ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری: درایور کارت صدام حذف شده ولی نمی تونم دوباره نصبش کنم

Golbarg01
10-12-2011, 16:10
سلام دوستان
کمک فوری لازم دارم
امروز درایور کارت صدام حذف شده و فایل های صوتی اجرا نمیشه
البته نمی تونم دوباره نصبش کنم چون تو device manager اون علامت سوال زرد رنگ که روی درایو صدا باید بیاد نیست.
سی دی درایورش رو هم گذاشتم نصب نشد.
اینم عکساش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم باید کاری کنم که ویندوز عدم نصب کارت صدا رو شناسایی کنه در واقع توی همون device manager اینو اعلام کنه منتها نمیدونم چجوری.
لطفا راهنمایی کنید.

jafarian
13-12-2011, 01:07
اگر درایورش قبلادرست بوده بعدش حذف شده که باید سیستم یک restore کنید به قبل از اینکه این مورد به وجود بیاد پیشنهاد بعدش هم اینه که کارت صدای خودتون روی یکی سیسنم دیگه تست کنید در ضمن شما یکدفعه دیگه هم با صدای سیستمتون مشکل داشتین که مجبورشدین کارت صدا تهیه احتمالشم هست که مین با بدنه کیس اتصالی داشته باشه قطعات بطور موقت بیرون بیارین بعدش از نوع داخل کیس سوار کنید :20:

Golbarg01
13-12-2011, 02:44
اگر درایورش قبلادرست بوده بعدش حذف شده که باید سیستم یک restore کنید به قبل از اینکه این مورد به وجود بیاد پیشنهاد بعدش هم اینه که کارت صدای خودتون روی یکی سیسنم دیگه تست کنید در ضمن شما یکدفعه دیگه هم با صدای سیستمتون مشکل داشتین که مجبورشدین کارت صدا تهیه احتمالشم هست که مین با بدنه کیس اتصالی داشته باشه قطعات بطور موقت بیرون بیارین بعدش از نوع داخل کیس سوار کنید :20:

دوست عزیز این مشکل من فوری بود ولی الان 3 روز از این تاپیک گذشته! :31:
من همون روز با گذاشتن سی دی درایور کارت صدا و نصب فایل set up و ریستارت کردن سیستم مشکلم حل شد.البته قبلش برنامه sweep driver رو هم نصب کردم و درایورهای صدا رو پاک کردم.شاید به خاطر این برنامه هم بوده.
حالا باز اگر مشکلی پیش اومد مطرح می کنم.
ممنون