مشاهده نسخه کامل
: صدای وحشتناک سی پی یو amd 1055
سلام.من سیستمم رو یک سال هست خریدم. اما از همون اول صدای کیسش واقعا بلند و اذیت کننده بود.طوریکه صداش تا 10 متر دورتر هم میاد و واقعا اعصاب خردکنه.,وقتی کامپیوتر رو هم روشن میکنم فن cpu یکدفعه با سرعت و صدای خیلی بالا شروع بکار میکنه.نمیدونم بخاطر سی پی یو amd هست؟ چون قبلا میگفتن سی پی یو amd دماش بالاتره.خلاصه الان پشیمونم.
سیستم من
cpu:amd phenom ll 1055t x6
m.b:giga 890 gpa -ud3h
vga:xfx 5770
power green 585 b
این عکس در حالت بیکاری سیستم هست.خواهشا بگین چیکارکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور فن سی پی یو بالاست به همین دلیل نویز زیاد شده و صدا تولید میکند
من فکر کنم فن شما داره با حداکثر دور میچرخه برین تو ستاپ سیستم و حالت اسمارت فن رو فعال کنید تا با توجه به دمای سی پی یو دورش تنظیم بشه
بله.درست گفتین.disable بود.
یک سوال:
cpu warning temorature و cpu fan fail warning و power fan fail warning رو نباید enable کنم چون همشون disable بودند.البته وقتی enable کردم صدای بوق ممتد اومد.
صدا پایین تر اومد اما نه خیلی زیاد.این عکس در حالت بیکاری سیستم هست.البته بعد از این عکس دور فن به 4200 هم رسید.
نه با اونا کاری نداشته باشین همون DISABKLE باشن
سلام.من بعد از چند ماه اومدم دوباره بگم با اینکه اسمارت فن رو enable کردم اما این سی پی یو نمیدونم چرا فنش صداش اینقدر بلنده .طوری که وقتی من کنار کامپیوتر میشینم دیگه هیچ صدای بیرونی رو نمیتونم بشنوم.واقعا اعصابم رو چند ماهه بهم ریخته.4 تا تب فایرفاکس که باز میکنم دور فن میره رو 7000.
من تا حالا خمیر سیلیکون بهش نزدم و بلد هم نیستم نمیدونم لم خاصی داره یا هرکی میتونه این کارو بکنه لطفا راهنماییم کنید.
یا اگه باید فن خاصی بخرم حتما اینو بهم بگید دیگه خسته شدم.:41:
sadegh-sg
09-03-2012, 19:32
سلام
خب میتونید برید یک کولر بخرید
اما با توجه به اوضاع بهتره که یک خمیر سیلیکون خوب رو تست کنید شرایط رو ببینید
مثل tx4
و...
دقت کنید که خمیر چینی و از این جور چیزا نخرید که فایده ای نخواهد داشت
سلام.من بعد از چند ماه اومدم دوباره بگم با اینکه اسمارت فن رو enable کردم اما این سی پی یو نمیدونم چرا فنش صداش اینقدر بلنده .طوری که وقتی من کنار کامپیوتر میشینم دیگه هیچ صدای بیرونی رو نمیتونم بشنوم.واقعا اعصابم رو چند ماهه بهم ریخته.4 تا تب فایرفاکس که باز میکنم دور فن میره رو 7000.
من تا حالا خمیر سیلیکون بهش نزدم و بلد هم نیستم نمیدونم لم خاصی داره یا هرکی میتونه این کارو بکنه لطفا راهنماییم کنید.
یا اگه باید فن خاصی بخرم حتما اینو بهم بگید دیگه خسته شدم.:41:
شما از چه خمیری برای سی پی یو استفاده میکنید ؟
شما از چه خمیری برای سی پی یو استفاده میکنید ؟
من؟!
من که گفتم اصلا تا حالا خمیر سیلیکون نداشتم و بهش نزدم.خواستم ببینم چه خمیری باید بگیرم؟ و اینکه ایا خودم میتونم بزنم ( تا حالا این کارو نکردم) یا باید یه حرفه ای این کارو کنه؟
6000 دور؟:18:
با 2000 دور با یه فن معمولی باید دما رو 50 اونم تو حالت 100 درصد usage باشه
شما به یه آدم وارد بسپارید فن رو براتون باز کنه و یه خمیر بهش بزنه
من؟!
من که گفتم اصلا تا حالا خمیر سیلیکون نداشتم و بهش نزدم.خواستم ببینم چه خمیری باید بگیرم؟ و اینکه ایا خودم میتونم بزنم ( تا حالا این کارو نکردم) یا باید یه حرفه ای این کارو کنه؟
اشتباه میکنید که خمیر نمیزنید
شما برید یا خمیر zp-360 بگیرید که من از همین خمیر برای اورکلاک استفاده میکنم و راضیم یا tx4 یک سرنگ بگیرید
و رو سی پی یو رو تمیز کرده یک قطره روش بریزید و با انگشت روش یک لایه درست کنید
سپس فن رو خاک گیری کرده زوغن کاری کنید که روون تر کار کنه و تهویه کیس رو هم بهتر کنید
نتیجرو بگین
ممنون.ولی کامپیوتر رو از روز اول که خریدم همین صدا رو داشتا.نمیدونم یعنی اون اولش هم فروشنده خمیر سیلیکون نزده بوده یا مشکل اساسیه؟!
فکر کنم بدم بیرون بهتر باشه میترسم یه کار کنم خراب شه
sadegh-sg
10-03-2012, 16:24
جناب کا خاصی نداره
منم همین فکرو میکردم اما دیدم اون جوری ها هم نیست
راحت میتونی انجام بدی
اولوت اول استفاده از یک خمیر خوبه در غیر اون صورت از راضی کننده نبود (فکر نکنم:41:)
میتونید تو فکر یک کولر باشید
میتونی یه عکس بزار از داخل کیست
شاید از روز اول فن درست بسته نشده روی سی پی یو
من هم مشکل صدا داشتم
ولی برای من روی Full بود دور فن هام از روز اول
گزاشتم روی اوتومات و دما و دور فن رو تنظیم کردم(فن استوک)صدا نمیداد اصلا(مگه بازی میکردم که اونم خیلی کمتر شده بود
تا زد به سرم که سیستم رو اوور کنم و رفتم یه فن خریدم
حتما چند تا عکس بزار از محیط کیس
موفق باشی
میتونی یه عکس بزار از داخل کیست
شاید از روز اول فن درست بسته نشده روی سی پی یو
من هم مشکل صدا داشتم
ولی برای من روی Full بود دور فن هام از روز اول
گزاشتم روی اوتومات و دما و دور فن رو تنظیم کردم(فن استوک)صدا نمیداد اصلا(مگه بازی میکردم که اونم خیلی کمتر شده بود
تا زد به سرم که سیستم رو اوور کنم و رفتم یه فن خریدم
حتما چند تا عکس بزار از محیط کیس
موفق باشی
دوست من اگه چند تا پست قبلی رو بخونی ایشون حالت فن رو رو smart گذاشتن که با توجه به دمای سی پی یو دورش تنظیم میشه پس مشکل از اون نیست
مشکل از تهویه کیس نداشتن خمیر و یا ممکنه از طرف خود فن باشه و یا حتی خاک
زیاد شدن پروسس های سیستم باعث افزایش cpu usage و افزایش دمای سی پی یو میشه یک علتش بعضی ویروس هاست
barbirose
12-03-2012, 15:35
کمک موقع روشن شدن کامپیوتر ا بوق ممتد و 3 تا 2تایی کوتاه (6 بوق)میزنه و پیغام میده فن سی پی یو خرابه ولی فن کاملا سریع میچرخه سیستم کاملا خنکه سرعت فن را 0 نشان میده ولی خیلی سریع میچرخه یعنی چی شده کمک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.