشه
سیم فن رو چک کنید که با هیت سینک فن اتصال نداشته باشه و بکنیدش و دوباره وصل کنید یا روی یک پین دیگه چکش کنید
خالی شدن بایوس هم میتونه به علت افت ولتاز باشه
مانند ضعیف بودن باتری مین - ضعیف بودن پاور که بایوس به این دلایل خالی میشه
13-03-2012, 15:10
[QUOTE=sadegh-sg;6899312]سلام
داخل یکی از تاپیک ها هم پست بدی راهنمایی میشی
دوست من دما رو از داخل بایوس چک کن
ببین سیم pwm
وصل شده یا نه :31:[
سلام سیم pwm چی هست و کجاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed DC
13-03-2012, 15:26
]
سلام سیم pwm چی هست و کجاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای خاصی نیست! برخی فنها از این قابلیت پشتیبانی میکنن که اگر در قسمت بایوس فعال باشه، چند ثانیه بعد
از روشن شدن سیستم فن شروع به حرکت میکنه. در اصل یک کنترلر دما هست که با گرم شدن پردازنده دور فن رو به
صورت خودکار بالا میبره.
sadegh-sg
14-03-2012, 18:40
سلام
شرمنده دیر شد
شرعت نت پایین بود صفحه لود نمیشد
سوکت برق پردازنده رو میدونی دیگه
سیم pwm سیم اخری که معمولا ابی هستش است
barbirose
15-03-2012, 19:46
سلام ممنون از همگی مشکل حل شد (مادر بورد ایراد داشت)
sajjad1973
24-03-2012, 09:16
سلام
راستش چند سال پیش cpu کامپیوترم چون فنش کار نمیکرد در حالی که من داشتم Need for speed بازی میکردم سوخت از اون موقع تا حالا تقریبا هفته ای یه بار به طور ازمایشی یه طرف کیس رو باز میکنم که ببینم فن کار میکنه یانه ( میترسم دیگه)
میخواستم ببینم به جز این کار راه دیگه ای هست که من مطمئن شم فن سی پی یو داره کار میکنه و مشکلی نداره؟
sadegh-sg
24-03-2012, 09:49
سلام دوست عزیز
شما میتونید برای این کار از نرم افزار
hwmonetor
استفاده کنید و دما رو ببینید
این نرم افزار دمای تمام
قطعات
رو نشون
میده
:46:
core temp هم
مخصوص نمایش
دمای
سی پی یو
هست
فقط
سی پی رو مانتیتور میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.