ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هندسه 2

Zaghan_13
10-12-2011, 19:51
سلام

چندتا نمونه سوال از فصل اول هندسه 2 ( استدلال استقرایی-استدلال استنتاجی-مثال نقض-برهان خلف-مکان هندسی-ترسیم ) میخوام.

میدونم که همه ی بچه های این فروم یا مدرسن یا اینکه سوال طرح کردن واسه اینجور چیزا کاری نداره واسشون.

پس لطفا 2 سه تا سوال برام اینجا بذارید.خیلی لازم دارم.واسه فردا لازمش دارم.

فقط درحد سوم باشه دیگه:31:

(باور کنین سرچ کردم اما چیزی پیدا نکرد)

ممنون

davy jones
11-12-2011, 09:01
سلام

چندتا نمونه سوال از فصل اول هندسه 2 ( استدلال استقرایی-استدلال استنتاجی-مثال نقض-برهان خلف-مکان هندسی-ترسیم ) میخوام.

میدونم که همه ی بچه های این فروم یا مدرسن یا اینکه سوال طرح کردن واسه اینجور چیزا کاری نداره واسشون.

پس لطفا 2 سه تا سوال برام اینجا بذارید.خیلی لازم دارم.واسه فردا لازمش دارم.

فقط درحد سوم باشه دیگه:31:

(باور کنین سرچ کردم اما چیزی پیدا نکرد)

ممنون
سلام.
تو کتابهای کمک آموزشی موجود تو بازار مثل گاج و قلم چی و مبتکران و ... از این دست سوالات پر هستش. اگه واقعا تو نت چیزی پیدا نکردین (که بعید میدونم تو نت واقعا هیچ چیزی در این زمینه نباشه) میتونین به اونها مراجعه کنین. شما حتی میتونین از همون کتاب هندسه ی سال سوم هم برای طرح چنین سوالاتی از طرف خودتون استفاده کنین و مسائل کتاب رو با کمی تغییر و بالا و پایین کردن به مسائل جدیدی تبدیل و ارائه کنین. پس خواهشا برای هر موردی نباشه که کاربران بیان و بگن که گشتیم و نبود و منتظر لقمه ی آماده باشند. (اصلا قصد توهین به شخص شما رو نداشتم.:20: به طور کلّی گفتم:46:)

موفق باشین.
90/9/20

Zaghan_13
11-12-2011, 18:18
سلام.
تو کتابهای کمک آموزشی موجود تو بازار مثل گاج و قلم چی و مبتکران و ... از این دست سوالات پر هستش. اگه واقعا تو نت چیزی پیدا نکردین (که بعید میدونم تو نت واقعا هیچ چیزی در این زمینه نباشه) میتونین به اونها مراجعه کنین. شما حتی میتونین از همون کتاب هندسه ی سال سوم هم برای طرح چنین سوالاتی از طرف خودتون استفاده کنین و مسائل کتاب رو با کمی تغییر و بالا و پایین کردن به مسائل جدیدی تبدیل و ارائه کنین. پس خواهشا برای هر موردی نباشه که کاربران بیان و بگن که گشتیم و نبود و منتظر لقمه ی آماده باشند. (اصلا قصد توهین به شخص شما رو نداشتم.:20: به طور کلّی گفتم:46:)

موفق باشین.
90/9/20

متشکر از پاسختون

متوجه ام که چی میگید...اما من قصد بهم ریختن یا هرچی فروم رو ندارم...

من توی این فروم سرچ کردم ... چیزی بعنوان هندسه و اینجور حرفا هم نبود.

گوگل هم که شده بازاریاب واسه برخی سایتها...چیز بدرد بخوری پیدا نکردم...حداقل 2 صفحه ی اولش رو که باز کردم مال یکی دو سال پیش بودن و یا نمونه سوال امتحان نهایی بود که از 84 دارمش یا سوالات مستمر بود که میخواستم دانلود کنم (چون قدیمی بود) لینک دانلود نمیداد و احتمالا حذف شده.

کتب کانون و گاج و اینجور چیزها فقط مونده که من نتونستم بگیرم... البته خواهم گرفت.

درهر صورت ممنون