مشاهده نسخه کامل
: كمك كنيد ار بين بردن ويروس هاي مخرب
fulldownloadcity
12-12-2011, 01:37
با سلام من سيستم ويروسي گرفته كه شركات است چه جوري بايد پاك كنم ويندوز عوض كردم ديدم فايل هام مخفي و بعضي پوشه هام exe ساخته
ميشه راهنمايي كنيد چه جوري 3 تا پاك كنم اسكن كامل كردم با آنتي ويروس ناد 32 نسخه 5 ولي نشد
با سلام من سيستم ويروسي گرفته كه شركات است چه جوري بايد پاك كنم ويندوز عوض كردم ديدم فايل هام مخفي و بعضي پوشه هام exe ساخته
ميشه راهنمايي كنيد چه جوري 3 تا پاك كنم اسكن كامل كردم با آنتي ويروس ناد 32 نسخه 5 ولي نشد
سلام
ویروس شورتکات رو با این بار میشه گفت صدبار توضیحش رو دادم فقط میبایست سرچ کنین برای مشکلتون داخل تاپیک ها پیدا نکردین بعد تاپیک بزنین!
مشکلی نیست ، شما اول کاسپر اسکای رو بگیر و آپدیت کن و از طریق Safe mode اسکن انجام بده و موقتا هیچ فولدر یا درایوی رو باز نمیکنی به هیچ عنوان ، بعد هم راهنمایی های پست پایینی رو بخونین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Take Care:40:
fulldownloadcity
12-12-2011, 14:44
من رفتم تو سيف مد اسكن كامل كردم بعد برنامه Attribute Changer 7.0 RC اين هم دانلود كنم و نصب كنم؟
ويروس هاي exe و مخفي چي ؟
من پيدا نكردم تو انجمن اون توضيحي خواص يدا نكردم
من رفتم تو سيف مد اسكن كامل كردم بعد برنامه Attribute Changer 7.0 RC اين هم دانلود كنم و نصب كنم؟
ويروس هاي exe و مخفي چي ؟
من پيدا نكردم تو انجمن اون توضيحي خواص يدا نكردم
کاسپراسکای رو گرفتین و اسکن کامل انجام دادین ؟ آپدیت که بود؟
اون برنامه AC هم که گفتم رو بگیرین بله ، همون فایلهای مخفی یا فولدرهای مخفی سیستمی رو باهاش به حالت طبیعی برگردونین
fulldownloadcity
12-12-2011, 15:15
كسپرسكي من هر روز آپديت ديدم مال 2011/12/12 است
كسپرسكي من هر روز آپديت ديدم مال 2011/12/12 است
بسیار عالی ، با همون از طریق Safe mode اسکن انجام بدین و ویروس کشی ،
وقتی انجام شد ، با اون نرم افزار AC کارتون رو تموم کنین،
دستور کار این نرم افزار هم داخل اون پست هست که چطور باهاش کار کنین
اگه هم مشکلی به وجود آمده باشه با همون Repair ویندوز مشکل حل میشه،
fulldownloadcity
13-12-2011, 12:03
ببخيد ويروس هاي exe و new folder ومخفي چه جوري ميشه پاك كرد ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ببخيد ويروس هاي exe و new folder ومخفي چه جوري ميشه پاك كرد ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوست من شما اگه با همون کاسپر اسکای آپدیت شده ، ویروس یابی انجام داده باشین الان نباید ردی از ویروس باقی مونده باشه،
فقط تنها مشکلی که امکان داره باشه و طبیعی هست ، اینه که فولدرهای شما مخفی سیستمی شده باشن،
بنابراین اگه احساس میکنین که هنوز ویروس رو دارین ، یعنی فایلهایی به شکل New folder.exe وجود داره ،
بهتره که با یک آنتی ویروس مث نورتون یا آویرا کارتون رو انجام بدین ، شما حتما از Safe mode باید اسکن کنین،
قبلش هم برین داخل Safe mode و داخل Run تایپ کنین MSCONFIG و از پنجره ای که میاد در تب Start up تیک همه ی گزینه ها رو بردارین به جز اونی که مربوط به آنتی ویروستون میشه.
بعد ریستارت کنین و اسکن رو انجام بدین با آویرا یا نورتون.
برای اون فولدرهای مخفی هم که دیگه فکر کنم میدونین که چکار کنین ، برنامه ی Attribute Changer رو از لینکی که دادم بگیرین و تمام فولدرهای مخفیتون رو برگردونین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.