مشاهده نسخه کامل
: مشکل دی وی دی رایتر
سلام
یه دی وی دی رایتر دارم دوستان که سی دی ها رو خیلی عالی میخونه ولی دی وی دی ها رو اصلا نمیخونه تقصیرش چیه هر دی وی دی رو میزارم هیچی اصلا کار نمیکنه
سلام
یه دی وی دی رایتر دارم دوستان که سی دی ها رو خیلی عالی میخونه ولی دی وی دی ها رو اصلا نمیخونه تقصیرش چیه هر دی وی دی رو میزارم هیچی اصلا کار نمیکنه
اول از همه فریم ویر درایو رو آپدیت کنید
درست نشد درایو رو باز کنید و تو درایو رو یک فوت کنید و لنز درایو رو با الکل سفید تمیز کنید
درست نشد باید درایو رو در حالت open تست کنید وقتی دی وی دی بزارین باید لنز روشن بشه و نورش زیاد باشه
اپتیک حرکت عرضی داشته باشه و لنز حرکت بالا به پایین داشته باشه به مرکز دی وی دی بره دی وی دی شروع به چرخیدن بکنه و به انتهای دی وی دی بره و باز دوباره برگرده بعد از یک مدت دور چرخش دی وی دی کم بشه
اگه این روال کامل طی شد بای برین کابل اپتیک رو با مولتی متر تست اتصال بگیرین
درست بود باید پتانسیومتر مربوط به دی وی دی رو برخلاف جهت عقربه های ساعت بچرخونید با اینکار نو لنز ببشتر شده و سرعت چرخش دی وی دی بیشتر میشود
درست نشد با اپتیک ایراد داره یا مشکل از لحیم سردی آی سی سی پی یو روی برد اصلی هست
هرکدوم رو نفهمیدید بگین تا براتون توضیح بدم
ممنون تست میکنم ببینم میتونم حلش کنم راستی فریمور رو از سایت سازنده باید دانلود کنم
ممنون تست میکنم ببینم میتونم حلش کنم راستی فریمور رو از سایت سازنده باید دانلود کنم
از این سایت بگیرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.