ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شمارو بخدا کمک کنید فشار زیاد رادیاتور و لوله های انتقال آب در خودرو

mohsenjxj
12-12-2011, 19:32
سلام

ماشین من پژو آردی مدل 85 که حدود چند وقتی میشه به نظر میاد فشار آب داخل رادیاتور و شیلنگ های انتقال آب بیش از حد عادی است در ضمن هواگیری هم شده همچنین درجه آمپر در زمان حرکت نرمال هست و حتی به خط اول هم نمیرسه اما وقتی ماشین را خاموش میکنی دما خود به خود بالا میره و میزنه از درب رادیاتور و محل اتصال شیلنگ ها حتی اگه بست هارا محکم میکنی بالاخره میزنه از یه طرف نشد میکنه سر سیلندر و واشرش را هم چند بار نشون دادیم به مکانیک و گفته مشکلی نداره و میگن اگه در این مدت سرسیلندر مشکلی داشت ماشین از حرکت میمونه و ... درب رادیاتور را هم عوض کردیم. تورو خدا یکی کمک کنه کلافه شدیم :18:انقدر به مکانیک نشونش دادیم و هر روز کارمون شده اضافه کردن آب و ضد یخ به ماشین :18:
هرکی هر راه حلی به نظرش میرسه لطفا راهنمایی کنید.

sourena
12-12-2011, 19:48
در اینجا مطرح کنیــد:

عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsenjxj
12-12-2011, 20:08
در اینجا مطرح کنیــد:

عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام اونجا هم مطرح کردم.
کمک کمک کمک

xp111
28-01-2012, 23:15
حاجی پراید منم اینطوری بود.هم مشکل از درب رادیات بود هم لبه لوله بالای رادیات که اب رو میفرسته پشت ترموستات شکسته بودو هوا میکشید که رادیاتو عوض کردم درست شد.
کل سیستم رادیاتت از جمله لوله های سر بالا و پایین رو چک کن که نشتی نداشته باشه و بستاشونم محکم باشه.
اگه با اینا حل نشد شک نکن که سرسیلند ماشینت تاب برداشته و باید ببری باز کنی...

nimtaab
12-02-2012, 20:59
سلام . اگه میشه برق ماشینت روبده چک کنن .چون اگه برق ماشین ایراد داشته باشه ویا وایرها جابجا بشن دمای احتراق موتور خیلی زیاد میشه به نحوی که میتونه قیرپاشی کف ماشین روآتیش بزنه.مشکل شماازسرسیلندرنبایدباشه چون اگه بود هنگام حرکت ماشین داغ میکرد نه موقع توقّف. درضمن از سوپاپهای ماسینت هم مطمئن شو چون اونا هم همین بلا روسرماشین درمیارن .