ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نسل جديد رايانه‌‏ها ذهن شما را مي‌‏خوانند

nightmare
27-06-2006, 20:33
بالابردن ابروها، نگاه‌‏هاي پرسش جويانه و تكان دادن سر از جمله حركاتي هستند كه رايانه‌‏هاي نسل جديد براي خواندن ذهنيت فرد از آن استفاده خواهند كرد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از ايلنا، رايانه‌‏هاي با احساس كه توسط دانشمندان انگليسي و آمريكايي ساخته خواهند شد ، قادرند با آناليز كردن مجموع حركات صورت ، از احساس دروني فرد آگاه شوند.
دانشمندان معتقدند ؛ تعيين حالات روحي فرد از سوي رايانه‌‏ها در صنعت تبليغات تاثيري بي‌‏شابعه خواهد گذارد.
در آينده كه اكثر گوشي‌‏هاي تلفن همراه، اتومبيل‌‏ها و وب‌‏سايت‌‏ها به اين فناوري مجهز مي‌‏شوند و قادر به تعيين حالات روحي فرد خواهند بود، مي‌‏توان با استفاده از اين روش و تعيين بهترين زمان براي فروش محصولات به فرد مورد نظر آگهي‌‏هاي تبليغاتي را به او نشان داد.
اين فناوري كه مراحل برنامه‌‏ريزي آن به پايان رسيده در نمايشگاه چهار روزه ROYAL SOEIETY كه از سوي دانشمندان دانشگاه‌‏هاي انگلستان برگزار مي‌‏شود ارايه خواهد شد.
افرادي كه در اين نمايشگاه شركت مي‌‏كنند ، نخستين افرادي هستند كه اين فناوري جديد را به وضوح خواهند ديد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد......

ALt3rnA
27-06-2006, 21:43
به نظر من دستور دادن به کامپیوتر با شکلک در اوردن ذهن خونی نیست

nightmare
27-06-2006, 21:48
gamehackir سلام...
والا منبع این خبر نوشته بود ذهن خونی. من مقصر نیستم ، تازه منبع رو هم گفتم.
ولی فکر می کنم از روی یه سری حرکات ساده یی که ما انجام می دیم می تونن احساسات ما رو تشخیص بدن.
به هر حال مبارک سازندش. ذهن مارو حالا حالا فکر نکنم کسی بخونه.
تا بعد.....

ALt3rnA
27-06-2006, 22:12
اره منبع رو دیدم . ممنون