مشاهده نسخه کامل
: ویروس جدیدConnection (کانکشن)
دوستان من مدتی تو ویندوز XP با مشکلی مواجه شدم که هر بار ویندوزم رو عوض میکنم و کانکشن اینتر نت (ADSL) میسازم بعداز چند دقیقه و یا ثانیه کانکشن غیر فعال میشه و جتی دیسکانکت هم نمیشه تا دوباره کانکت کنم هر بار که روی آیکن کانکشن بغل ساعت کلیک میکنم یه لجظه میاد وسریع بسته میشه اما تو ویندوز 7 من اینمشکل رو ندارم . البته قبلا این مشکل رو نداشتم . درضمن با آنتی ویروس مطمئن آپدیت جدید نود 32 و تروججان ریمور هم چک کردم بازم نشد .بمحض این مشکل تسک بارم رنگش عوض میشه .تروخدا کمکم کنید بای
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
دوستان من مدتی تو ویندوز XP با مشکلی مواجه شدم که هر بار ویندوزم رو عوض میکنم و کانکشن اینتر نت (ADSL) میسازم بعداز چند دقیقه و یا ثانیه کانکشن غیر فعال میشه و جتی دیسکانکت هم نمیشه تا دوباره کانکت کنم هر بار که روی آیکن کانکشن بغل ساعت کلیک میکنم یه لجظه میاد وسریع بسته میشه اما تو ویندوز 7 من اینمشکل رو ندارم . البته قبلا این مشکل رو نداشتم . درضمن با آنتی ویروس مطمئن آپدیت جدید نود 32 و تروججان ریمور هم چک کردم بازم نشد .بمحض این مشکل تسک بارم رنگش عوض میشه .تروخدا کمکم کنید بای
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
سلام
اولا با آنتی ویروس کاسپر اسکای یا نورتون باید اسکن انجام بدین.
این چند نرم افزار کم حجم رو که میگم دانلود کنین Update شو کنین و باهاشون جداگانه اسکن انجام بدین:
Super anti spyware
MBAM
Hijack this
Sky bot
دقت کنین به ترتیبی که گزاشتم بگیرین و اسکن انجام بدین ، اگه اولی نشد بعد میرین سراغ دومی و ....
ضمنا یک چکی روی شبکه بزنین که مشکل ازون نباشه ، عکسی اگه میتونین از بخشهای مهم نتظیمات شبکه داخل کنترل پانل بزارین ،
ضمنا از ------ که استفاده نمیکنین؟ چون این مشکلات باهاش هست.
Take Care:40:
nowar1352
13-12-2011, 14:25
سلام بر دوست عزيز دكتر اسميت من اون كار هارو ميكنم
اميد دارم درست بشه ولي در هرصورت از شما ممنون كه اين مشكل رو پاسخ داديد.
nowar1352
13-12-2011, 14:46
با سلام ببخشيد Sky bot رو كجا پيدا كنم همه رو بجز اين پيدا كردم
با سلام ببخشيد Sky bot رو كجا پيدا كنم همه رو بجز اين پيدا كردم
سلام دوست من
این Sky bot search and destroy رو هم ازینجا با آپدیتش بگیرین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Take Care
فکر کنم فهمیدم چرا دوستمون اون نرم افزار آخری رو گیر نیاوردن
امین جان اسم نرم افزار Spybot هست نه Skybot
:)
فکر کنم فهمیدم چرا دوستمون اون نرم افزار آخری رو گیر نیاوردن
امین جان اسم نرم افزار Spybot هست نه Skybot
:)
آخ درست میگی سوریو ،
با یه چیز مشابه اشتباه گرفته بودمش !
شرمنده××××1000
Take Care:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.