ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کابل کیبورد

Kurosh
12-12-2011, 22:14
سلام دوستان ...

من دو تا کیبورد FCR-8900 فراسو دارم، هر دو مشکل کابل دارن
یکیشون از نزدیکی سر USB اش بریده شده، اون یکی از وسط ! :دی

اول می‌خوام ببینم آیا امکان چسبوندن دوباره‌ی سیم‌ها به هم هست ؟! کار می‌کنه اگه درست هویه‌کاری بشه ؟!
ببرم الکتریکی انجام میدن ؟!

بعدش، رفتم دو سه تا مغازه پرسیدم، گفتن کابل USB داریم، بیارش عوض کنیم...
بردم کیبورد رو، همه‌ی کابل‌هایی که داشتن رو روش تست کردن، هیچ کدوم بهش نمی‌خورده
یکیشون گفت از این کابلا گیرت نمیاد، درست نمیشه دیگه، یکی دیگه بگیر !‌

متأسفانه تهران نیستم و تا یکی دو ماه آینده هم نمی‌تونم بیام ...
این شهرستان کوفتی (بابلسر) هم دو سه تا دونه مغازه کامپیوتری داره، یکی از یکی .... تر :دی

پیشنهادتون چیه ؟!
کیبورد تازه بگیرم !؟ یا قابل تعمیره ؟!
حیفه، کیبوردای بسیار خوبی هستن، خیلی راضی‌ام ازش ...

sourena
12-12-2011, 22:25
کوروش یه کیبورد 5-6 تومنی بخری همونجا .... نهایتا 8 تومن! دوست داری دردسر رو؟:دی

آفتابه خرج لگن میگن .... چی میگن؟ از اونا نکن :دی

EXTREME
12-12-2011, 22:32
بله شما راحت میتونید بهم بچسبونید ولی سیم ها باید به هم درست وصل بشه
اگر پورت USB رو از رو به رو بگیرید سمت چپ ترین شکاف مال ولتاز و راست تره مال گراند و از چپ به راست کلاک -D و دیتا +D
هست
که باید برای اینکار مولتی متر هم داشته باشین
شما باید کیبورد رو باز کنید با تست اتصال سیم های ولتاژ گراند کلاک و دیتا رو با تست بوق پیدا کنید و ببینید چه رنگ هایی هستند که روی برد هست
که روی بورد کیبورد معمولا نوشته
اگر ننوشته بود با تست اتصال یک سر پروپ مولتی متر رو میزنید به مثبت پایه خازن روی برد اصلی و سر دیگرو به چهار تا سیم روی برد اتصال میدین هرکدوم صدا داد ولتاژ هست
همین کارو با پایه منفی خازن انجام بدین هرکدو صدا داد پایه گراند هست
و پایه کلاک و دیتا با آزمون خطا بدست بیارین
این شد یک طرف سیم که به کیبورد وصل هست
حالا اون سیمی که میخواین به سیم بچسبونید با مولتی متر سیم های ولتاز و گراند کلاک و دیتاشو از سر پورت یو اس بی بدست میارید سیم های ولتاز و گراند کلاک و دیتا های همو به هم وصل کنید تا وصل بشه
این کار حساسه و باید حواستون باشه
جای ولتاژ و گراند اشتباه زده بشه آی سی روی کیبورد میسوزه بعد باید کیبورد رو بندازین دور

Kurosh
12-12-2011, 22:46
کوروش یه کیبورد 5-6 تومنی بخری همونجا .... نهایتا 8 تومن! دوست داری دردسر رو؟:دی

آفتابه خرج لگن میگن .... چی میگن؟ از اونا نکن :دی
خرجی که نداره سوری، کابل نوش 2 تومنه !! (گیرم نیومده فقط)
کیبورد هم اینجا کمتر از 15 تومن نیست، اگه کیبورد خودم قابل تعمیر باشه، خرج بی‌خودیه ...

بله شما راحت میتونید بهم بچسبونید ولی سیم ها باید به هم درست وصل بشه
اگر پورت USB رو از رو به رو بگیرید سمت چپ ترین شکاف مال ولتاز و راست تره مال گراند و از چپ به راست کلاک -D و دیتا +D
هست
که باید برای اینکار مولتی متر هم داشته باشین
شما باید کیبورد رو باز کنید با تست اتصال سیم های ولتاژ گراند کلاک و دیتا رو با تست بوق پیدا کنید و ببینید چه رنگ هایی هستند که روی برد هست
که روی بورد کیبورد معمولا نوشته
اگر ننوشته بود با تست اتصال یک سر پروپ مولتی متر رو میزنید به مثبت پایه خازن روی برد اصلی و سر دیگرو به چهار تا سیم روی برد اتصال میدین هرکدوم صدا داد ولتاژ هست
همین کارو با پایه منفی خازن انجام بدین هرکدو صدا داد پایه گراند هست
و پایه کلاک و دیتا با آزمون خطا بدست بیارین
این شد یک طرف سیم که به کیبورد وصل هست
حالا اون سیمی که میخواین به سیم بچسبونید با مولتی متر سیم های ولتاز و گراند کلاک و دیتاشو از سر پورت یو اس بی بدست میارید سیم های ولتاز و گراند کلاک و دیتا های همو به هم وصل کنید تا وصل بشه
این کار حساسه و باید حواستون باشه
جای ولتاژ و گراند اشتباه زده بشه آی سی روی کیبورد میسوزه بعد باید کیبورد رو بندازین دور
ممنون مهرداد جان از توضیحات کامل و تخصصیت

من که مولتی متر ندارم، ولی عجیبه که دو سه جا بردم، با اینکه کارشون کامپیوتر بود، اما بلد نبودن این چیزا رو (که اگه بودن تعمیرش می‌کردن دیگه!)

EXTREME
12-12-2011, 22:53
خرجی که نداره سوری، کابل نوش 2 تومنه !! (گیرم نیومده فقط)
کیبورد هم اینجا کمتر از 15 تومن نیست، اگه کیبورد خودم قابل تعمیر باشه، خرج بی‌خودیه ...

ممنون مهرداد جان از توضیحات کامل و تخصصیت

من که مولتی متر ندارم، ولی عجیبه که دو سه جا بردم، با اینکه کارشون کامپیوتر بود، اما بلد نبودن این چیزا رو (که اگه بودن تعمیرش می‌کردن دیگه!)
اگه خودتون نمیتونید بکنید ببرید تعمیرگاه ها

Kurosh
13-12-2011, 20:10
اگه خودتون نمیتونید بکنید ببرید تعمیرگاه ها
بردم تعمیر، سیم‌ها رو به هم متصل کرد و لنت‌پیچی کرد، کامپیوتر نداشت تست کنم اونجا، آوردم خونه، وصل که می‌کنم برق میاد تو کیبورد (هر چهار چراغ Lock ها روشن میشه) اما عمل نمی‌کنه ...

حالا تو PC بالا نمیاد، به لپ تاپ هم که وصل می‌کنم، صدای وصل شدن USB میاد، بعد چراغای کیبورد هم روشن میشه، اما کار نمی‌کنه ...

مشکل کجاست ؟!