ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزارهای نصب شده ی ویندوز غیب شدند... کمک!!

robert
12-12-2011, 20:34
سلام به همگی

آقا ما یه فلش مموری از یه دوستی گرفتیم. الان نمیدونم چه ویروسی گرفته که هیچ یک از برنامه های paint و notepad_ calculator_ windows manager و از همه بدتر device manager و catalyst control center دیگه باز نمیشن...

وقتی هم که میخوام آنتی ویروس نصب کنم یا میگه ویندوز 64 بیتی قبول نمیکنه و یا میگه windows installer نصب نیست...

چه خاکی تو کله ام باید بریزم...؟؟؟:41:

ویندوزم هم هفت نسخه 64 بیتی هست.

یه کمکی بکنید...

A M ! N
12-12-2011, 21:05
سلام به همگی

آقا ما یه فلش مموری از یه دوستی گرفتیم. الان نمیدونم چه ویروسی گرفته که هیچ یک از برنامه های paint و notepad_ calculator_ windows manager و از همه بدتر device manager و catalyst control center دیگه باز نمیشن...

وقتی هم که میخوام آنتی ویروس نصب کنم یا میگه ویندوز 64 بیتی قبول نمیکنه و یا میگه windows installer نصب نیست...

چه خاکی تو کله ام باید بریزم...؟؟؟:41:

ویندوزم هم هفت نسخه 64 بیتی هست.

یه کمکی بکنید...
با سلام
این دو نرم افزار رو بگیرین و اسکن انجام بدین باهاشون:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید,

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لینک رو باز کنین و درصفحه ای که باز میشه سمت راست دکمه های Soft pedia Mirror و .... لینکهای دانلود هستن
اسکن انجام بدین و باز نتیجه رو بگین.
:40:Take Care

robert
13-12-2011, 09:51
جفتشون رو نصب و اسکن کردم.

هیچی پیدا نکردند !!:41:

A M ! N
13-12-2011, 14:06
جفتشون رو نصب و اسکن کردم.

هیچی پیدا نکردند !!:41:
اگه این دوتا چیزی پیدا نکرده باشن که شما باید خوشحال باشی که دو ویروس Sality و Virut به جون فایلهای Exe تون نیفتاده .

کاسپر اسکای رو بگیرین و آپدیت و اسکن از طریق Safe mode :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینکه از طریق سایت زیر بگیرینش که کلیدش هم اونجا موجوده:

باز هم نتیجه رو بگو ولی فکر کنم مشکلت حل میشه با همین ، فقط لطفا از طریق Safe mode اسکن رو انجام بدین.

Take Care:40:

jax2
13-12-2011, 15:17
dr.smith عزیز
این دوستمون میگه windows installer غیر فعال هست
پس کسپرسکای فعلا قایل نصب نیست چون از طریق windows installer صب میشه و فایل نصبیش msi هست

rober عزیز شما این فایل رو دانلود و باهاش اسکن کنید

بعد از اسکن با این برنامه dvd ویندوز سون رو داخل درایو بزارید و از منوی استارت به run برید(یا کلد های win logo+R) و تایپ کنید sfc /scannow و اینتر بزنید تا ویندوز تعمیر شه

A M ! N
13-12-2011, 15:29
dr.smith عزیز
این دوستمون میگه windows installer غیر فعال هست
پس کسپرسکای فعلا قایل نصب نیست چون از طریق windows installer صب میشه و فایل نصبیش msi هست

rober عزیز شما این فایل رو دانلود و باهاش اسکن کنید

بعد از اسکن با این برنامه dvd ویندوز سون رو داخل درایو بزارید و از منوی استارت به run برید(یا کلد های win logo+R) و تایپ کنید sfc /scannow و اینتر بزنید تا ویندوز تعمیر شه
سینا درست میگی ، ولی از Soft pedia بگیرن فایل exe هستش.
اگه از طریق safe mode انجام بدن مشکلی نیست با نصبش ، فقط کافیه قبلش از طریق safe mode یکبار لیست Startup رو خالی کنن و ریستارت و نصب آنتی ویروس
حالا برای اینکه جای بحثی نمونه ، همون Rescue disk رو بهشون پیشنهاد میکنم ، البته اگه AVP هم اجرا بشه معرکس.
اینم دیسک بوت کاسپر :

Take Care:40:

jax2
13-12-2011, 21:27
عزیز دل اون فایل exe هست ولی بعد از اجرا فایل msi داخلش رو اکسترکت می کنه و بعد اجراش می کنه