ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل defragmenter cannot start

arash2006
11-12-2011, 17:19
با سلام چند روزه دیفراگمنتم باز نمیشه و ارور میده :41:
Windows 7 - disk defragmenter cannot start becuase the task scheduler service
چیکارش کنم ؟؟؟؟ :10:
یه سوال دیگه اینکه رایترمم دیگه رایت نمیکنه :13: نمیدونم چرا یهو اینجوری شده نرو 6 روش بود بعد حذف شد حالا هر نرویی نصب میکنم کار نمیکنه :18:یه نرم افزاری چیزی راه حلی بدید ممنون :19:

saeed_136915
11-12-2011, 20:37
سلام برای حل مشکل اولتون این مسیرو برین:

Start -> Run -> services.msc
Disk Derangementer
روی اون دابل کلیک کنین و نوع startup رو روی Automatic بزارین و بعد Apply و بعد Start رو بزنین

arash2006
11-12-2011, 21:34
سلام برای حل مشکل اولتون این مسیرو برین:

Start -> Run -> services.msc
Disk Derangementer
روی اون دابل کلیک کنین و نوع startup رو روی Automatic بزارین و بعد Apply و بعد Start رو بزنین

ممنون دوست عزیز این کارم کردم نشد :41:

فکر کنم مشکل از task scheduler باشه این کارو اومدم روی اونم انجام بدم که ارور داد :21:
windows could not start the task scheduler service on local compyter
error 126: the specified module could not be found

saeed_136915
11-12-2011, 21:44
ممنون دوست عزیز این کارم کردم نشد :41:

فکر کنم مشکل از task scheduler باشه این کارو اومدم روی اونم انجام بدم که ارور داد :21:
windows could not start the task scheduler service on local compyter
error 126: the specified module could not be found

Task Scheduler یک سرویس خیلی اساسی ویندوزه یعنی توی کامپیوتر شما Start نشده؟؟
اگه نه بهتره با DVD ویندوز یه بار سیستم رو بوت کنین و ویندوز رو Repair کنین

jafarian
11-12-2011, 23:17
طبق پست پایین ازطریق رجیستری فایلی که گذاشته شده عمل کنید فایل رجیستری رو دانلود روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم اجراش کنید سیستم ریست کنید ببینید درست میشه :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash2006
13-12-2011, 01:40
طبق پست پایین ازطریق رجیستری فایلی که گذاشته شده عمل کنید فایل رجیستری رو دانلود روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم اجراش کنید سیستم ریست کنید ببینید درست میشه :20:

داداش این کار هم مفید واقع نشد و همون پیغام پابرجاست :2:

jafarian
13-12-2011, 16:13
فرمان CHKDSK x: /F /R داخل پنجره cmd تایپ کنید اینتر کنید بجای x اسم درایو خودتون تایپ کنید بعدش که کارش تموم شد سیستم ریست کنید بالا بیاد درمرحله بعد mycomputer باز کنید روی همون درایوی که همین کار انجام دادین کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدش به سربرگ tools برین گزینه defragment now رو انتخاب کنید ببینید فیکس شده .

arash2006
16-12-2011, 20:43
فرمان CHKDSK x: /F /R داخل پنجره cmd تایپ کنید اینتر کنید بجای x اسم درایو خودتون تایپ کنید بعدش که کارش تموم شد سیستم ریست کنید بالا بیاد درمرحله بعد mycomputer باز کنید روی همون درایوی که همین کار انجام دادین کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدش به سربرگ tools برین گزینه defragment now رو انتخاب کنید ببینید فیکس شده .

داداش متوجه نشدم این دستور رو دقیق بگید چی بزنم CHKDSK C: /F /R من به همین شکل زدم و کلی امتحان دیگه یعنی /R حذف کردم همه گزینه های که میشه نوشت ولی پیغام اشتباه میداد که .....

jafarian
16-12-2011, 22:19
فروم پایین طریقه کارکردش یاد داده تو قسمت OPTION TWO واسه باز کردن پنجره cmd هم وقتی تومنوی سرچ استارت cmd رو تو قسمت سرچش تایپ کردین پیدا شد باید روش کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید وگرنه خطا دریافت میکنید.