مشاهده نسخه کامل
: خرید چند کاره
سلام ، من میخوام یه چند کاره برای مصرف خانگی بردارم، بیشتر برای اسکن و پرینت عکس رنگی میخوام. قیمتی هم نهایت تا 200 هزار تومان میتونم هزینه کنم ، سرعت چاپ برای من مهم نیست ، بیشتر کیفیت و میزان مصرف جوهر مهمه ، به نظر شما چی بگیرم؟
چندکاره های سری pixma از کانن و photosmart از HP چطورند؟(کدوم بهتره و چه مدلی از هر کدوم)
پیشاپیش تشکر
Hamed DC
15-12-2011, 12:03
سلام ، من میخوام یه چند کاره برای مصرف خانگی بردارم، بیشتر برای اسکن و پرینت عکس رنگی میخوام. قیمتی هم نهایت تا 200 هزار تومان میتونم هزینه کنم ، سرعت چاپ برای من مهم نیست ، بیشتر کیفیت و میزان مصرف جوهر مهمه ، به نظر شما چی بگیرم؟
چندکاره های سری pixma از کانن و photosmart از HP چطورند؟(کدوم بهتره و چه مدلی از هر کدوم)
پیشاپیش تشکر
سلام.
دوست عزیز با این هزینه میشه یه سه کاره خرید ولی نمیتونی انتظار کیفیت خوبی داشته باشی.
پیشنهاد من خرید دو عدد دستگاه هست که بی مورد پول کپی رو هم ندین. چون ظاهرا ازش استفاده نمیکنید.
سلام.
دوست عزیز با این هزینه میشه یه سه کاره خرید ولی نمیتونی انتظار کیفیت خوبی داشته باشی.
پیشنهاد من خرید دو عدد دستگاه هست که بی مورد پول کپی رو هم ندین. چون ظاهرا ازش استفاده نمیکنید.
البته منظور من هم همون سه کاره بود وابدا به فاکس نیاز ندارم.
دو دستگاه جداگانه فضای بیشتری رو میطلبه ضمن اینکه باز هم نمیشه با این پول اسکنر و پرینتر رنگی خوب خرید ، حالا اگر مدلهای خاصی مد نظرتون هست که فکر میکنید بهتر هستند لطفا آنها را معرفی کنید ، ممنون میشم.
Hamed DC
15-12-2011, 23:46
البته منظور من هم همون سه کاره بود وابدا به فاکس نیاز ندارم.
دو دستگاه جداگانه فضای بیشتری رو میطلبه ضمن اینکه باز هم نمیشه با این پول اسکنر و پرینتر رنگی خوب خرید ، حالا اگر مدلهای خاصی مد نظرتون هست که فکر میکنید بهتر هستند لطفا آنها را معرفی کنید ، ممنون میشم.
پس بهتره کمی موشکافانه به موضوه نگاه کنیم.
شما برای پرینتر رنگی ناگذیرید یه پرینتر رنگی انتخاب کنید. در این بین دو انتخاب دارین:
لیزری.قیمت نسبتا بالا و هزینه جانبی بسیار بسیار پایین!
پرینتر جوهرافشان و هزینه جانبی بالا و سنبتا غیر منطقی!
برای اینکه هزینه های جانبی پرینتر جوهر افشان شما کم بشه باید پرینتری تهیه کنید که قابلیت شارژ مجدد رو با
جوهر داشته باشه تا در هر بار اتمام جوهر مجبور به تعویض کارتریج و متحمل هزینه ای بالا نشید. برای این کار هم
بودجه شما عملا کفاف یک پرینتر جوهر افشار خوب رو میکنه(البته شاید کم بیاد!). در غیر ایصورت و خرید یک پرینتر
رده پایین، شما در هنگام خرید فشار مالی زیادی رو حس نمیکنید ولی در هر باز تعویض هزینه ای سنگین روبایدپرداخت
کنید که در دویاسه بار شارژ کل هزینه پرینتر فقط برای خرید کارتریج صرف میشه.
پس با کمی هزینه بیشتر میشه از این اتلاف هززینه بی مورد جلوگیری کرد.
پس چرا هیچ مدلی پیشنهاد نمیدین؟
Hamed DC
18-12-2011, 12:26
پس چرا هیچ مدلی پیشنهاد نمیدین؟
شما پست قبلی من رو بخون و نظر نهایی رو بده تا مدل هم معرفی کنم!
من که قبلا هم گفتم دنبال جوهر افشان رنگی از نوع شارژ با جوهر هستم ، حتی اون سری هایی هم که در موردشون پرسیده بودم از همین نوع ها بودند.
Hamed DC
19-12-2011, 18:52
من که قبلا هم گفتم دنبال جوهر افشان رنگی از نوع شارژ با جوهر هستم ، حتی اون سری هایی هم که در موردشون پرسیده بودم از همین نوع ها بودند.
با این مبلغ نمیشه یه سه کاره شارژی خرید!
با این مبلغ نمیشه یه سه کاره شارژی خرید!
آخرش هم هیچی معرفی نکردین ، واقعاً خسته نباشید:19:
Hamed DC
20-12-2011, 11:55
آخرش هم هیچی معرفی نکردین ، واقعاً خسته نباشید:19:
دوست عزیز، به شخصه اصلا دوست ندارم که جنسی رو به هم وطنام معرفی کنم که بعد از یه مدت ازش ناراضی
بشن و ضرر زیادی رو بهشون تحمیل کنه. ولی حالا که اصرار دارین:
HP Officejet J4580...125.000
پیشنهاد خودم:
EPSON Stylus CX9300F...266.000
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.