مشاهده نسخه کامل
: خرید هارد 3 ترابایت
خواهش میکنم کمکم کنید
کار من ارشیو فیلم هستش من هاردی می خوام که به هیچ وجه مشکل برای اطلاعات داخلش پیش نیاد و مقاوم باشه
اینا توی بازار بود
Western Digital My Book 3TB -Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت بین 345 -350 هزار تومان
Seagate freeAgent 3TB -GoFlex Desk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت بین 335- 340 هزار تومان
Seagate GoFlex -3TB USB 2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت بین 335-360 هزار تومان
خواهش دوستان سریع به من بگن از بین این 3 تا کدوم رو انتخاب کنم چون من تا پس فردا باید سفارش بدم
تفاوت بین وسترن و سیگیت عین این میمونه که یکی بنز دوست داره و دیگری بی ام وی!! من خودم تجربه کار با هر دو رو دارم تعداد هارد هایی هم که از سیگیت خریدم خیلی بیشتر از وسترن بوده اما حس اطمینان ایی که وسترن به ادم میده سیگیت نمیده!! همیشه تو بازار سیگیت از وسترن حدود 20 تا 50 تومان ارزان تر هست بسته به نوع هارد
من پیشنهاد ام Essential وسترن هست که من خودم تا حالا 3 4 تا 2 ترا اش رو خریدم هیچی ایش نشده دی مقابل یک بار با سیگیت به مشکل خوردم! البته هر دو هارد گارانتی ایش سازگار باشه خوب هست سریع رسیدگی میکنه اما اگر دنبال هارد مطمئن هستید فقط وسترن دیجیتال البته این رو هم فراموش نکنید هارد اکسترنال اگر کلا بهش ضربه نخوره یک عمر مشخصی داره که تو اون عمر مشخص هیچ بلایی سر اش نمیاد!
omid7000
08-03-2015, 23:42
دوست عزیز برای انتخاب بهتر اینو بخون میفهمی که سیگیت ریسکش خیلی بالاست مخصوصا تو 3 ترا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
THE VAIPER
08-03-2015, 23:57
من همین هفته هارد 3 ترا سیگیت اکسپشن گرفتم با قیمت 395
با پول پست شد 408 تومان
عزیز این قیمتی که زدین 340 تا 360 کجا می دن
من از پرشین تولز خرید کردم
omid7000
08-03-2015, 23:59
هارد میکانیکی ضد ضربه نداریم مقاوم در برابر ضربه داریم
هارد میکانیکی بدون کیس حداکثر ضربه ای رو که میتونه تحمل کنه ۷۰G درحالت کاری و ۴۰۰G در حالت بیکار هست عداد بر حسب واحد گرانشی میباشد. هارد های اکسترنال میکانیکی که در داخل کیسشون از ژلاتین استفاده شده مقاومت بیشتری نسبت به دیگر هاردهای اکسترنال میکانیکی دارند.
در انتخاب هارد های اینترنال دقت کنید مخصوصا هاردهای وسترن دیجیتال که بیشتر از ۱۲ نوع مختلف برای مصارف مختلف دارد.
سری مشکی: برای مصارف سنگین با عمر و کارایی بالا
سری زرد : برای استفاده در سرور و ایستگاه های کاری
قرمز: برای هارد بانک های تحت شبکه
بنفش: برای استفاده در سیستم های مداربسته و ضبط تصاویر
آبی: مصارف معمولی و با کارایی متوسط
سبز: نگه داری فایل های حجیم و مولتی مدیا
و…
انتخاب نادرست هارد میتونه عمرش رو تا ۵ برابر کاهش بده بطور مثال اگه از سری سبز به عنوان هارد اصلی سیستم استفاده بشه بعنی ویندوز روش نصب بشه عمرش به ۱ سال کاهش پیدا میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.