مشاهده نسخه کامل
: ارور ویندوز اکسپلورر بعد از refresh
با سلام و احترام
مدتی است که بعد از refresh زدن یک ارور می دهد ویندوز. تصاویر مربوط به این ارور در زیر هستند. عذر می خواهم که کیفیت تصویرها کم است. در اصل نمی خواهم ویندوز عوض کنم و دنبال برنامه ای می گردم که این مشکل را برطرف کند. از TuneUp Utilities 2006 استفاده کردم باز مشکل برطرف نشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس دوم که بعد از کلیک روی click here برای جزئیات نشان داده می شود:
به دلیل کیفیت پایین عکس گفتم متن دو خط اول را بگذارم شاید کمک کند برای فهمیدن مشکل:
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.3156 ModName: urlmon.dll
ModVer: 7.0.6000.20696 Offset: 00007369
azadeh2007
13-12-2011, 09:43
دوست من سلام...
من فكر نمي كنم با هيچ يك از برنامه هايي نظير Tune up utility و ... بتوانيد اين مشكل را حل كنيد...
اگر قصد تعويض سيستم عامل را نداريد ... بهتر است ابتدا سيستم خود را ابتدا بوت كرده، سپس گزينه Repair را انتخاب كنيد تا با اين عمل ويندوز شما تعمير شود و مشكلات اساسي آن حل گردند...تنها نكته قابل توجه در اين مورد اين است كه سي دي ويندوزي كه مورد استفاده قرار مي دهيد حتما بايد همان سي دي ويندوزي باشد كه روي سيستم شما نصب شده وگرنه ممكن است كار، از اين كه هست بد تر شود...
موفق باشيد...
ممنون از لطف تان دوست عزیز. مسائله این است که وقتی repair را انتخاب کنید محیط dos مانندی در اختیار شما قرار می گیرد و نمی شود فهمید چطور باید repair کرد.
با سلام و احترام
مدتی است که بعد از refresh زدن یک ارور می دهد ویندوز. تصاویر مربوط به این ارور در زیر هستند. عذر می خواهم که کیفیت تصویرها کم است. در اصل نمی خواهم ویندوز عوض کنم و دنبال برنامه ای می گردم که این مشکل را برطرف کند. از TuneUp Utilities 2006 استفاده کردم باز مشکل برطرف نشد.
عکس دوم که بعد از کلیک روی click here برای جزئیات نشان داده می شود:
به دلیل کیفیت پایین عکس گفتم متن دو خط اول را بگذارم شاید کمک کند برای فهمیدن مشکل:
AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.3156 ModName: urlmon.dll
ModVer: 7.0.6000.20696 Offset: 00007369
دوست من سی دی ویندوزت رو بذار تو درایوت و برو تو run این رو تایپ کن :
sfc /scannow
در مورد ریپیر هم باید بگم اولی برای ریکاوری کنسول هست شما اولین ریپیر رو انتخاب نکن و مرحله ی بعدی که موقع نصب می گرده دنبال ورژن های قبلی ویندوز اون موقع ریپیر رو انتخاب کن.
موفق باشي :40:
jafarian
13-12-2011, 14:05
طبق سایت پایین از مایکروسافت بادستوری که تو قسمت RESOLUTION عمل کنید به احتمال زیاد مشکلتون فیکس بشه یا طبق سایت دوم فایل مورد نظر دان کنید جایگزین فایل قبلی خودتون کنید پس روش اول تست کنید بعد دوم:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tajrobenik
14-12-2011, 15:16
.......ریپیر یا تعویض ویندوز...
البته شاید ٬ شاید با تعویض یوزر هم درست بشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.