ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات سی شارپی یک مبتدی !!

YAHYA-PRO
10-12-2011, 00:37
سلام دوستان
یه پروژ دارم تا قبل از امتحاناتم باید ارائه بدم با توجه به این که اگه درخواست پروژه و کد بدیم با تیک پا میندازمون بیرون:31:گفتیم یه همتی بکنیم پروژه رو جلو ببرم هر جا مشکل داشتم اینجا بپرسم شاید دوستان دلشون سوخت جواب ما رو دادن (هرکی کمک کنه هر کار گرافیکی ای داشته باشه خودم نوکرشم هستم:31::46:)
حالا به عنوان اولین سوال
من یه فرمی دارم که خاصیت بردرش رو NONE کردم حالا میخوام با گرفتن موس جا به جا بشه
قبلا(یکسال پیش) اینو انجام دادم ولی اصلا یادم نیست چطوری بودش
تو فروم های خارجی هم گشتم کداش بدرد نمیخورد هر جا کلیک میکردی با موس اول گوشه سمت راست بالای فرم منتقل میشه به مختصات موس بعد باید تکونش بدی که خیلی ضایع هست
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری این مادر مرده رو طبیعی تکونش بدم:11:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
ای بابا الان تاپیک سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها) رو دیدم
اگه من اشتباه تاپیک زدم خواهشا مدیر این بخش پاک کنه با عرض پوزش
اگرم درست تاپیک زدم بگین که سردرگم نشم

Open-Source
10-12-2011, 01:54
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

YAHYA-PRO
10-12-2011, 09:13

خیلی ممنون درست شد!

YAHYA-PRO
10-12-2011, 21:21
یه سوال دیگه فرضا من 10 پیکچر باکس روی فرمم دارم
میخوامبا هر بار اجرای فرم هر کدومشون یه عکس متفاوت توش لود بشه
یه چیزی مثل انتخاب عدد رندوم
همچین چیزی ممکن هست ؟

Payman_62
10-12-2011, 23:02
سلام.
از کلاس Random استفاده کن.

YAHYA-PRO
11-12-2011, 20:22
ممنون بابت راهنمایی:40:
برای کسایی که این تاپیک رو میبینن و جواب رو میخوان :
از روش پیمان استفاده کردم + کدهای آماده رو از نت گرفتم
تو یه فرم نمونه زدمشو کداش میزارم
عکسها رو تو آدرس D:\projects\anim\1\ ریختم
عکسهاتون رو باید بر اساس اعداد 0 تا هر چند تا که هست نامگذاری کنید
در قسمت r.Next(4) باید اعداد هم اندازه عکسهاتون باشه
فرضا شما اگه 10 تا عکس داشته باشید اون 4 میشه 10
دوستان برنامه نویسمون ببخشید شاید اینا برای شما خیلی بدیهی باشه ولی من چون خودم مبتدیم دوست دارم زیاد برم تو بهرش!!
فرضم بر اینه که دوستان دیگه که این سوال رو دارن مبتدی هست

YAHYA-PRO
14-12-2011, 20:12
با سلام دوباره
چطوری میتونم از تایمر استفاده کنم بطوری که همین که فرم اولم باز شد 5 ثانیه بگیره و بعدش فرم اول رو مخفی کنه و فرم دوم رو نمایش بده
مثل یه اسپلش
ممنون

parsa.moshrefi
15-12-2011, 18:46
با سلام خدمت شما،
کد زیر احتمالا می تونه مشکل شما را حل کنه:

class TimerExample
{

static void Main()
{
// Create an event to signal the timeout count threshold in the
// timer callback.
AutoResetEvent autoEvent = new AutoResetEvent(false);

StatusChecker statusChecker = new StatusChecker(10);

// Create an inferred delegate that invokes methods for the timer.
TimerCallback tcb = statusChecker.CheckStatus;

// Create a timer that signals the delegate to invoke
// CheckStatus after one second, and every 1/4 second
// thereafter.
Console.WriteLine("{0} Creating timer.\n",
DateTime.Now.ToString("h:mm:ss.fff"));
Timer stateTimer = new Timer(tcb, autoEvent, 1000, 250);

// When autoEvent signals, change the period to every
// 1/2 second.
autoEvent.WaitOne(5000, false);
stateTimer.Change(0, 500);
Console.WriteLine("\nChanging period.\n");

// When autoEvent signals the second time, dispose of
// the timer.
autoEvent.WaitOne(5000, false);
stateTimer.Dispose();
Console.WriteLine("\nDestroying timer.");
}
}

YAHYA-PRO
16-12-2011, 20:20
یه سوال اساسی!
تو این کد

از کج بفهمم برنامه چه عددی رو از بین 0 تا 3 انتخاب کرده ؟
میشه عدد رندوم رو تو یه متغییر ذخیره کرد ؟

گرفتم چطوریه

YAHYA-PRO
16-12-2011, 20:29
parsa.moshrefi زیاد از کده سر در نیاوردم

ولی خودم اینطوری عمل کردم که
تو فرم لود کدهای مربوط به اینترول و شروع شمارش رو گزاشتم

قسمت تیک هم کدهای مربوط به مخفی کردن فرم حاضر و نشون دادن فرم بعدی رو گذاشتم

YAHYA-PRO
18-01-2012, 00:01
سلام دوستان
همچنان دارم با سی شارپ ور میرم:31:
میخواستم ببینم یه فرم خوشکلو میتونم تو سی شارپ پیاده سازی کنم یا نه !
حالا یه فرم برای یه برنامه قدیمی که قبلا با وی بی نوشته شده از نو طراحی کردم
اینو پیاده سازی کردم تو سی شارپ ولی خیلی کند بالا میاد
حجم عکس های استفاده شده رو خیلی خیلی کم کردم فکر نمیکنم مشکل از حجم فایل ها باشه
کد نویسیشم فقط کد های مربوط به حرکت فرم با موس رو گذاشتم چیز دیگه ای نداره
فرمش هم عادی پیاده سازی کردم به فرم بکگراند دادم و آیکون و .. رو با ایمیج گذاشتم
برای فرم هایی که عکس دارن باید کار خاصی انجام بدم این قدر بالا اومدنش کند نباشه ؟
نمونه فرم رو میزارم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید:40:

senaps
18-01-2012, 01:30
میخواستم ببینم یه فرم خوشکلو میتونم تو سی شارپ پیاده سازی کنم یا نه !

میتونین این کار رو با کامپوننت هایی مثل جانوس یا دات نت بار یا بهتر از اون با WPF انجام بدین....(پیشنهاد میشه دنبال WPF برین!!)....

در هر صورت،فکر نمیکنم لود کردن این عکس ها سرعت چندانی از سیستم شما بگیره....ورژن دات نت رو چک کنین...ممکنه شما دارین با ویژوال اوستودیویی کار میکنین که از توان سیستم شما خارجه؟!!!! این مشکل فقط با همین فرم هست یا همه ی فرم ها؟!

YAHYA-PRO
18-01-2012, 15:38
میتونین این کار رو با کامپوننت هایی مثل جانوس یا دات نت بار یا بهتر از اون با WPF انجام بدین....(پیشنهاد میشه دنبال WPF برین!!)....

در هر صورت،فکر نمیکنم لود کردن این عکس ها سرعت چندانی از سیستم شما بگیره....ورژن دات نت رو چک کنین...ممکنه شما دارین با ویژوال اوستودیویی کار میکنین که از توان سیستم شما خارجه؟!!!! این مشکل فقط با همین فرم هست یا همه ی فرم ها؟!

ممنون دوست عزیز دات نت بار خیلی خوب بود:20:
wpf برام زوده فعلا تو مرحله الفبام:31:
دو تا سوال دیگه دارم
فرض کنید 70 تا پیکچر باکس داریم حالا برای این که آدرس فایل رو بهش نسبت بدم بهتره از حلقه فور استفاده کنم یا همون عادی هفتاد خط بنویسم! :

منظورم اینه که کدومش سرعتش بیشتره
دستی که بنویسی میدونم خیلی خط میشه و یه افت سرعت کوچیکی داره که خط به خط بخونه همه رو
حالا حلقه هم شرط و... داره
دقیقا کدومش سرعتش بیشتره ؟

سوال دوم :
یه برنامه نوشتم عکس و ... داره حالا سوالم سر آدرس دهی تو پی سی هست
اگه بخوام درست و حسابی کار کنه باید یه پوشه تو کامپیوتری که روش اجرا میشه بسازم و عکسها رو کپی کنم و مسیر عکسها رو تو کد نویسی بر اساس اون پوشه بدم
حالا سی شارپ مثل فرونت پیچ که یه پوشه داره هر چی بریزی توش برای مسیر دهی فقط اسم فایل رو مینویسی داره ؟
مثلا تو برنامه بجای پوشه ساختن و مسیر دادن عکس مستقیم اسم عکس رو بنویسی خودش اون عکس رو باز کنه (عمرا تونسته باشم منظورمو برسونم:31:)

senaps
19-01-2012, 01:39
سلام....
در مورد سوال اول،نمیتونم دقیقا بهتون بگم که کدومش سرعتش بیشتره....در حالت عادی،به نظر میاد سرعت اجرای حلقه بیشتر باشه!! شما یه دوتا متغییر تعریف میکنی و بقیش حله!! ولی تو ساختمان داده،این استاد های لامصب گیر میدادن که باید بشینین زمان مصرف شده ی الگوریتم هاتون روحساب کنین....!!!!!
اگر این کار رو بلدین،حتمی نتیجه رو اینجوری به دست بیارید...(در صورتی که برای برنامه ی مورد نظر دارین کلی پول میگیرین و ارزش داره یکی دو ساعت ریاضیات به برنامه ی روزانتون اضافه کنین!!).....
در مورد سوال دوم،میتونین یه حرکت انتحاری انجام بدین:
علاوه بر مسیر انتخاب شده توسط کاربر،مثصل برنامه های شاخ بین المللی،یه پوشه هم توی درایور مورد نظر مثلا C ایجاد کنین و فایل های گرافیکیتون رو اونجا بریزین برا لود....هم اینکه کاربر تو ادرس نصب شده ی برنامه نمیتونه کل فایل های مورد استفاده ی شما رو ببینه،هم احتمالا لود اون فایل ها تو برنامه سریعتر خواهد بود....

اگر هم منظورتون اینه که فایل هایی که کاربر قراره باهاشون کار کنه،شخصا دو تا کار میکردم:
1- کاربر رو مجبور میکردم که فایل هاش رو تو مسیر ارائه شده توسط من بریزه...اونوقت تو برنامه دیگه ادرس دهی نیاز نبود!!!!
2- فایل هایی کاربر انتخاب میکنه رو یه کپی میگیرم،میریزم تو مسیر مورد نظر خودم!! اینجوری حجم بیشتری گرفته میشه!!بعدشم ممکنه کسی فایل های خطری رو باز کرده باشه و موندن این فایل ها براش باعث دردسر بشه!!!!

اگر شرکت محترم ماکروسافت،برای WPF چیزی به جز XAMAL قرار داده بود،قطعا الان من خدای WPF بودم!!!! ولی من با طراحی گرافیک مشکل دارم و حوصله ی حفظ کردن اینجور کد ها برای ساختن صفحات رو ندارم!!!!
پس هنوز من هم به جانوس و دات نت بار وابستم!!!!

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------

مثلا تو برنامه بجای پوشه ساختن و مسیر دادن عکس مستقیم اسم عکس رو بنویسی خودش اون عکس رو باز کنه (عمرا تونسته باشم منظورمو برسونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از اونجایی که شما میتونی تو 4 تا پوشه ی کنار هم،چهار فایل مختلف با یه نام و فرمت برابر داشته باشین،اینکار قابل انجام نیست!!!!

عــــلی
19-01-2012, 14:53
بنام خدا.
سلام.

اگر شرکت محترم ماکروسافت،برای WPF چیزی به جز XAMAL قرار داده بود،قطعا الان من خدای WPF بودم!!!! ولی من با طراحی گرافیک مشکل دارم و حوصله ی حفظ کردن اینجور کد ها برای ساختن صفحات رو ندارم!!!!
پس هنوز من هم به جانوس و دات نت بار وابستم!!!!

همیشه اولش سخته....حالا هر زبانی میخواد باشه.ولی وقتی WPF رو یاد بگیرید اونوقت حسرت میخورید که چرا زودتر سراغش نرفتید.
بسیار بسیار شیرین تر و زیباتر و راحت تر از هر زبان برنامه نویسی بود که کار کردم.فقط کمی پشت کار میخواد و حوصله.
نیازی نیست که حتماً گرافیک بلد باشید.با کمی سلیقه یا حتی بدون سلیقه هم برنامه تون زیبا میشه:10:.

YAHYA-PRO
24-01-2012, 18:29
دوستان Visual Studio 2010 Ultimate رو میخوام نصب کنم (همونی که خود سایت ماکروسافت گذاشته و trial نوشته ! )گیر میده باید سرویس پک 1 رو نصب کنی ؟
میشه بدون سرویس پک راهش انداخت ؟
دو روزه علاف دانلود شدن اینم الانم کار نمیکنه !!!:19:
دوستان سریال و کرک این برنامه رو کسی داره اینجا بزاره ؟(براش تاپیک هم زدم ولی اگه داشتین ممنون میشم لینک بدین:40:)

senaps
24-01-2012, 19:23
ظاهرا حتمی باید سرویس پک 1 رو نصب کنین...
جالبه که برا من سرویس پک 1 رو نصب نمیکنه چون التیمیت ندارم!!(التیمیت دارم ولی!)

senaps
24-01-2012, 19:39
همیشه اولش سخته....حالا هر زبانی میخواد باشه.ولی وقتی WPF رو یاد بگیرید اونوقت حسرت میخورید که چرا زودتر سراغش نرفتید.

میگم wpf که داره می میره....ولی لامصب عجب چیزیه این!! واقعا ما بیکار بودیم این همه مدت نشستیم کنترل های طراحی شده ی یکی دیگه رو گذاشتیم تو فرم هامون اونم تو یه قالب بسته؟!!! تازه خوبی این زمال لامصب اینه که به هر صورت،تو موبایل هم مشیه ازش استفاده کرد!!!!
نمی دونم ایندش میخواد چی بشه؟!

YAHYA-PRO
24-01-2012, 19:57
ظاهرا حتمی باید سرویس پک 1 رو نصب کنین...
جالبه که برا من سرویس پک 1 رو نصب نمیکنه چون التیمیت ندارم!!(التیمیت دارم ولی!)

خوب از نو نصبش کردم و اینترنت رو قطع کردم الان دیگه سرویس پک نمیخواد ولی خیلی ظلمه اینترنتم رو چیکار کنم ؟:19:

senaps
24-01-2012, 20:54
خوب از نو نصبش کردم و اینترنت رو قطع کردم الان دیگه سرویس پک نمیخواد ولی خیلی ظلمه اینترنتم رو چیکار کنم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از نصب یعنی گیر میده باز؟! مگه میشه؟!

YAHYA-PRO
24-01-2012, 21:30
بعد از نصب یعنی گیر میده باز؟! مگه میشه؟!
نه گیر نمیده درست شد
ولی وقتایی که میخوام تمرین کنم باید حتما اینترنت رو قطع کنم
اینطوری نمیتونم ادامه بدم

YAHYA-PRO
24-01-2012, 23:42
یه سوال یعنی یه مشکل
برای این که بتونم تو برنامه یه فایل ورد 2010 ایجاد کنم و بتونم تغییراتی توی این فایل اعمال کنم باید از از قسمت new project گزینه office رو انتخاب کنم بعدشم باید ورد 2010 رو بزنم و از زیر مجموعش wrod document رو بزنم درسته ؟

اینو که انتخاب میکنم اخطار زیرو میده مشکل از کجاست ؟

senaps
25-01-2012, 01:22
چیزی که این میگه،حرفش اینه که ورد یا اکسل بازه و داری این کار رو میکنی.....

YAHYA-PRO
25-01-2012, 09:39
چیزی که این میگه،حرفش اینه که ورد یا اکسل بازه و داری این کار رو میکنی.....

نه والله ! خدا شاهده من بازش نکردم :31:
تو تسک منجر هم تمام پروسس های مربوط به آفیس رو بستم بازم باز نشد
تو فروم های خارجی یه چیزایی در مورد vba و تغییر تنظیمات ورد و نصب مجدد آفیس گفته بودن
فقط مونده آفیس رو از اول نصب کنم :19:

rayes
20-02-2012, 12:26
سلام
من دارم یه برنامه لایتنر به زبان سی شارپ میخواستم اگه میتونید کمکم کنید.
دوتا جدول دارم که یکیش table_uو اون یکیش Table_wاست.الان فقط میخوام از یه فرم که دوتا text boxداره به نام tb3,tb4نام کاربری وارد جدول u ما میشه فقط چند تا کاربر هم نام وارد نشه اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم.

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

جدولهام هم تو sql servr ساختم.
فقط میخوام که چند کار بر هم نام وارد نشه.

rayes
22-02-2012, 13:31
کمکم کنید به خدا کارم گیره.

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

چند روزه در گیر این کارم هنوز نتونستم یه قدم پیش برم.

Msba
22-02-2012, 19:58
بهتر بود یک تاپیک میزدی.
منظور خوب مفهوم نیست. طرف می خواهد ثبت نام کنه یا ثبت شده می خواهد وارد شه اگه این یکیه این پیشنهاد:
اول یک جدول بسازید و هر کسی که لاگین کرد ،جدولی که بارگذاری هم کرده رو اونتو ثبت کنید بعد که اومد بیرون حذفش کن.
اون وقت دوست عزیز شما چند راه دارید:
1- یک Function با SQL بنویسید که یک مقدار Bool برگردونه. اسم رو بگیره اگر بود 1 نبود 0 اون وقت در برنامه بررسی کنید ببینید که طرف مجاز هست وارد بشه یا نه
2- با LINQ وصل بشید و با LINQ جستجو قبلی رو انجام بدید.
اگه اون یکیه:
فیلد نام کاربری رو Unique کن. سپس با try catch رد مشکل کن و پاسخ مناسب به کاربر بده.

موفق باشید.

aziz1362
09-03-2012, 12:54
سلام دوستان. منم تازه این ترم C#.net دارم می خواستم کمکم کنید.
من یک فرم طراحی کردم که باید نام و نام خانوادگی رو بگیره و از بین جنسیت و تحصیلات و سن هم یک مورد رو انتخاب کنه (radio button) و با زدن دکمه نمایش همه اطلاعات رو در یک list box نشون بده. من تو خاصیت event واسه دکمه نمایش و این که چه کدی بنویسم تا مشخصات رو در list box نشون بده گیر کردم از دوستان کسی هست کمکم کنه

ely_na
09-07-2012, 13:24
salam
online compiler c# chist ??????????????????????

YAHYA-PRO
31-08-2012, 15:50
سلام دوستان

یه فرم دارم که دو تا تکست باکس داره
وقتی فرم لود میشه اتوماتیک تکست باکس اولیم فوکوس میشه
نمیخوام تکست باکس ها فوکوس بشن چون باید قبل از فوکوس از قسمت keypress فرمم یه کد رو بنویسم که هر وقت این کلمات زده شد فلان کار رو بکن
حالا برنامه خودش فوکوس میشه روی تکست باکس و دکمه ها رو که میزنم تکست باکس تایپ میشه:31:
چطوری میتونم فوکوس رو به فرم تغییر بدم ؟
اسم فرم.focos(); و this.focos(): زدم نمیشه:31:فکر کنم اصلا ربطی نداشته باشن:31:

senaps
01-09-2012, 00:27
سلام دوستان
خیلی مخلصم داوش.....
میگم مگه فوتوشاپه که اسم لایه رو یه چیزی بذاری و بعد از رو اسمش باهاش کار کنی؟!!!!

در هر صورت، تکست باکس اولین شخصی خواهد بود که فوکوس میشه.... با این حال، از نظر اجرای توابع کیپرس مشکلی نخواهی داشت! اگر یه خورده ایده‌ی کاری که میخوای بکنی رو توضیح بدی، بهتر میشه راهنمایی داد...

YAHYA-PRO
01-09-2012, 14:51
به به مخلصم داداش:20:

آره دیگه پس چطوری اجزا رو صدا میکنید ؟:eh:

یه برنامه برای محل کاره . چون جای حساسی هست حتما باید نام کاربری و رمز داشت
به ذهنم رسید وقتی کسی نیست و اون دوربرا خلوته:31:یه شورکات بسازم که با زدنش بدون نام کاربری و رمز وارد بشم:whistle:

دوستانی که میخوان بدونن چطوری این کارو بکنن اول خاصیت keypreviw فرمتون رو true کنید
اگه تکست باکس دارید روی فرم خاصیت tapstop رو غیر فعال کنید چون موقع لود شدن فرم اتوماتیک فوکوس میشه روش و شروکات عمل نمیکنه

برای تعریف شورکات هم از قسمت events فرمتون keydown رو انتخاب کنید . کدشم این شکلی میشه :

szh_1367
01-09-2012, 15:39
سلام

این روش برای مکانی که دارای حساسیت های است توصیه نمی‌شود

مگر وارد کردن یوزر و پسورد چقدر سخت است که بخواهیم نرم افزار حساسی رو با این روش خراب کنیم !

YAHYA-PRO
01-09-2012, 19:12
درست میگید
ولی مشکل اینجاست برنامه رو طوری نوشته هر 10 مین اگه استفاده نکنی میاد بیرون!
شاید در طول روز 50 بار بیاد بیرون:thumbsdow
این واقعا اعصاب آدمو خورد میکنه و با هیچ استانداردی نمیخونه:hmm:لااقل من این شکلیشو ندیدم!امنیت هم تا حدی لازمه.سازمان سیا که نیست!:eh:

szh_1367
01-09-2012, 22:33
خب دیگه کار کردن در سازمان سیاه این چیزا رو داره :31:

این تایم رو فقط در نرم افزارهای بانک دیدم

YAHYA-PRO
02-09-2012, 18:40
آها بالاخره اساسی گیر کردم!
هر چی نت گشتم نتونستم جواب این سوال رو پیدا کنم:worried:

میخوام از یه فایل DOCX پرینت بگیرم حالا تا اونجایی که متوجه شدم باید از OFFICE INTROP استفاده کنم(خسته نباشم!:eh:)!
کسی از این استفاده کرده ؟ میتونید یه مثال از کد پرینت گرفتن از یه فایل داک ایکس روی هارد برام بزارید ؟

YAHYA-PRO
03-09-2012, 20:01
خوب بازم خودم جواب پیدا کردم:20:

برای پرینت با استفاده از office interop word از کدهای زیر استفاده کنید :

(); Microsoft.Office.Interop.Word.Application application = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application
;("مسیر فایل")Document document = application.Documents.Open
پرینت با پرینت پیش فرض سیستم// ();document.PrintOut

YAHYA-PRO
07-09-2012, 22:08
دوستان این کدی کجاش مشکل داره ؟
میخوام یه فولدر که اسمش تاریخ همون روز باشه بسازم
حالا اول میخوام چک کنه ببینه فولدری با این اسم هست اگه نبود بسازه اگه بود پیغام بده
قسمت شرطش عمل نمیکنه گفتم اگه موجود بود پیغام بده
با این که موجوده ولی پیغام نمیده !

saeed_136915
07-09-2012, 22:55
دوستان این کدی کجاش مشکل داره ؟
میخوام یه فولدر که اسمش تاریخ همون روز باشه بسازم
حالا اول میخوام چک کنه ببینه فولدری با این اسم هست اگه نبود بسازه اگه بود پیغام بده
قسمت شرطش عمل نمیکنه گفتم اگه موجود بود پیغام بده
با این که موجوده ولی پیغام نمیده !

سلام
تا اونجایی که من میدونم واسه مشخص کردن مسیر از \\ استفاده میشه نه از / . البته نمیدونم / هم کار میکنه یا نه

YAHYA-PRO
07-09-2012, 23:26
کار میکنه:31:
یه جوابم میدادی بد نبود:31:
احتمالا خطای نحوی دارم:23:

saeed_136915
07-09-2012, 23:57
کار میکنه:31:
یه جوابم میدادی بد نبود:31:
احتمالا خطای نحوی دارم:23:

آخه اگه / هم درست باشه دیگه // درست نیست.
شما یه بار آخر string اضافه کردین یه بار هم موقع تعریف ExF .

YAHYA-PRO
08-09-2012, 00:22
آخه اگه / هم درست باشه دیگه // درست نیست.
شما یه بار آخر string اضافه کردین یه بار هم موقع تعریف ExF .

اره اینو بعدا فهمیدم و از خط bool ExF برش داشتم ولی نتیجه نداشت:31:جالبه چه یه دونه / باشه چه دو تا ، برنامه پوشه رو میسازه و خطا نمیگیره پس حتما هر دوش استفاده میشه!

szh_1367
08-09-2012, 01:38
کد شما رو درست نگاه نکردم اما

غیرممکنه که شما پوشه ای درست کنید که کاراکترهای \ و / داخلش به کار برده شود این جزء قوانین ویندوز هست شما نمیتوانید از این کارکترها استفاده کنید

به فرض که شما پوشه رو ساختی با file.exist میخواهید پوشه چک کنید ؟! :31: باید از کد زیر استفاده کنید

YAHYA-PRO
08-09-2012, 09:36
کد شما رو درست نگاه نکردم اما

غیرممکنه که شما پوشه ای درست کنید که کاراکترهای \ و / داخلش به کار برده شود این جزء قوانین ویندوز هست شما نمیتوانید از این کارکترها استفاده کنید

به فرض که شما پوشه رو ساختی با file.exist میخواهید پوشه چک کنید ؟! :31: باید از کد زیر استفاده کنید

:whistle:ممنون از شما
اصلا نمیدونم چرا file نوشتم بجای directory ! ذهنم کجا بوده خدا میدونه:thumbsup:

نه این / که جز اسم پوشه نیست برای جدا کردن آدرس هست
مثلا برای کد بالا پوشه ها رو اینطوری میسازه c:/tas/1390/6/18

szh_1367
08-09-2012, 12:38
:whistle:ممنون از شما
اصلا نمیدونم چرا file نوشتم بجای directory ! ذهنم کجا بوده خدا میدونه:thumbsup:

نه این / که جز اسم پوشه نیست برای جدا کردن آدرس هست
مثلا برای کد بالا پوشه ها رو اینطوری میسازه c:/tas/1390/6/18
:10:
والا من که متوجه نشدم شما میخواهید چه کاری انجام دهید

با نکته ای که گفتم مشکل حل شد یا باید بیشتر بررسی بشود

YAHYA-PRO
08-09-2012, 14:09
درست شد ممنون:31:
چیز خاصی نیست فقط برای تمرین پروژه های جدید مینویسم:20:
الان دیگه تقریبا اصول اولیه ساده و یه سری از ابزار ها رو کار کردم
کار با فایل و فولدر + اسناد ورد و اکسل رو یاد گرفتم

چون چیزایی که این چند روز یاد گرفتم حجمش زیاده بود فعلا چیز جدید کار نمیکنم و قبلیا رو مرور میکنم:31:دیگه خیالتون راحت تا چند روز دیگه مزاحم نمیشم:whistle:

YAHYA-PRO
17-09-2012, 22:55
دوستان وقتی میخوام یه سطر که مقدارش null هست رو آپدیت کنم تمام سطرهای null با هم عوض میشن
کدی که استفاده میکنم

"UPDATE daj SET Name=@p1 WHERE Name Is NULL"

اینجا سطر Name رو از بالا تا پایین همه رو به مقداری که میدم تغییر میده
در صورتی که میخوام فقط اولین Name که مقدارش null هست رو تغییر بده

senaps
18-09-2012, 19:25
سلام...
فکر کنم که where name = null میباشه؟؟؟

szh_1367
18-09-2012, 19:39
دوستان وقتی میخوام یه سطر که مقدارش null هست رو آپدیت کنم تمام سطرهای null با هم عوض میشن
کدی که استفاده میکنم

"UPDATE daj SET Name=@p1 WHERE Name Is NULL"

اینجا سطر Name رو از بالا تا پایین همه رو به مقداری که میدم تغییر میده
در صورتی که میخوام فقط اولین Name که مقدارش null هست رو تغییر بده

به ظاهر که دستور درسته اما با دستور is not null هم امتحان کن ببین خانه هایی که null نیستن رو میتوانید جدا کنید

به شکل زیر هم امتحان کنید شاید جواب داد

از دستورات زیر هم میتوانید به نحوی استفاده کنید

توجه کنید که " " با null فرق داره و در زمان درج مقدار در sql باید این موضوع رو دقت داشته باشید

anvar.net
18-09-2012, 20:26
مشکل شما بصورت زیر حل میشه. اول تو یک کوئری بیا لیست رکوردهایی که مقدار Null دارند رو بگیر. برای اینکه این لیست رو محدود به 1 ردیف کنی از تابع TOP استفاده کن, در نهایت هم مقدار مورد نظر خودت رو ست و جدول رو آپدیت کن. کد t-sql مشابه زیر میشه : اسم جدول و ستون ها رو هم مشابه با جدول شما گرفتم فقط نام نهایی که جایگزین میشه رو عوض کن : WITH TOPName AS (SELECT TOP (1) Name FROM daj WHERE (Name IS NULL)) UPDATE TOPName SET Name = 'New name'

YAHYA-PRO
18-09-2012, 21:41
تشکر از دوستان
میگم سورس برنامه محل کارو گرفته بودم
داشتم روش کار میکردم که یهو برق رفت
الان که پروژه رو باز میکنم ظاهرا فایل tas_main.cs که کدهای اصلی برنامه رو اونجا نوشتن ازبین رفته:37:
وقتی ویژوال استدیو بالا میاد یه نوت پد خالی بالا میاره!:45:
من اینو از روی فلش کات کردم و از رو سیستم اونجا هم پاک کردم:9:
پوشه بک اپ ویژوال استدیو هم رفتم چیزی نبود

چیکارش کنم ؟؟؟:42:
اینقدر استرس گرفتم که هر چی بلد شدم پرید:45:

عکس :