مشاهده نسخه کامل
: مزدا 3 یا مگان 2000 با 30 ملیون؟
مازیار شاهکوهی
10-12-2011, 17:36
دوستان سلام
میخواستم راهنمایی کنید اگه با 30 ملیون بخوایم بین مزدا3 ومگان 2000 انتخاب داشته باشیم . کدوم از نظر هزینه و افت قیمت و بازار فروش بهتره؟
اگه بخواهیم بعد از 6 ماه بفروشیم چقدر افت میکنه؟
قطعات اتاق قدیم مزدا راحت پیدا میشه؟
کدوم بهتره برای استفاده و کم اصطحلاک تر است؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
mohamad skystar
11-12-2011, 00:53
با 30 میلیون تومان به سختی میشه مزدا پیدا کرد.
فکر نمیکنم پیدا بشه پس رو این بودجه میشه به مگان فکر کرد.
هردو بازار خوبی دارن و هر موقع بخوای بفروشی راحت فروش میده.
قطعات اتاق مزدا هم پیدا میشه اما با قیمت بالا.
dash_mehdi
15-12-2011, 18:34
دوستان سلام
میخواستم راهنمایی کنید اگه با 30 ملیون بخوایم بین مزدا3 ومگان 2000 انتخاب داشته باشیم . کدوم از نظر هزینه و افت قیمت و بازار فروش بهتره؟
کدوم بهتره برای استفاده و کم اصطحلاک تر است؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری به قیمت ندارم ولی مزدا 3 رو اگه بتونی پیدا کنی قابل مقایسه با مگان نیست و مزدا 3 چه از نظر طراحی/زیبای داخل و خارجی و امکانات از مگان سر تره.
اما قطعات مزدا خیلی کم پیدا میشه و گرونه
افت قیمته مزدا 3 بیشتر از مگانه این یک چیز مشخصیه . مزدا 3 زیاد نیست که امده و با گذشت زمان کارکرده اش بیشتر از کارکرده ی مگان افت میکنه.
اصطحلاک مگان کمتر از مزدا 3 است.
دوستان سلام
کدوم بهتره برای استفاده و کم اصطحلاک تر است؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
با این شرایطی که شما میخوای مگان بهتره چونکه ارزونتره بازارش بهتره افت کمتری داره از لحاظ استهلاک چندان تفاوتی ندارن ولی قطعات مگان راحتتر پیدا میشه
farshad bugatti
16-12-2011, 22:56
افت قیمت مزدا 3 همون در حد مگان هستش و کم هست
قطعات مزدا 3 قدیم مشکل پیدا شدن نداره و نسبت به مگان گرونتره
مزدا استهلاکش خوبه و من از چندتا دوستام داشتن و خیلی راضی هستن
پیشنهاده من مزدا 3 هست یکم پولتون رو افزایش بدید در عوض ماشین خیلی بهتر سوار بشید.
سلام دوستان عزیز میخام من بدونم الان صفر این مدل مزدا 3 موجود هست اگه موجوده چنده و بعد الان اگه بخام دسته دو 2 سال کار کرده این مدل مزدا 3رو سفیدشو بگیرم تمیز باشه چند میشه بعد اینا کارت سوخت ندارن یا دارن ممنون میشم ازتون اگه جواب منو بدین تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohamad skystar
18-12-2011, 00:00
سلام دوستان عزیز میخام من بدونم الان صفر این مدل مزدا 3 موجود هست اگه موجوده چنده و بعد الان اگه بخام دسته دو 2 سال کار کرده این مدل مزدا 3رو سفیدشو بگیرم تمیز باشه چند میشه بعد اینا کارت سوخت ندارن یا دارن ممنون میشم ازتون اگه جواب منو بدین تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مزدا 3 نسل قدیم از اواسط 89 دیگه تولید نشد مدل 88 تیپ 3 فول قیمت 37500000 تومان
کارت سوخت هم ندارن.صفرش هم موجود نیست
مزدا 3 نسل قدیم از اواسط 89 دیگه تولید نشد مدل 88 تیپ 3 فول قیمت 37500000 تومان
کارت سوخت هم ندارن.صفرش هم موجود نیست
ممنونم ازتون دوست عزیز تشکر .
مزدا3 کارت سوخت و بنزین 400 نومنی داره.
picher_s
01-02-2012, 23:26
دوستان لطفا یکی مشخصات فنی دوتاشون رو با هم مقایسه کنه!
من می خوام مگان 2000 اتوماتیک بخرم.
کمک.
mohamad skystar
01-02-2012, 23:57
دوستان لطفا یکی مشخصات فنی دوتاشون رو با هم مقایسه کنه!
من می خوام مگان 2000 اتوماتیک بخرم.
کمک.
مشخصات فنی هردو نزدیک به هم هست.
با این تفاوت که مزدا کاملا با تکنولوژی روز در حرکته اما مگان نه.
مگان نسبت به مزدا 3 نرم تره اونم به خاطر اینکه مزدا 3 کمی ایده های اسپرتی رو در خودش
جای داده.از نظر مصرف سوخت هم تقریبا در یک حد هستن.
مزدا 3 نسل جدید از هر نظر نسبت به مکان برتری داره و این به راحتی مشخصه
به مراتب قیمتش هم خیلی بالاتره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.