مشاهده نسخه کامل
: غیر فعال کردن دکمه back to مرورگر
farnaz.saeedi
12-12-2011, 21:52
با سلام
دوستان من میخوام وقتی کاربر از یه صفحه به صفحه جدید میره دیگه نتونه با زدن دکمه back to به صفحه قبلی برگرده
یا حداقل بجای اون صفحه به یه صفحه دیگه بره.میشه همچین کاری کرد؟
m.m.m5651
12-12-2011, 22:28
سلام.
بستگی به محتوای صفحه قبلی داره. مثلا اگر صفحه یه فرم یا سابمیت یه فرم باشه آره میشه دوباره ریدایرکتش کرد.
هم چنین در جاوا اسکریپت من گشتم به یه چیزایی رسیدم:
window.onbeforeunload
هم چنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل بگم:
بیشتر این چیزا به جاوا اسکریپت ربط داره نه php البته اگر از راه ریدایرکت نرید.
farnaz.saeedi
12-12-2011, 22:46
سلام.
بستگی به محتوای صفحه قبلی داره. مثلا اگر صفحه یه فرم یا سابمیت یه فرم باشه آره میشه دوباره ریدایرکتش کرد.
هم چنین در جاوا اسکریپت من گشتم به یه چیزایی رسیدم:
window.onbeforeunload
هم چنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل بگم:
بیشتر این چیزا به جاوا اسکریپت ربط داره نه php البته اگر از راه ریدایرکت نرید.
فرض کنید صفحات من به این صورته:
یه صفحه index دارم یه profile.تو صفحه ایندکس کاربر لاگین میکنه میره یکسری سشن مقداردهی میشه بعد میره تو صفحه پروفایل اطلاعات کاربر رو نشون میده
حالا وقتی کاربر تو صفحه پروفایل logout میکنه اون سشن ها از بین میرن و به صفحه ایندکس منتقل میشه.اما اگه الان دکمه back و بزنه میره تو صفحه پروفایل چون سشن ها پاک شدن فیلدهای مربوط به کاربر رو نشون میده اما مقادیر رو نه.چون پاک شدن
میخوام اینجوری نشه
farnaz.saeedi
12-12-2011, 22:53
یه موضوع دیگه که یادم رفت این که من بالای صفحه پروفایل این کد و نوشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخر صفحه هم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کد وقتی کاربر اسم صفحه رو تو قسمت آدرس مینویسه و میخواد مستقیم وارد بشه جواب میده
اما تو این مورد نه
moein_ak
12-12-2011, 23:50
چرا جواب نمیده؟
وقتی یوزر سشنش پاک میشه اگرم با دکمه بک برگرده دیگه سشنی وجود نداره
احتمالا یه جایی داری یه اشتباهی میکنی
در ضمن این که بخوای دکمه ی بکو ببندی کار کاملا اشتباهیه چون داری تو قابلتایی که مال کاربره دست میبری و این میتونه باعث آزار کاربر بشه(مثلا شاید بخواد اصلا از سایت تو بیاد بیرون دو بار بکو میزنه ولی میبینه بستس اون وقته که بد و بیراهو میکشه به سایتت:46:)
m.m.m5651
13-12-2011, 00:21
نه فکر کنم منظورشون اینه که وقتی خارج بشن و دوباره بک رو بزنن مرورگر صفحه رو چون ریفرش نمی کنه دوباره در اصل کش شده ی همون صفحه رو میاره که فکر نمی کنم بشه کاریش کرد.
moein_ak
13-12-2011, 15:28
نه فکر کنم منظورشون اینه که وقتی خارج بشن و دوباره بک رو بزنن مرورگر صفحه رو چون ریفرش نمی کنه دوباره در اصل کش شده ی همون صفحه رو میاره که فکر نمی کنم بشه کاریش کرد.
این طوری که من فهمیدم بحث سر کش نیست
چون وقتی فیلدا نشون داده میشن و مقدارا نه این یعنی این که صفحه از سرور اومده نه از کش
roz_memol
09-01-2012, 20:54
سلام دوستان
مشکل بک وقتی از ای جکس استفاده می کنم رو چطور باید حل کنم؟
یعنی وقتی با ای جکس دوتا صفحه تو هم باز میشن و بک میزنم دیکه به صفحه قبلی نمیره بلکه به 2تا صفحه قبل میره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.