ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HARD IS SLOW

OMiD.1080p
12-12-2011, 20:00
سرعت خواندن و نوشتن متوسط یک هارد اینترنال 3.5 ایچی با رابط SATA2 چقدره؟
هارد من وسترن دیجیتال 2 تراست.با64مگ کش و مدل گرین.سرعت کپی از یک درایو به درایو دیگر خیلی پایینه.طوری که سیستم توانایی اجرای برنامه دیگری از روی هارد رو نداره.البته میدونم از CPU نیست چون قویه.

afshin b
13-12-2011, 04:07
سرعت خواندن و نوشتن متوسط یک هارد اینترنال 3.5 ایچی با رابط SATA2 چقدره؟
هارد من وسترن دیجیتال 2 تراست.با64مگ کش و مدل گرین.سرعت کپی از یک درایو به درایو دیگر خیلی پایینه.طوری که سیستم توانایی اجرای برنامه دیگری از روی هارد رو نداره.البته میدونم از CPU نیست چون قویه.
سلام
شما یه تست از هاردتون بزارین تا بهتر بشه نظر داد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

BF.Me
13-12-2011, 06:26
سری گرین به خاطر کم مصرف بودن سرعت پایینی دارن

OMiD.1080p
17-12-2011, 22:32
هاردم سرعتش کپی اش ( همون خواندن ونوشتن ) خیلی پایینه.
تقریبا یک ماهی میشه خریدمش.این هم مدل هاردم : وسترن دیجیتال- ظرفیت 2 ترابایت- مدل گرین- میزان بافر64 مگابایت- سرعت چرخش 7200
این هم اطلاعات سیستمم :

MB:ASRock 870 Extreme3-USB3+SATA3
CPU:AMD Athlon II X2 270, 3400 MHz
RAM: A-Data DDR3 1333G
HARD: WDC WD20EARS-00J99B0 (WD-WCAWZ0769775)
ویندوز هم 7 است.همه ی نرم افزارهای مادربورد هم نصب شده است.(مخصوصا چیپ Marvel وNEC ).هارد هم بدسکتورنداره و حتی اون یه فرمت اساسی کردم.
تصویر اول مربوط به نرم افزارHD Tuneاست که از هاردم گرفتم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصویر دوم هم با نرم افزار CrystalDiskMark گرفتم.

تصویرسوم مربوط به کپی کردن اطلاعات ازدرایوی به درایو دیگر است.ملاحظه کنید سرعت واقعا پایینه.

این مشکل به حدی است که روی هارد USB3 ام هم اثر گذاشته.تصویر چهارم مربوط به همین است.

از هارد اکسترنالWD My Passport 0730 500GB USB3 درحال کات کردن به هارد2 ترا.
تاجایی که میدونم حداقل سرعت خواندن ونوشتن در پورتUSB-2 حدود 29 تا32 است و SATA2هم نزدیک 100 مگابایت.
حالانمیدونم واقعا برای باقیه دوستان هم همین مقدار است یانه؟؟
بنابراین مشکل یا از هارده یا ویندوز که بعید میدونم یا هم از مادربورد.البته مادربورد کلا5 تا سوکت ساتا داره که همش نسخه ساتا3 است.ولی خوب هارد من ساتا2 است و اون رو با کابل ساتا3 به مادربورد وصل کردم.

ess_1362
17-12-2011, 22:48
سری گرین کلا برای آرشیو طراحی شده
من می گم یک hitachi desjstar 7200 دور بگیر برای ویندوز و وسترن را بذار برای آرشیو

OMiD.1080p
17-12-2011, 22:53
یعنی ایراد از هارد نیست؟؟هارد توانش همین قدره ؟

OMiD.1080p
17-12-2011, 22:59
دوستان لطفا برای جواب دادن به عکس های بالا توجه کنید.چون بهتر متوجه میشوید.
سری گرین کلا برای آرشیو طراحی شده
من می گم یک hitachi desjstar 7200 دور بگیر برای ویندوز و وسترن را بذار برای آرشیو

پس چرا توی بنچمارک ها هارد اینقدر سرعتش بالا و پایین میره؟
بعدشم با این قیمتهای الان بازار دیگه جرات ندارم یه هارد 80 بگیرم.

ess_1362
17-12-2011, 23:03
ببین کلا سری گرین برای کارای سبک طراحی شده و مصرفش هم به همین دلیل کم هست
ایراد نداره بلکه یک بالانس هست
اگر سرعتش واقعا برات روی اعصاب هست همونی که من گفتم را انجام بده یک هیتاچی 500 گیگ بگیر بذار برای سیستم عامل و برنامه های ضروری

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

مثلا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست هارد خودم هست

OMiD.1080p
17-12-2011, 23:13
میخوام بازی کنم برنامه دیر اجرا میشه.میخوام نرم افزار اجرا کنم, بعد از دوساعت اجرا میشه.
خلاصه امانم رو برده.انگار نه انگار که 64مگابایت بافر داره و سرعت چرخشش هم بالاست.7200 دور.
سیستمم هم قوییه و هیچ ارتباطی هم با رم و سی پی یو نداره.

---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

ببین کلا سری گرین برای کارای سبک طراحی شده و مصرفش هم به همین دلیل کم هست
ایراد نداره بلکه یک بالانس هست
اگر سرعتش واقعا برات روی اعصاب هست همونی که من گفتم را انجام بده یک هیتاچی 500 گیگ بگیر بذار برای سیستم عامل و برنامه های ضروری

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------

مثلا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تست هارد خودم هست

قیمتش چنده؟ ساتا 3 است یا نه؟
درمورد هارد های SSDچی؟یک 64 گیگش با سرعت خوب چنده قیمتش؟

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

ess_1362 عزیز: تست هارد شما خیلی خوبه.
اما لطفا بهم بگید هارد من هیچ ایرادی نداره و فقط به خاطر همینکه مدلش گرینه ایطورییه یا نه یه مشکلی داره.چون اگه مشکل داره که بدمش به گارانتی تا به یک جایی برسه. :41:

afshin b
18-12-2011, 00:30
سلام دوست عزیز
همونطور که بقیه دوستان گفتن، هاردتون مشکلی نداره. متاسفانه از نظر سرعت مدل خوبی انتخاب نکردبن.
سرعت انتقال به نوع فایل هم بستگی داره. هرچی تعداد فایل هایی که میفرستین کمتر باشه سرعت به حداکثرش نزدیک تر میشه.
در مورد انتقال از یک درایو به یک درایو دیگه که اصلا نباید انتظار سرعت بالایی داشته باشین. چون یک هارد همزمان هم رید میکنه هم رایت. یعنی سرعت انتقال از نصف حداکثرش هم کمتر میشه.
هارد لپتاپ من تقریبا تستش مثل مال شماست که عکس گذاشتین. هارد اکسترنالم my book essential 3.5 in usb 3.0 هست که یه فایل چند گیگی رو از لپتاپ به هارد اکسترتال یا برعکس با سرعت 65 مگ میفرسته.

پ.ن. عجب سرعتی داره این هیتاچی!