مشاهده نسخه کامل
: مشکل AMD 4870 بعد از تمیز کردن اون؛لطفاً راهنمایی کنید!
asremoaood
11-12-2011, 08:45
سلام به مهندسین پی سی ورلد!
آقا ما دیروز کامپیوترمون وسط کار خاموش شد.البته این اتفاق عادی بود و چندباری تو این یکی دو ماهه رخ داده...من حدسم این بود که سیستم چون کثیفه زود داغ میکنه و خاموش میشه بنابراین بعد از چندبار تنبلی این دفعه همه دل و روده کیس رو ریختم بیرون و سیستم رو خوب تمیز کردم.
البته بگم با فوت خودم و یک مسواک و یک پارچه خیلی کم نمدار!
کارت گرافیک هم که Radeon 4870 Club هستش، اون رو هم با این پارچه تمیز کردم و گرد و خاکش رو گرفتم...
بعد که همه چیزرو گذاشتم سرجاش سیستم بالا میاد و لی مانیتور هیچ چیزی نشون نمیده.
تمام اتصالات و کابل ها رو چک کردم.درست نشد.
یک کارت گرافیکAMD 5670 رو نصب کردم تصویر اومد و همه چیز عادی شد. اما با کارت گرافیک خودم چیزی نشون نمیده.آقا به دادم برسید که تو این اوضاع بی پولی توان خریدن یه کارت گرافیک جدید رو ندارم . کارم هم لنگ این قضیه مونده....
اگه کارته چیزیش شده باشه :41:...حیفه کارت به اون خوبی!:45:
faraname
11-12-2011, 09:23
پیشنهاد می کنم گرافیک ات رو ببری روی سیستم کسی دیگر تست کنی . ببین بالا میاد یا نه . اگر نیومده که ما رو تو غم ات شریک بدون اگر اومد که جای امیدواری هست . حالا شما این تستی که من گفتم رو انجام بده . ایشالله چیزی نشده گرافیک نازک نارنجی شما:20:
asremoaood
11-12-2011, 10:14
ممنون از نظر لطف و دلسوزی شما!
ولی چرا فکر میکنید با بردن کارت گرافیکم روی یه بورد دیگه ممکنه جواب بده؟ اگه بردم اشکالی داشت نباید به اون کارت گرافیکی که آزمایشی روش نصب کردم هم جواب میداد.
در هر صورت بد نیست تست کنم...
امیدوارم جواب بده..
faraname
11-12-2011, 15:51
ممنون از نظر لطف و دلسوزی شما!
ولی چرا فکر میکنید با بردن کارت گرافیکم روی یه بورد دیگه ممکنه جواب بده؟ اگه بردم اشکالی داشت نباید به اون کارت گرافیکی که آزمایشی روش نصب کردم هم جواب میداد.
در هر صورت بد نیست تست کنم...
امیدوارم جواب بده..
این رو از این جهت گفتم که بعضی مواقع برخی سخت افزار ها روی بعضی از مادربوردهای خاص به دلایلی دچار اشکال میشن . بعدش شما هر کار می کنی نمی تونی اون سخت افزار رو به مادربورد بشناسونی . برای خود من پیش اومد که مثل شما یک بار اوایل که سیستم خریده بودم رفتم هنر به خرج بدم و تمیز کنم . دیدم بعد از پاک سازی مودم سیستم هر کار می کنم نصب نمیشه . روی هر پورتی زدم نشد , بعد روی سیستم دیگه تست کردم دیدم جواب داد . مشکل از مین برد من بود نه مودم . دیگه واسم تجربه شد که قطعات رو از جا در نیارم . بهترین روش تمیز کردن قطعات رو بعد ها یکی که کارش تخصصی سخت افزار بود بهم پیشنهاد کرد . گفت واسه اطمینان از آسیب ندیدن قطعات از دستگاه باد ( دمنده ) استفاده کن . چیزی که اکثر مراکز خدمات کامپیوتری یکی یه دونه ازش دارن . وسیله ی توپی هست . گرد که خوبه که خوب همه چی رو طوری پاک می کنه که دستمال میکشیدی اون طور پاک نمیشه . خیال آدم هم راحت هست که دیگه مشکل دست خوردگی قطعات و اینها هم نداره . خلاصه اش اینکه اگرگرافیک ات روی سیستم دیگری کار کنه حداقل می تونه گرافیک ات رو با کسی دیگر عوض کنی تا دیگر مجبور به خریدن گرافیک جدید نشی . یا در بدترین و دردناک ترین حالت به یکی بفروشی و پولش رو بگیری و یک گرافیک دیگری بخری . از قدیم گفتن کاچی به از هیچی . ما هوای دوستان پی سی وردی رو داریم و حتی حاضر نیستیم کسی غصه مال دنیا رو بخوره . شما تست کن ایشالله کار می کنه و می تونی حداقل این گرافیک باوفا رو یه جوری آبش کنی و یک گرافیک دیگه واسه خودت دست و پا کنی . :20:
احتمالا یا پایه گرافیک کثیف شده یا بهش آسیب رسیده
وقتی با 5670 بالا میاد پس اسلات درسته
اگر گرافیک روی یه سیستم دیگه هم همینطور باشه 100% مشکل از همون چیزی هست که گفتم
hamid.park
12-12-2011, 00:57
اگه روی سیستم دیگه ای هم جواب نداد سینکشو باز کن چیپشو فشار بده ببین تصویر میده یا نه . ببین گرم میکنه یا نه . گرم شد خیلی روشن نزارش نسوزه چیپش
asremoaood
12-12-2011, 13:08
ممنون، ممنون
فکر نمی کردم اینقدر سریع دوستان محبت کنن:20:
تشکر از همه!
راستش دیروز هر جا رفتم نتونستم یه سیستم گیر بیارم که پاورش دو تا کابل 6 پینی داشت باشه تا بتونه برق کارتم رو تامین کنه...
به همین خاطر هنوز رو سیستم دیگه ای تستش نکردم...:23:
امروز علی رغم میلم تصمیم گرفتم این کارت رو ببرم تعمیرات تخصصی محله مون، اما با راهنمایی هایی که دوستان کردن میرم این کارها رو کارتم انجام میدم تا ببینم جواب میده یا نه..
سه سال آخ نگفت این کارت ما...عجب شانسی داریم...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.