مشاهده نسخه کامل
: انتخاب MB خوب برای Core i3 2100
saeediust
11-12-2011, 09:34
سلام
من بین این سه تا مادر بورد گیر کردم و نمیدونم کدومش را بگیرم
ASUS - P8P67 LE
ASUS - P8H67
GIGABYTE - PA65-UD3-B3
MSI - H61MA-E35
به ترتیب قیمت نوشتم و از 180 شروع میشن و به 130 که MSI هست تموم میشه!!!
خودم بیشتر نظرم رو MSI هستش چون همه امکانات قبلی ها رو داره و قیمتش هم مناسبه ولی خوب MSI هستش دیگه!!!
امکان آورکلاک و این جور چیزا برام مهم نیست
بیشتر کار اینترنت و احیاناً هم بازی هستش
ولی مهم اینه که اگه 3 یا 4 سال دیگه خواستم ارتقا بدم، دستم بسته نباشه و با تغییر CPU بتونم سیستم رو ارتقا بدم
ممنون میشم راهنمایی کنین
یاعلی
jafarian
11-12-2011, 16:44
20 تومن دیگه روی بودجه خودتون بزارین من مین Biostar TP67XE پیشنهاد میدم که ازمدلهای مد نظر شما بهتره مشخصاتشم پایین میتونید کامل ببینید:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نام خدا
سلام دوست عزیز با توجه به این که اورکلاک نمیکنی مادر برد ASUS P67 توصیه نمیشه.
ASUS P8H67 هم انتخاب مناسب و سزاواریه اما خروجی تصویر نداره گویا و نمیتونی از گرافیک مجتمع Core i3 2100 استفاده کنی که البته اگر قصد خرید گرافیک مجزا رو داری مشکلی نیست.
این حقیر این برد رو به شما پیشنهاد میکنم که هم قیمت خوبی داره و هم امکاناتش مناسب پردازنده شماست
ASUS - P8H61-M PRO
بدرود
saeediust
11-12-2011, 18:44
20 تومن دیگه روی بودجه خودتون بزارین من مین Biostar TP67XE پیشنهاد میدم که ازمدلهای مد نظر شما بهتره مشخصاتشم پایین میتونید کامل ببینید:20:
ممنون از پیشنهادت ولی من به MSI هم شک دارم چه برسه به Biostar و غیره
اگه از ASUS یا GIGA باشه ممنون میشم
saeediust
11-12-2011, 18:50
به نام خدا
سلام دوست عزیز با توجه به این که اورکلاک نمیکنی مادر برد ASUS P67 توصیه نمیشه.
ASUS P8H67 هم انتخاب مناسب و سزاواریه اما خروجی تصویر نداره گویا و نمیتونی از گرافیک مجتمع Core i3 2100 استفاده کنی که البته اگر قصد خرید گرافیک مجزا رو داری مشکلی نیست.
این حقیر این برد رو به شما پیشنهاد میکنم که هم قیمت خوبی داره و هم امکاناتش مناسب پردازنده شماست
ASUS - P8H61-M PRO
بدرود
ممنون
به نظرت همین گیگا که خودم پیشنهاد دادم(GIGABYTE - PA65-UD3-B3) نسبت به این ایسوس (P8H61-M PRO) که شما گفتی بهتر نیست چون هم PCI بیشتر داره هم USB 3 بیشتر داره، تازه قیمت گیگا هم پایین تره
به نام خدا
GIGABYTE - PA65-UD3-B3 که شما فرمودید بسیار برد خوبیست و قیمت مناسبی هم داره اما باز هم اگر دقت کنید میبینید که خروجی تصویر ندارید و با این برد نمیتوند از گرافیگ مجتمع که قبلا گفتم استفاده کنید.
من هم خودم با همین پردازنده قصد خرید مادربرد مناسب رو داشتم اما من قصد خرید گرافیک نداشتم و همین گرافیک خود پردازنده Intel HD 2000 برام کافی بود که هم در حد کمی بازی کنم هم به راحتی فیلم های HD ببینم اما شما با توجه به مصارف خودتون تصمیم بگیرید.
موفق باشید بدرود
saeediust
12-12-2011, 07:47
به نام خدا
GIGABYTE - PA65-UD3-B3 که شما فرمودید بسیار برد خوبیست و قیمت مناسبی هم داره اما باز هم اگر دقت کنید میبینید که خروجی تصویر ندارید و با این برد نمیتوند از گرافیگ مجتمع که قبلا گفتم استفاده کنید.
من هم خودم با همین پردازنده قصد خرید مادربرد مناسب رو داشتم اما من قصد خرید گرافیک نداشتم و همین گرافیک خود پردازنده Intel HD 2000 برام کافی بود که هم در حد کمی بازی کنم هم به راحتی فیلم های HD ببینم اما شما با توجه به مصارف خودتون تصمیم بگیرید.
موفق باشید بدرود
واقعا ممنون از راهنمایی خوبت
به عنوان آخرین سوال نظرت در مورد MSI - H61MA-E35 چیه؟
بین Asus P8H61-M PRO و MSI - H61MA-E35 کردوم رو پیشنهاد میدی؟
با توجه به اینکه قیمت MSI پایینتره
در ضمن مثل اینکه این MSI اسلات PCI هم نداره، درسته؟(اگه نداشته باشه به دردم نمیخوره)
به نام خدا
سلام دوست عزیز برد MSI - H61MA-E35 اسلات PCI داره مثل تمامی مادر برد ها (• 1 PCI Express gen2 x16 slot
• 2 PCI Express gen2 x1 slots) اما ایسوز یه اسلات بیش تر داره.
در مورد برند MSI هم بنده چیزی نشنیده ام که نظر بدم اما راجع به ایسوز تعریف چندانی نمیکنند از کیفیت و عمر قطعاتش باز هم من تجربه شخصی ندارم با برد ایسوز و میدونم قیمتش یه مقدار بالاتر از هم ردیفانش هست.
دوستان خیلی از ASRock تعریف میکنند هم قیمتش هم کیفیتش اما به سختی در بازار پیدا میشه (نه خیلی سخت:20:)
این مدل ASRock H67 DE3 رو اگر پیدا کردی به نظر خوب میاد ولی من قیمت ندارم.
در کل هم اون MSI کار شما رو راه میندازه هم اون ایسوز و تفاوت چندانی ندارند(اون طوری که بنده فهمیدم) و برد مناسبی به نظر میاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.