ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشخیص نام و مدل مودم

valas
11-12-2011, 19:08
با سلام

رو یک کامپیوتر ویندوز XP نصب کردم در حالی که دسترسی به سی دی های مادربورد و دیگر سخت افزارهاش ندارم.

اما مودم یا کارت شبکه رو نمی تونم نصب کنم چون هیچ فایل درایور مرتبطی ندارم،

و از طرفی اسم و مدلش رو هم نمی دونم تا تو اینترنت دنبالش بگردم.

با توجه به اینکه جایی که سیستم هست شبکه محلی داره و کارت گرافیک هم آن بورده، من دو تا سوال دارم از دوستان:

1- چطور بفهمم نام و مدل گرافیک کارت چیه تا از اینترنت درایورش رو بگیرم؟

2- برای تعریف شبکه آیا مهم اینه که فقط کارت شبکه رو نصب کنم یا مودم رو هم باید نصب کنم؟

3- در هر صورت و حتی برای موارد مشابه، چطور نام و مشخصات کارت شبکه و مودم رو در سیستمی

که تازه روش ویندوز XP نصب کردم پیدا کنم؟

EXTREME
11-12-2011, 20:38
یک نرم افزار هست که بوسیله ی اون میتونید درایور مورد نظر قطعه هارو پیدا کرده و دانلود کنید
اسمشو الان یادم نیست
همچنین روی مینتون هم مدل مینتون رو نوشته میتونید ببینید
مدل رو بفهمید برید سایت سازندش و درایور مین و شبکه رو بگیرید
برای گرافیک و مودم هم به وسیله ی همون نرم افزار درایور رو پیدا کنید
گرافیکتون pci express هست یا agp ؟

Black Band
11-12-2011, 21:59
با نرم افزار Driver Checker که در بخش دانلود سایت P30world هم هست، میتوانید تمامی درایور ها را چک کنید و آنهایی که نصب نیستند را نصب کنید، با نرم افزار Drine Manager هم میتوانید این کار را انجام دهید.
موفق باشید

absineh
16-12-2011, 11:19
همانطوری که آقا مهردادفرمودند بهترین کاراین است که مدل مادربورد وورژن آن راازروی مادربورد یادداشت کنید اگه به اینترنت دسترسی دارید تمام درایورها را دانلود کنید اگه دسترسی ندارید میتوانید به کافی نت مراجعه کنید واین کاررا انجام دهید وبعد ازاینکه درایورها راگرفتید همه رانصب کنید راه حل دیگه اینکه نرم افزارهای از قبیل driver magicinیا driver genius proنصب کنید وچک کنید هرکدام ازدرایورها که نصب نیستند نصب کنید .