PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وقتی کسی در خیابان با تهدید اسلحه سرد، مدارک و پول هایتان را گرفت،چه میکنید؟

essi4300
12-12-2011, 19:17
با درود خدمت همه دوستان.

نمیدونم این مشکل براتون پیش اومده یا نه، اگر کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه.

اینکه موتور سوارانی در خیابان جلوی شمارو بگیرند و با تهدید چاقو و قمه پول ها و مدارک شما را طلب کنند.

از مدارک چه سوء استفاده هایی میشه کرد؟

گرفتن المثنی هم گویا خیلی دردسر داره و هزارتا بدبختی دیگه.

پلیس هم که میگه شکایت نکنین بهتره، چون گرفتار دادسرا و کلانتری و.... میشین.

واقعا چه باید کرد ؟؟

essi4300
14-12-2011, 00:10
این اتفاق واقعا برای هیچکس پیش نیومده؟

خوش به حالتون، من که واقعا موندم چیکار کنم تو این دو روز....

Mahdi/s
14-12-2011, 00:19
این اتفاق واقعا برای هیچکس پیش نیومده؟

خوشبختانه و خداروشکر برای من اتفاق نیوفتاده البته نزدیک بوده که بیوفته.....
هیچی دیگه کاری نمیکنی ...شکایت بکنی نکنی که فرقی نداره....غیر از اتلاف وقتت چیزی برات نداره....
البته بری گزارش بدی خوبه..چون ممکنه بعد هاا.....چندین ماه یا سال بگیرنش بعد شاید شاید شاید مدارک شما یا هرچی از شما دزدیه دستت باشه و این چیزا....اما شکایت نه////
دوم اینکه تشریف میبرید و درخواست المثنی میدی چاره چیه...بالاخره اون مدارک رو لازم دارید...
اگه آقا دزده یا خانوم دزده ....دزد خوبی باشه....لطف کنه مدارک رو بندازه یه گوشیه ایی یا صندوقی جایی..که بعد از ماها برسه به دستتون....هرجور استفاده ایی هم میتونن بکنن پس بهتره درگزارش بدید که پس فردا چیزی شد دلیلی داشته باشید برای حرفاتون...
تنها کاری که میشه کزد احتیاطه:20:انشاا... که دیگه اتفاق نیوفته براتون..

essi4300
14-12-2011, 01:24
اونا نهایتا پول بخوان.
اگه جلو منو بگیرن که دلشون واسم میسوزه شاید یه چی بهم بدن.
چون کیف پولم خالیه :27:

کیف پول من هم 10 هزار تومان بیشتر توش نبود.
فقط برای اینکه 5 دقیقه زودتر برسم خونه، از یک کوچه خلوت اومدم، نزدیک های میدون هفت تیر تهران.
سریع پیچیدن جلومو و یارو قمه را کشید گفت هرچی داری بدی.
من کیف پولم را دادم که بیخیال موبایل و سایر وسایلم تو کیف دستیم بشه.

برای همین که هیچی پول نبود میترسم عصبانی بشه از مدارکم سوء استفاده کنه !

shahinfarasystem
14-12-2011, 08:54
برای همین که هیچی پول نبود میترسم عصبانی بشه از مدارکم سوء استفاده کنه !

سلام فکر نکنم بتونه با مدارکت کاری کنه
چیا بود مدارکت؟؟

ملا نصرالدین
14-12-2011, 09:33
فقط باید گزارش بدی که اگر اتفاقی افتاد گردن شما نیوفته

یه دفعه در شهر نشون داد که طرف مدرک جعلی درست میکرد با هولوگرام

الان ما که مغازه داریم میگن قسطی جنس میدید عوضش شناسنامه یا کارت ملی بگیرید.که اگر طرف پولمون رو خورد هر شناسنامه رو توی مولوی 50 تومان میخرند

ali703
14-12-2011, 09:38
کسی که این کارو میکنه قید همه چی رو زده، اگه ایستادگی کنی داغونت میکنه

my.lejend
14-12-2011, 09:39
داداش سریع اعلام مفقودی بکن که نتونه از مدارکت سو استفاده کنه. فقط عجله کن.
عکس العمل این جور موقع ها هم فقط بستگی به موقعیت و مکان داره. اگر میبینی میتونی فرار کنی و تا خیابون راهی نیست که یه جوری از وسطشون خودتو بکش بیرون و فقط بدو اگر هم میبینی نمیشه فرار کرد و میرسن بهت که بهترین کار تسلیم همه ی مدارک و پول هات هست بها ین نامرد ها
البته در شرایط مساعد هم میتونی بهشون حمله بکنی کنی و فرار کنی ولی باید ببینی از نظر قدرتی میتونی باهاشون گلاویز بشی یا نه
که راه خیلی خطرناکی هست و توصیه نمیشه

essi4300
14-12-2011, 11:04
سلام فکر نکنم بتونه با مدارکت کاری کنه
چیا بود مدارکت؟؟

گواهینامه ام بود + کارت دانشجویی الکترونیکی.

یکی گفت ممکنه گواهینامتو بذاره توی این کلوپ هایی که فیلم یا دوچرخه کرایه میدن و بعدش در بره !!!

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

داداش سریع اعلام مفقودی بکن که نتونه از مدارکت سو استفاده کنه. فقط عجله کن.
عکس العمل این جور موقع ها هم فقط بستگی به موقعیت و مکان داره. اگر میبینی میتونی فرار کنی و تا خیابون راهی نیست که یه جوری از وسطشون خودتو بکش بیرون و فقط بدو اگر هم میبینی نمیشه فرار کرد و میرسن بهت که بهترین کار تسلیم همه ی مدارک و پول هات هست بها ین نامرد ها
البته در شرایط مساعد هم میتونی بهشون حمله بکنی کنی و فرار کنی ولی باید ببینی از نظر قدرتی میتونی باهاشون گلاویز بشی یا نه
که راه خیلی خطرناکی هست و توصیه نمیشه

اونکه روح الله داداشی بود یه بچه زد کشتش.
فرار هم که جلوی دوتا موتور سوار واقعا غیر منطقی بود.

مجبور شدم فقط کیف پولم را خودم پیشنهاد بدم، اگه کیف روی دوشم را میگرفت که موبایل و فلش و هرچی داشتم بر باد میرفت.

my.lejend
14-12-2011, 12:20
یه دوستی دارم که من چندین بار به طور اتفاقی درگیری هاش رو دیدم.اصلا معطل نمیکنه و قبل از اینکه طرف فرصت کنه حرکت پیدا بکنه بسیار سریع و غیر منتظره ضربات بسیار محکم خودش رو به جاهای حساس مثل بینی و چشم و بیضه ی طرف میکوبه و در اکثر موارد طرف رو با یه ضربه یا کاملا گیج میکنه یا میخوابونه.البته فقط مواقعی ضربه رو میزنه که مطمئن هست اگر نزنه حتما میخوره و ضربات رو فقط برای دفاع از خودش میزنه. واقعا میدونه چیکار میکنه و انگار تو خونش هست این مهارت
من و شما شاید یه کم بترسیم یا معطل کنیم یا شک داشته باشم که بزنیم یا نه ولی اون تو این جور موارد اصلا تردید نداره و میزنه
شاید باورتون نشه ولی یه بار به چشم خودم دیدم تو یه درگیری که 4/5 نفر وسط خیابون ریختن سرش تا ما اومدیم از روی چمن بلند بشیم و بریم وسط خیابون کمکش همه ی 4/5 نفر رو از پا انداخت. بعد از گذشت این مدت طولانی از اون ماجرا من هنوز باورم نمیشه. واقعا عجیب بود برام
فقط یه خط کوچیک رو دستش افتاد که یکیشون با کارد زده بود. خط خیلی ضعیف و سطحی بود. میگفت حواسم بود میخواد بزنه و دستم رو کشیدم عقب و نزاشتم کارد محکم اثابت کنه و فرو بره. واقعا حواسش به همه جا هست و به خاطر درگیری از دورو برش قافل نمیشه.
البته این قدر نترس بودن هم خوب نیست چون همیشه یه نامرد پیدا میشه که از پشت بهت ضربه بزنه.

توی تهدید های خیابانی هم دقیقا همین موارد مهم هست.
اگر واقعا تمام موارد ابی رنگ روبه طور کامل توی خودتون تقویت کنید میتونید به راحتی چند نفر رو از پار در بیارید.
ولی
بچه ها این طور رفتار اصلا مناسب یک انسان نیست و فقط در مواقعی به درد میخوره که یک خطر بسیار سنگین و واقعی خود فرد یا خوانوادش رو مورد تهدید قرار بده . اون موقع هست که انسان میتونه بدون ترید و با قدرت بسیار زیاد از خودش یا خانوادش دفاع کنه.

خود من شخصا برای مدارک و پول دست به این کارها نمیزنم و مدارک و پول رو تسلیم میکنم مگر وقتی که ببینم در صورت تسلیم باز هم طرف ضربه رو بهم میزنه که نتونم برم دنبالش یا تعقیبش کنم.

Extreme-Forces
14-12-2011, 12:36
براي من يكبار موتور سواري جلوم رو گرفت. با دوستم بودم. 2 به 2 . طرف ديد موبايل دستمونه پياده شد بگيره و در بره. ولي اونجا كوچه پس كوچه بود و سريع دويديم و در رفتيم.
اين رو بگم كه اگه يه وقت معتاد يا كسي كه مواد خاصي مثل امفتامين ها مصرف كرده مي تونن خيلي خطرناك باشن. معمولا در اثر مصرف چنين موادي قدرت بدني و عضلانيشون واقعا افزايش پيدا ميكنه و اگر به فكر فرار باشيد مطمئن باشيد بهتون ميرسن.
شما هم اعلام مفقودي كن تو روزنامه و برو مداركت رو دوباره بگير.
اين هم بگم كه دزد كه هيچي ، بعضي وقتها مدارك رو جايي جا ميذاري و انتظار داري طرف بندازه صندوق پست كه برگرده دستت ولي اين كارم نميكنن. مثالش فاميل منه كه سوار يه 206 شد تا خونه ي ما بياد ، كيفش رو جاگذاشت تو ماشين ولي مداركش هيچ وقت نيومد.

my.lejend
14-12-2011, 12:38
در مورد مدارک هم خیالت راحت باشه. هیچی نمیشه. فقط سریع برو اعلام سرقت بکن حل میشه.
المثنی هم گرفتنش سخت نیست

my.lejend
14-12-2011, 12:45
براي من يكبار موتور سواري جلوم رو گرفت. با دوستم بودم. 2 به 2 . طرف ديد موبايل دستمونه پياده شد بگيره و در بره. ولي اونجا كوچه پس كوچه بود و سريع دويديم و در رفتيم.
اين رو بگم كه اگه يه وقت معتاد يا كسي كه مواد خاصي مثل امفتامين ها مصرف كرده مي تونن خيلي خطرناك باشن. معمولا در اثر مصرف چنين موادي قدرت بدني و عضلانيشون واقعا افزايش پيدا ميكنه و اگر به فكر فرار باشيد مطمئن باشيد بهتون ميرسن.
شما هم اعلام مفقودي كن تو روزنامه و برو مداركت رو دوباره بگير.
اين هم بگم كه دزد كه هيچي ، بعضي وقتها مدارك رو جايي جا ميذاري و انتظار داري طرف بندازه صندوق پست كه برگرده دستت ولي اين كارم نميكنن. مثالش فاميل منه كه سوار يه 206 شد تا خونه ي ما بياد ، كيفش رو جاگذاشت تو ماشين ولي مداركش هيچ وقت نيومد.

من از این موارد زیاد دیدم.دقیقا درسته که قدرت بدنیشون زیاد میشه ولی از اون طرف اصلا نفس ندارن و نمیتونن بیشتر از چند ده متر دنبالتون بیان. تو همون چند ده متر هم با کلی فاصله ازتون عقب میفتن.
فقط حواستون باشه کجا میدوید و داد و بیداد یادتون نره. در حین دویدن هم چشمتون کار کنه که میله ای چوبی اجری چیزی پیدا کنید برای احتیاط که یهو با موتور نیان دنبالتون و یه جای خلوت گیرتون بندازن. برید به سمت جاهای شلوغ. البته کم پیش میاد که بیان دنبالتون مگر تو توهم باشن یا بدونن یه چیز ارزشمند دارین.

خدا انشالله هیچ کس رو تو این جور موقعیت هاگیر نندازه.

essi4300
14-12-2011, 12:59
در مورد مدارک هم خیالت راحت باشه. هیچی نمیشه. فقط سریع برو اعلام سرقت بکن حل میشه.
المثنی هم گرفتنش سخت نیست

من همون لحظه به 110 زنگ زدم.
پلیس گفت اعلام سرقت نکن، وگرنه چند هفته باید بری دادگاه و دادسرا و.....
برات مینویسم مفقود شده.

نمیدونم شاید اگه آمار زورگیری بره بالا، براشون بد میشه، اما من که واقعا ترسیدم، واقعا جرات ندارم دیگه شب برم بیرون.

my.lejend
14-12-2011, 13:03
بر پدر و مادرشون لعنت که این جوری مردم رو میندازن تو نگرانی و استرس و شهر رو به هم ریختن.
مطمئن باش کاراشون بی جواب نمیمونه و یا تو همین درگیری ها کشته میشن یا گیر میفتن و اعدام میشن.
از ریشه خرابه رفیق. باید ریششو سوزوند که باعث میشه جوون ها کشیده بشن به این سمت.

ملا نصرالدین
14-12-2011, 16:06
راستی اسپری فلفل هم چیز خوبی هست.البته اگر ادم اون موقع به ذهنش برسه که ازش استفاده کنه.

کلا کلاس های رزمی هم برویم خوبه

essi4300
14-12-2011, 17:18
راستی اسپری فلفل هم چیز خوبی هست.البته اگر ادم اون موقع به ذهنش برسه که ازش استفاده کنه.

کلا کلاس های رزمی هم برویم خوبه

باور کن نمیشه زد.
من خودم بدنسازی کار کردم، وقتی قمه را دیدم که ناشیانه جلوم گرفته، هیچ حرکتی نتونستم بکنم.

میدونی،اونیکه قمه کش حرفه ای باشه، ممکنه یک خط بندازه و بره، اما اینها قمه را تا دسته فرو میکنند تو شکم آدم.

کوچکترین تکونی نمیشه خورد، یک مدتی رفته بودن جلوی کوی دانشگاه ما، تمام لپ تاپ های بچه هارو به همین طریق میگرفتند.

my.lejend
14-12-2011, 17:25
باور کن نمیشه زد.
من خودم بدنسازی کار کردم، وقتی قمه را دیدم که ناشیانه جلوم گرفته، هیچ حرکتی نتونستم بکنم.

میدونی،اونیکه قمه کش حرفه ای باشه، ممکنه یک خط بندازه و بره، اما اینها قمه را تا دسته فرو میکنند تو شکم آدم.

کوچکترین تکونی نمیشه خورد، یک مدتی رفته بودن جلوی کوی دانشگاه ما، تمام لپ تاپ های بچه هارو به همین طریق میگرفتند.

دقیقا درسته. بی وجدان ها ناشی هم هستن اخه. یهو کارد و فرو میکنن تو شکمت تموم.
بچه ها اگر بیفتین دنبال شکایت میشه از روی دوربین های مدار بسته این هارو گرفتا.

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

این جور مواقع بهترین حرکت تسلیم شدن هست. اصلا مقاومت نکنید.

pcsoft
14-12-2011, 18:24
من دو سال پیش داشتم از خیابون فرعی خلوتی رد می شدم که یک موتورسوار اومد روبروم و ازم پرسید:
..... سلام. شما این کوچه ها رو می شناسید؟(در حال اشاره به کوچه های خیابون).... که اسمشون چیه...؟
من: کم و بیش می شناسم. کدوم کوچه رو می خواین؟
(دو نفر بودن)
اون: (به پشت سریش گفت) اسمش چی بود اون کوچه؟ اونم چیزی نگفت و اینم گفت خداحافظ و رفت.
رفت و منم به رفتنم ادامه دادم. یک نکته در اینجا:
(وقتی به رفیقش گفت اسم کوچه چی بود و اونم یطوری نگاه کرد و جواب نداد. من باید شک می کردم که نکردم! همیشه بچه ها نکته ها رو داشته باشید. خیلی مهمه. اگر من همون موقع یه احتمال داده بودم و در رفته بودم یا اونجا رو سریع ترک می کردم. اون صحنه وحشتناک جلوی چشام رفم نمی خورد.)
یه لحظه متوجه شدم موتوری دوباره از پشت سر داره میاد اومد کنارم. همین که اومد کنارم کسی که ترک نشسته بود پرید پایین و راننده هم همینطور پرید پایین و تهدید با چاقو کرد. پولی که تو جیبم بود گرفت ازم و یبار دیگم تهدیدم کرد و رفت و دویدن ما همانا و دور شدن اونا همانا..
سریع رفتم خونه زنگ زدم پلیس. شماره پلاکش فکر کنم یادم بود اون موقع. اطلاع که دادم مامور اومد در خونه و گفتم این اتفاق افتاده.
گفت برو شکایت کن. منم شکایت کردم و حدودا بعد از چند ماه دزد رو گرفتند.
فقط باید تسلیم شد همین. مخصوصا اگر طرفتون ناشی باشه.

DrXoX
14-12-2011, 18:29
فقط باید گزارش بدی که اگر اتفاقی افتاد گردن شما نیوفته

یه دفعه در شهر نشون داد که طرف مدرک جعلی درست میکرد با هولوگرام

الان ما که مغازه داریم میگن قسطی جنس میدید عوضش شناسنامه یا کارت ملی بگیرید.که اگر طرف پولمون رو خورد هر شناسنامه رو توی مولوی 50 تومان میخرند

50 میلیون یا هزار؟:31:

انشاا... برای هیچ کس از این اتفاقات نیفته ، ولی همون طور که دوستان هم راهنمایی کردن حتما برو دنبال گرفتن المثنی فکر می کنم باید تو روزنامه آگهی بدی چند بار با یه فاصله زمانی مشخص
کارت دانشجویی که ارزش خاصی نداره بعید میدونم بشه ازش سو استفاده کرد ، دنبال گواهی نامه باش

Eblis 2011
14-12-2011, 18:34
من که کاری نمیکنم و دو دستی مدارک رو تحویل آقایون خلافکار میکنم :31: گور بابای مدارک و پول جونم مهمتره :8:

pour-homme
14-12-2011, 19:01
چند توصیه به دوستان :(با توجه به چیزهای که برای دوستان نزدیکم و خودم اتفاق افتاده)
سر ظهر و شب ها از کوچه های خلوت رد نشین
توی کوچه های خلوت وبی موقع سعی کنید همیشه هوشیار باشید مثلا زمانی که صدای موتور می شنوید برگردید و نگاه کنید یا به ادم های که پشت سرتون راه میان به قیافه هاشون توجه کنید و اگر دیدی طرف قیافش خلاف میزنه خودتون رو برای هر چیزی اماده کنید یا سرعت قدم هاتون رو زیاد کنید
پول زیاد با خودتون حمل نکنید
کمتر تو خیابون از موبایل استفاده کنید وقتی که نیاز ندارید یا به جای گپ زدن با رفیقتون سعی کنید یه جای امن باشید بعد تماس بگیرید

مثلا شب یا بی موقع میخواید برید از سر کوچه یه چیزی بخرید با خودتون موبایل نبرید

دوستم جلوی در خونشون طرف هلش داد گوشیش رو گرفت

kamran987456
14-12-2011, 22:36
همچین اتفاقی واسه من خوشبختانه تا حالا اتفاق نیفتاده ولی به نظرم بهترین گزینه همون اسپری فلفل هست
البته ناگفته نماند که پیش اومده که کسی تو دعوایی که ظاهرا واسه یه تصویه حساب شخصی بود 2 نفر اومدن یکی رو بزنن اون فرد تنها اومده اسپری زده فرار کرده بعد اونها اومدن ازش شکایت کردن !

البته همون تسلیم شدن بهترین روش خلاص شدن هست منتی اگه وسایل قیمتی و با ارزش دارین بدونین که احتمالش خیلی کمه بتونن دزد رو پیدا کنن !

kamran987456
14-12-2011, 22:52
اگر واقعا تمام موارد ابی رنگ روبه طور کامل توی خودتون تقویت کنید میتونید به راحتی چند نفر رو از پار در بیارید.

کاملا مخالفم
دعوای خیابانی اصلا کاری به ورزش های رزمی و دفاع شخصی نداره
تنها در صورتی مفید میتونه باشه که طرف های مقابل قمه و زنجیر و از این وسایل نداشته باشه و دست خالی باشه که تو 99 درصد اینطوری نیست کافی یکیشون یه نصه اجر بزنه به سر ادم و کار دیگه تموم بشه
چند بار شده که همین جرائت بیخودی شخص جونشو به خطر انداخته
و در ثانی برای فرد مهاجم مهم نیست که اخر دعوا چی میشه ولی برای مدافع مسئله بسیار مهمیه !
فرضا اگه شخصی یه چاقو به دزد ها بزنه و خدای ناکرده یه مسئله مهمی پیش بیاد و اون دزد هم سابق دار نباشه
حالا بیا ثابت کن که دفاع از خود بوده !
اما دزده میاد یه چاقو میزنه و میره و ككش هم نمي گزه !

kourosh_sos
14-12-2011, 22:59
برای منم یکبار این اتفاق افتاد توی شوش من چون رزمی کارم همیشه یک لانچیکو همرام هستش زدم همه کسشو جلو چشش آوردم ولی حالا که برده فقط اعلام کن که اتفاقی نیفته

essi4300
14-12-2011, 23:08
سریع رفتم خونه زنگ زدم پلیس. شماره پلاکش فکر کنم یادم بود اون موقع. اطلاع که دادم مامور اومد در خونه و گفتم این اتفاق افتاده.
گفت برو شکایت کن. منم شکایت کردم و حدودا بعد از چند ماه دزد رو گرفتند.
فقط باید تسلیم شد همین. مخصوصا اگر طرفتون ناشی باشه.

اینقدرکوچه تاریک بود و من هم هول شده بودم، نه پلاکش رو دیدم نه الان چهره هاشون یادمه.

لعنتی، سبب شده از این به بعد همیشه راهم را دورتر کنم تو اوج خستگی در آخر شب...

vampire girl
14-12-2011, 23:48
پولو اگه ببرن دوباره میشه به دستش آورد
مدارک اگه ببرن میشه المثنی گرفت...
ولی جون که المثنی نداره!!!دوباره هم نمیشه پسش گرفت!!!
پ.ن. ولی اگه کیفمو بزنن خیلی ناراحت میشم!!!نه بخاطر پول مول ! آخه لوازم آرایشاییم رو که دوسشون دارم همیشه تو کیفم میذارمشون!!!!!!:31::43:

my.lejend
15-12-2011, 00:07
کاملا مخالفم
دعوای خیابانی اصلا کاری به ورزش های رزمی و دفاع شخصی نداره
تنها در صورتی مفید میتونه باشه که طرف های مقابل قمه و زنجیر و از این وسایل نداشته باشه و دست خالی باشه که تو 99 درصد اینطوری نیست کافی یکیشون یه نصه اجر بزنه به سر ادم و کار دیگه تموم بشه
چند بار شده که همین جرائت بیخودی شخص جونشو به خطر انداخته
و در ثانی برای فرد مهاجم مهم نیست که اخر دعوا چی میشه ولی برای مدافع مسئله بسیار مهمیه !
فرضا اگه شخصی یه چاقو به دزد ها بزنه و خدای ناکرده یه مسئله مهمی پیش بیاد و اون دزد هم سابق دار نباشه
حالا بیا ثابت کن که دفاع از خود بوده !
اما دزده میاد یه چاقو میزنه و میره و ككش هم نمي گزه !

رفیق من هم گفتم که این رفتار اصلا مناسب یک انسان نیست و فقط در مواقع بسیار خطرناک به کار میاد.
وقتی یکی به شما توی خیابون حمله میکنه شما صبر میکنید تا شما رو بزنه؟ مسلما وقتی میبینید میخواد بزنه شما پیش قدم میشید و برای دفاع از خودتون با فرد ضارب درگیر میشید.حالا چه کارد داشته باشه چه دست خالی باشه ...
تمام مواردی هم که گفتم برای این جور مواقع خطرناک بود که فرد به ناچار مجبور به درگیر شدن هست.
شما یه بار با دقت و کامل کل پست من رو بخون متوجه منظورم میشی.

alivw71
15-12-2011, 10:20
به نظر من اگه همیشه یه کلت کمری همراه داشته باشیم بد نیست. من کلت گازی رو پیشنهاد میکنم. چون مجوز براش میدن و حدود 12 متر برد مفید داره .

essi4300
15-12-2011, 12:35
به نظر من اگه همیشه یه کلت کمری همراه داشته باشیم بد نیست. من کلت گازی رو پیشنهاد میکنم. چون مجوز براش میدن و حدود 12 متر برد مفید داره .

اینو جدی گفتی؟
تو فاصله 12 متر کمتر آدم میکشه؟
به کیا مجوز میدن؟

pour-homme
15-12-2011, 12:40

میشه بیشتر توضیح بدی
در مورد قیمت
اسیبی که وارد میکنی
و ...؟

kamran987456
15-12-2011, 13:09
کلت گازی اونجور اسیب جدی نمیزنه ! به هیچ وجه !
ادم که سهله تو 10 متر فوقش بزنه یه کلاغ رو بکشه شاهکار کرده !
مگه اینکه که 10 تا پشت سر هم به وسط 2 ابرو طرف بزنی که اونهم نمیشه چون دقت زیاد نداره
مدل هاش بین 4 تا 7 ژول انرژی دارن
مجوز هم ندیدم براش بدن (شاید هم بدن ) به دلیل شباهت زیاد با اسلحه های معمولی جرم محسوب میشه
قیمتش هم از 130 هزار هست الی 500 -600

تا اونجایی که میدونم به چند تا شغل خاص (قاضی - طلا فروشی و غیره )و بعضی افراد مجوز حمل بعضی اشیا رو میدن
که بهترینش اگه ادم گیر بیاره شوکر برقی پرتابی هست

رفیق من هم گفتم که این رفتار اصلا مناسب یک انسان نیست و فقط در مواقع بسیار خطرناک به کار میاد.
وقتی یکی به شما توی خیابون حمله میکنه شما صبر میکنید تا شما رو بزنه؟ مسلما وقتی میبینید میخواد بزنه شما پیش قدم میشید و برای دفاع از خودتون با فرد ضارب درگیر میشید.حالا چه کارد داشته باشه چه دست خالی باشه ...
تمام مواردی هم که گفتم برای این جور مواقع خطرناک بود که فرد به ناچار مجبور به درگیر شدن هست.
شما یه بار با دقت و کامل کل پست من رو بخون متوجه منظورم میشی.
خب یه نفر منظور من نبود !
شما گفتی میشه چند نفر رو ناکار کرد (مثال هم زدی که 4-5 نفره رو میزد )
من هم میگم که اینکار خیلی شانسی هست و امکانش 1 در هزار هست !
مگه اینکه ادم بروس لی یا فرانکی یا ارنولد باشه !

mary83
15-12-2011, 13:43
به نظرم بهتره کیف و درچنین مواقعی در جهت مخالف پرت کنین با نیروی زیاد و خودتون هم شروع کنید به دویدن
درضمن مدارکتون با خودتون همیشه این و ر و اونور نبرید مثلا اگه از ماشین استفاده نمی کنید گواهینامه نبرید مدارکی مثل کارت ملی و اینا هم اگه کار اداری داشتین و مجبور شدین ببرین تو یک کیف کوچیک نازک بندازین گردنتون
درضمن وقتی کیفو با نیروی زیاد پرت کنین می تونین امیدوار باشین موبایلتون می شکنه و قابل استفاده نیس :دی اگه خوش شانس باشین
اها راستی یکی از اشنا های ما کیفشو دزد زد بعد از 1 ماه گرفتنش ------ جالبه همون دزد و دوباره هفته بعد گرفتن !!
اگر مدارک مهمی دارید که نمی تونین تو گردن بندازین بهتره با تاکسی برگردین با این گرونی ها اما مطمین تره
به نظر من که باید اعلام سرقت کرد
راستی امیدوارم مدارکتون پیدا بشه - من که کیفم و که توش 2 3 تا 100 تومنی و 1000 تومنی بود تو تاکسی جا گذاشتم فقط کارت های عابر بانکم پیدا شد از خود بانک همون روز زنگ زدن !! مدارکی هم نداشتم
پول زیاد همراه نبرید هرچند ATM ها قابل اعتماد نیست ولی خوب بازهم مطمین تره

ali703
15-12-2011, 13:58
بهترین کار اینه که یه اسپری بخری بزاری تو جیبت که هر کی اومد بزنی تو چشمش

essi4300
15-12-2011, 15:06
بهترین کار اینه که یه اسپری بخری بزاری تو جیبت که هر کی اومد بزنی تو چشمش

همزمان وقتی 4 نفر دورت را گرفتن، اول اسپری را تو چشم کدومیکی میزنی؟ :13:

hamid_diablo
15-12-2011, 18:49
سلام
من که هیچ کاری نمیکردمو 2 دستی هر چی داشتم بهش میدادم و بهش میگفتم با این اوضاع بی کاری و اجاره خونه و درس و دانشگاه و ازدواج و خورد و خوراک و........واقعا حق داری که همچین کاری بکنی

vampire girl
15-12-2011, 19:29
همزمان وقتی 4 نفر دورت را گرفتن، اول اسپری را تو چشم کدومیکی میزنی؟ :13:
شمام همچین بد بینیا!!! خب تو کوچه تنگ و تاریک و خیابونای مشکوک و محلای درب و داغون نرید وقتی هم از پشت صدای موتور شنیدین راتونو کج کنید...
راجع به اسپری هم بالاخره کاچی به از هیچی!یکیشونو که از پا درمیاره!

essi4300
15-12-2011, 20:03
شمام همچین بد بینیا!!! خب تو کوچه تنگ و تاریک و خیابونای مشکوک و محلای درب و داغون نرید وقتی هم از پشت صدای موتور شنیدین راتونو کج کنید...
راجع به اسپری هم بالاخره کاچی به از هیچی!یکیشونو که از پا درمیاره!

بدبین کجا بوده بوده بابا، این بلا این هفته سرم اومده، یک موتور میپیچه جلوت یکی هم هواشون را داره.

تکون نمیتونی بخوری، واقعا تجربه خطرناکیه امیدوارم واسه هیچکی رخ نده، نه فراری نه مقابله به مثلی، فقط تسلیم مطلق.

تا اسپری تو چشم یکی بزنی اون سه تا با پنجه بوکس و قمه میوفتن سرت، مگر اینکه اسلحه داشته باشی یه تیر تو پای هرکدوم خالی کنی.

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

kamran987456
15-12-2011, 20:09
بدبین کجا بوده بوده بابا، این بلا این هفته سرم اومده، یک موتور میپیچه جلوت یکی هم هواشون را داره.

تکون نمیتونی بخوری، واقعا تجربه خطرناکیه امیدوارم واسه هیچکی رخ نده، نه فراری نه مقابله به مثلی، فقط تسلیم مطلق.

تا اسپری تو چشم یکی بزنی اون سه تا با پنجه بوکس و قمه میوفتن سرت، مگر اینکه اسلحه داشته باشی یه تیر تو پای هرکدوم خالی کنی.

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

اونهم پشیمون میشه و میگه بپر پشت موتورم بریم حرم، تجدید بیعت کنیم. :19:
ولی اسپری اون طور نیست !!
قشنگ تا 3 متری پخش میکنه و کافیه نفس رو حبس کنی و به اطراف بزنی و لازم نیست که درست به چشماش بخوره فقط اون رو تنفس کنه حداقل 1 ساعت یه سرفه می افته !

essi4300
15-12-2011, 20:12
ولی اسپری اون طور نیست !!
قشنگ تا 3 متری پخش میکنه و کافیه نفس رو حبس کنی و به اطراف بزنی و لازم نیست که درست به چشماش بخوره فقط اون رو تنفس کنه حداقل 1 ساعت یه سرفه می افته !

نمیدونم والا، وقتی غافلگیر میشی و قمه طرف روی سینه ات هست، بیرون آوردن اسپری خیلی سخته.

اما اگه طرف از دور بیاد میشه کاری کرد.

از کجا باید تهیه اش کرد؟ به همه میدن؟

kamran987456
15-12-2011, 21:23
نمیدونم والا، وقتی غافلگیر میشی و قمه طرف روی سینه ات هست، بیرون آوردن اسپری خیلی سخته.

اما اگه طرف از دور بیاد میشه کاری کرد.

از کجا باید تهیه اش کرد؟ به همه میدن؟
مجاز نیست که به همه بدن !
تو شهر های مرزی میشه پیدا کرد :31:

البته اگه اونطور که شما توصیف کردی ادم غافلگیر بشه (یهو قمه روی سینه ادم باشه )
اسپری که سهله مسلسل دستی و ار پی جی و موشک شهاب 3 هم ادم داشته باشه نمیشه کاری کرد !

essi4300
15-12-2011, 21:56
مجاز نیست که به همه بدن !
تو شهر های مرزی میشه پیدا کرد :31:

البته اگه اونطور که شما توصیف کردی ادم غافلگیر بشه (یهو قمه روی سینه ادم باشه )
اسپری که سهله مسلسل دستی و ار پی جی و موشک شهاب 3 هم ادم داشته باشه نمیشه کاری کرد !

اساس کار این زورگیرها غافلگیریه.
اونهم به شیوه آدرس پرسیدن.

یعنی اول یکی میاد آدرس میپرسه تا بر گردی جواب بدی، اون یکی میاد سر وقتت.

اینو خود پلیس بهم گفت و امیدوارم دوستان واقعا دقت کنند :

اگر در پیاده رو بودین و یک موتوری یا اتومبیلی خواست ازتون آدرس بپرسه اصلا بهش نگاه نکنین، فقط قدم هاتون را سریع تر کنین و هرگز بر نگردین بهش نگاه کنین.

kamran987456
15-12-2011, 22:07
اساس کار این زورگیرها غافلگیریه.
اونهم به شیوه آدرس پرسیدن.

یعنی اول یکی میاد آدرس میپرسه تا بر گردی جواب بدی، اون یکی میاد سر وقتت.

اینو خود پلیس بهم گفت و امیدوارم دوستان واقعا دقت کنند :

اگر در پیاده رو بودین و یک موتوری یا اتومبیلی خواست ازتون آدرس بپرسه اصلا بهش نگاه نکنین، فقط قدم هاتون را سریع تر کنین و هرگز بر نگردین بهش نگاه کنین.
اینکه غافل گیری نشد !
هر وقت یه همچین موردی پیش اومد ادم اول دستش میره تو جیپ کاپشنش و بعد اسپری و بقیه ماجرا !

من فکر کردم منظور از غافل گیری اینه که یهو تو سر کوچه با موتور جلوی ادم سبز میشن یا از پشت با سرعت میان یهو کیف قابی میکنن

alivw71
15-12-2011, 22:19
اینو جدی گفتی؟
تو فاصله 12 متر کمتر آدم میکشه؟
به کیا مجوز میدن؟

میشه بیشتر توضیح بدی
در مورد قیمت
اسیبی که وارد میکنی
و ...؟
یه کلت که به جای خشاب از یه کبسول حاوی کاز فشرده هست جا میزنیم بعد از قسمت بالای اسلحه حدود 10 تیر ساچمعه ای و 1 تیر اصلی که با یک بار شلیک 10 تیر و 1 تیر اصلی به طرف میخورهو کبسول باید عوض کرد و تیر های جدید کزاشت.
تو بعض از فیلم ها باید دیده باشید . یه صدای بلند و کشید و جالبی هم داره.

aaarrraaassshhh
15-12-2011, 22:29
شوکر هم خوبه

essi4300
15-12-2011, 23:49
اینکه غافل گیری نشد !
هر وقت یه همچین موردی پیش اومد ادم اول دستش میره تو جیپ کاپشنش و بعد اسپری و بقیه ماجرا !

من فکر کردم منظور از غافل گیری اینه که یهو تو سر کوچه با موتور جلوی ادم سبز میشن یا از پشت با سرعت میان یهو کیف قابی میکنن

مگه اسپری 24 ساعت تو جیب کاپشنه پدر جان.

اون کیف قاپی منظورم نیست، منظورم زور گیری بود.

کلا جرم زورگیری با کیف قاپی فرق میکنه.

vampire girl
16-12-2011, 00:30
شوکر هم خوبه

با این موافقم! امروز یه شوکر از نزدیک دیدم ! خیلی چیزه ناجوریه ...:41:
کیفش وصل میشه به کمر بند ... ولی خب مشکل اینه که حملش مجوز نیرو انتظامی میخواد که به هر کسی نمیدنش...!

vampire girl
16-12-2011, 00:37
من از کارت ملیم یه کپی برابر اصل گرفتم (پرسش هم کردم) درست عین نمونه اصلیه!!! هرجام میرم هیشکی عمرا نمیفهمه این کپیه! گواهینامه هم که .... فعلا نداریم!
تنها مشکل همون کارت عابر بانکه که اونم پسووردش رو ندارن...راحت باشید...بدید بره!!!!
قبلا هم دوستان زیادی اشاره کردن : جون مهمتره!

essi4300
16-12-2011, 10:15
من از کارت ملیم یه کپی برابر اصل گرفتم (پرسش هم کردم) درست عین نمونه اصلیه!!! هرجام میرم هیشکی عمرا نمیفهمه این کپیه!

کوپی برابر اصل منظورتون چیه؟
یعنی پرینت رنگی گرفتین؟

vampire girl
16-12-2011, 11:37
کوپی برابر اصل منظورتون چیه؟
یعنی پرینت رنگی گرفتین؟

آره دیگه از هر دو روش پیرینت رنگی گرفتم بعدم گذاشتم پشت به هم پرس کردم شده عین نمونه اصلی...!:4:
نمونه اصلیش هم تو خونس همیشه. اینکارو با همه کارتاتون میتونید بکنید حالا من فقط یدونه کارت دارم:31:

essi4300
16-12-2011, 12:57
آره دیگه از هر دو روش پیرینت رنگی گرفتم بعدم گذاشتم پشت به هم پرس کردم شده عین نمونه اصلی...!:4:
نمونه اصلیش هم تو خونس همیشه. اینکارو با همه کارتاتون میتونید بکنید حالا من فقط یدونه کارت دارم:31:

اتفاقا کار درست هم همینه.
ای کاش من هم کوپی اش را حداقل داشتم، بیشتر میترسیدم اگه کوپی را به افسر نشون بدم، ماشین را بخوابونه و اعمال قانونم کنه !!!!!!

فعلا که هر روز میرم به سایت زیر تا شاید دزد گواهینامه ام رو تو صندوق پست انداخته باشه، اما فعلا خبری نیست !!

:37:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kamran987456
16-12-2011, 13:44

اینکه ترس و استرسش از زور گیری بیشتره !!
فکر نکنم عین نمونه اصلی بشه

ادم با این کارت بره بانک واسه نقد کردن چک بعد مشخص بشه که تقلبی هست و ......!!!!!

Ezel
16-12-2011, 16:03
=>

هشدار : توصیه های حفاطتی امنیتی پلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])