PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی ( تغییرات روی نوشته )

M S F
12-12-2011, 20:45
سلام لطفا بگید چطور میشه روی یک نوشته این تغییرات رو ایجاد کرد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این عکس

YAHYA-PRO
13-12-2011, 01:08
سلام
من دومی رو که آسونتره برات میگم (الان نزدیک 1 شب هست نمیتونم هر دو رو توضیح بدم)

1- اول متنتونو تایپ کنید
من اینجا مثل همونی عکسی که دادی رنگ زمینه رو سبز تیره گرفتم و رنک متن رو طوسی

2- روی لایه متنت دابل کلیک کن . قسمت stroke رو انتخاب کن و تنظیمات زیر رو بده بهش
اینجا میخوایم دور متن رو سفید کنیم

بعدش به یه لایه جدید نیاز داریم

3- طبق عکس زیر مرحله مرحله جلو برید

3-1 -- شورتکات M رو بزنید تا ابزار انتخاب ، انتخاب بشه . طبق عکس با ابزار انتخاب از وسط متن به بالا درگ کنید (از اثرات بی خوابیه ! نمیدونم چی میگم :|

3-2 --شورتکات D رو برای پیش فرض شدن رنگ ها بزنید (سیاه و سفید انتخاب میشه) بعدش Ctrl+BackSpace رو بزنید . (یا این که مثل من که کردم عادت اول ایکس بزنید بعد Alt+BackSpace):31:

3-3 --کلید Ctrl رو پایین نگه دارید و روی آیکون متنتون که یه T نوشته کلیک کنید (حتما روی همون T کلیک کنید)

3-4 --شورتکات Ctrl+Shift+I رو برای برعکس شدن محیط انتخاب شده بزنید و کلید DELETE رو بزنید

3-5 --آخر کار هم باید opacity لایه رو پایین بیاری یا این که با مد رنگها کار کنی و بهترین حالتی که تو ذهنته در بیاری

ببخشید دقت نکرده بودم این کار سایه هم خورده
شما همون قسمتی که دور متن رو سفید میکنی یه گزینه داره drop shadow اونجا میتونی برای متنت سایه هم بزاری

M S F
13-12-2011, 12:35
دمت گرم ,خیلی باحال توضیح دادی,مرسی

mohammadrm
14-12-2011, 18:56
اولین عکس با استایل Gradient Overlay درست شده . تکست رو تایپ کن بعد روی لایش 2 بارکلیک کن و گزینه Gradient Overlay رو انتخاب کن تو تنظیمات رنگش چندتا هندل اضافه کن و رنگ هاشو تغییر بده .
موفق باشی