مشاهده نسخه کامل
: خرید دستگاه سنجش فشار خون
aluminum
13-12-2011, 16:22
دوستان میخوام یک دستگاه فشار خون بخربم.از نوع بازویی و دیجیتال.برای استفاده در خانه
ولی هیچ اطلاعاتی ندارم.
میخواستم ببینم چه مارک و چه نوعی بگیرم بهتره و قیمتش حدوداً چقدره؟
infernal_a
14-12-2011, 10:36
دوستان میخوام یک دستگاه فشار خون بخربم.از نوع بازویی و دیجیتال.برای استفاده در خانه
ولی هیچ اطلاعاتی ندارم.
میخواستم ببینم چه مارک و چه نوعی بگیرم بهتره و قیمتش حدوداً چقدره؟
مارک OMRON گرفتم و از کسی که کارش تجهیزات پزشکیه پرسیدم و این برند رو معرفی کرد و گفت جواب پس داده ، کاف داره و به بازو بسته میشه و اینجوری دقتش بیشتره .
والبته راضیم .
ولی اگه میخوای دقت خیلی بالا باشه جیوه ای بگیر ، البته باید بلد باشی باهاش کار کنی .
aluminum
14-12-2011, 15:31
مارک OMRON گرفتم و از کسی که کارش تجهیزات پزشکیه پرسیدم و این برند رو معرفی کرد و گفت جواب پس داده ، کاف داره و به بازو بسته میشه و اینجوری دقتش بیشتره .
والبته راضیم .
ولی اگه میخوای دقت خیلی بالا باشه جیوه ای بگیر ، البته باید بلد باشی باهاش کار کنی .
ممنون
این برند برای کجا هست؟
جیوه ای نمیخوام.چون کار کردن باهاش سخته
حدودا قیمتش چنده؟
infernal_a
14-12-2011, 16:31
ممنون
این برند برای کجا هست؟
جیوه ای نمیخوام.چون کار کردن باهاش سخته
حدودا قیمتش چنده؟
این دستگاهی که من دارم یه حسنی که داره اینه که Base دستگاه روو میز قرار میگیره و روو Cuff بسته نمیشه و بنابراین دقتش بالاتر میره . قیمتشو توو سایت زده 140$
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دستگاهی که من دارم یه حسنی که داره اینه که Base دستگاه روو میز قرار میگیره و روو Cuff بسته نمیشه و بنابراین دقتش بالاتر میره . قیمتشو توو سایت زده 140$
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم یه فشار سنج دقیقا مثل همین خریدم راضی هم هستم ولی فروشنده گفت همین مارک دو نوع هستش یکی که زیاد قوی نیست و اگر فشار بالا رو باهاش بگیرن خراب میشه برای همین اونی که قوی تره بگیرین.
infernal_a
15-12-2011, 17:19
من هم یه فشار سنج دقیقا مثل همین خریدم راضی هم هستم ولی فروشنده گفت همین مارک دو نوع هستش یکی که زیاد قوی نیست و اگر فشار بالا رو باهاش بگیرن خراب میشه برای همین اونی که قوی تره بگیرین.
در مورد ۲ نوع بودنش نمیدونم و الان دارم میشنوم !
ولی کلا این برندییه که جواب پس داده . بعد از ۱-۲ سال هم در صورت اینکه احساس کردین که خطا داره میدین براتون کالیبره میکنن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.