مشاهده نسخه کامل
: 206 تیپ 3 یا تیپ 5 ؟
pooyan.saj
09-12-2011, 23:48
سلام. میخوایم واسه خانواده یه 206 بگیریم بین تیپ 3 و 5 موندیم. چون ماشین رو بیشتر برای تو شهر میخوایم و بیشترم خانم ها پشت فرمون هستن سرعت بالا و شتاب خیلی مهم نیست. ولی از اون طرف هم نمیخوام وقتی تو تابستون کولر روشن میکنم ماشین کم بیاره همچنین کیفیت موتور وسالم موندنش برام خیلی مهمه حالا به نظر شما تیپ 3 بگیرم یا زور بزنم دو تمن دیگه بزام روش 5 بگیرم آخه شنیدم تیپ 3 باتریش ضعیفتره یا ای سی یوش دکمه ریست نداره و .....؟
mohamad skystar
10-12-2011, 12:16
اگر برای خرید تیپ 5 مشکلی ندارین مشخصه تیپ 5 بهتره و کامل تره با خواسته های شما همخوانی داره
اما یه مورد دیگه هم هست که اگر بخوای تیپ 5 ثبت نام کنید شرکت فعلا تولید نداره
اما تو بازار میتونی گیر بیاری .
pooyan.saj
10-12-2011, 14:28
اگر برای خرید تیپ 5 مشکلی ندارین مشخصه تیپ 5 بهتره و کامل تره با خواسته های شما همخوانی داره
اما یه مورد دیگه هم هست که اگر بخوای تیپ 5 ثبت نام کنید شرکت فعلا تولید نداره
اما تو بازار میتونی گیر بیاری .
والا اختلاف قیمت دو میلیون تمن واسم سخت که هست ولی میخوام ببینم اگه ارزششو داره به هر زوری هست جور کنم تیپ 5 بگیرم. من شنیدم مشکل اصلی تیپ 3 باتریش هست مه ضعیفه شما نظری در این مورد ندارین؟
Javad-ht
10-12-2011, 14:51
والا اختلاف قیمت دو میلیون تمن واسم سخت که هست ولی میخوام ببینم اگه ارزششو داره به هر زوری هست جور کنم تیپ 5 بگیرم. من شنیدم مشکل اصلی تیپ 3 باتریش هست مه ضعیفه شما نظری در این مورد ندارین؟
دوست عزیز یه باطری مگه چه قدر قیمت داره که مشکل اصلی تیپ 3 باشه:31:
فکر کنم باطری خود ماشین رو بدی با 50 تومن ، بهترین باطری بازار رو بتونی برای ماشین بگیری.
من باشم حتما تیپ 5 برمیدارم،از نظر شتاب و قدرت اصلا با تیپ 2 و 3 قابل مقایشه نیست.(خودم تیپ 2 دارم)
ولی شما اگه فقط برای تو شهر میخواید و رانندگی پرشتابی هم نمیکنید تیپ 3 هم گزینه خوبیه!
ولی اگه اهل مسافرت هم هستید باز نظرم رو تیپ 5 هست.
انتخاب با خودتونه.
mohamad skystar
10-12-2011, 14:57
بله ارزشش رو داره چون تیپ 5 واقعا یکی از بهترین ها در ایران بوده و هست
خیلی هم بلا سرش میارن چون پرطرفدار هست یه روز تولیدش لغو میشه یه روز فروشش کم میشه
خلاصه ماشین خوبیه بدون شک
pooyan.saj
10-12-2011, 16:36
دوست عزیز یه باطری مگه چه قدر قیمت داره که مشکل اصلی تیپ 3 باشه:31:
فکر کنم باطری خود ماشین رو بدی با 50 تومن ، بهترین باطری بازار رو بتونی برای ماشین بگیری.
من باشم حتما تیپ 5 برمیدارم،از نظر شتاب و قدرت اصلا با تیپ 2 و 3 قابل مقایشه نیست.(خودم تیپ 2 دارم)
ولی شما اگه فقط برای تو شهر میخواید و رانندگی پرشتابی هم نمیکنید تیپ 3 هم گزینه خوبیه!
ولی اگه اهل مسافرت هم هستید باز نظرم رو تیپ 5 هست.
انتخاب با خودتونه.
منظورم این نبود که باتریی که روی ماشین هست مشکل داره منظورم اینه که چون تجهیزات برقی تیپ های سه و پنج یکی هست اما باتری تیپ پنج 50 آمپر هست و تیپ سه 44 آمپر هر باتری روش بزاری سریع خراب میشه
بله ارزشش رو داره چون تیپ 5 واقعا یکی از بهترین ها در ایران بوده و هست
خیلی هم بلا سرش میارن چون پرطرفدار هست یه روز تولیدش لغو میشه یه روز فروشش کم میشه
خلاصه ماشین خوبیه بدون شک
الان تیپ 5 نمایندگی ها تو مشهد ندارند. بنگاه بخوام بگیرم قیمت دارید رنگ پایه چند هست؟
mohamad skystar
10-12-2011, 17:31
الان تیپ 5 نمایندگی ها تو مشهد ندارند. بنگاه بخوام بگیرم قیمت دارید رنگ پایه چند هست؟
پژو 206 تیپ 5 مدل 90 قیمت 16800000 تا 17000000 تومان
دوستان عزیز مایشینی که صفر باشه اونم از نوع ایرانیش یا سالم از اب در میاد یا به درد نخور!این حقیقتی هستش که ما ماشین بازا میدونیمو کسایی که تو کار ماشینن.از سال 83 به اینور ایران خودرو شرو کرد که این چینی ها قطعاتشو تولید کنن.در ضمن از ایران خودرو و سایپا محصولات 90 به قبل بگیرین چون همایت از این محصولات یعنی ضرر به خودمان(یعنی تحریم)!تیپ 5 مدل 85 یا 82 سالم رو بگیر چون مصرفش از تیپ 2 و 3 دویست سی سی در 100 کیلومتر کمتره.موضوع اینه که وقتی میشه ماشینی با موتور قوی تر با همون مصرف رو بگیری منطق میگه برو قوی ترشو بگیر.امیدوارم حرفام کمکتون کرده باشه.
با Zr موافقم من خودم زخم خورده تخم مرغ شانسی این ایران خودرو هستم دوستان در جریانند که چقدر نالیدم از این ماشین !
پیشنهاد میدم سراغ مدل 90 نرید اگرم میرید بدونید باید به شانستون اعتماد کنید که اگر مثل من بد شانس باشید این میشه حاصل فروش ماشین بعد 13000 کارکرد 5 ماه!
به نظرم یه تیپ 5 دسته دو 85 خیلی بهتر براتون تموم میشه تا تیپ 3 نو !
پس به نظر من انتخابتون رو اینجوری تغییر بیدید تیپ 5 90 یا 85 :46:
t.sunami
22-12-2011, 13:18
با Zr موافقم من خودم زخم خورده تخم مرغ شانسی این ایران خودرو هستم دوستان در جریانند که چقدر نالیدم از این ماشین !
پیشنهاد میدم سراغ مدل 90 نرید اگرم میرید بدونید باید به شانستون اعتماد کنید که اگر مثل من بد شانس باشید این میشه حاصل فروش ماشین بعد 13000 کارکرد 5 ماه!
به نظرم یه تیپ 5 دسته دو 85 خیلی بهتر براتون تموم میشه تا تیپ 3 نو !
پس به نظر من انتخابتون رو اینجوری تغییر بیدید تیپ 5 90 یا 85 :46:
فروختی ماشینو؟؟؟:دی
چی گرفتی چاش؟؟
farshad bugatti
22-12-2011, 19:42
نظرم یه تیپ 5 دسته دو 85 خیلی بهتر براتون تموم میشه تا تیپ 3 نو !
درسته منم نظرم اینه!
اما اگه واقعا به سالم بودن تیپ 5 اطمینان داشت!!
تو خرید دست دوم 206 به خصوص تیپ 5 خیلی دقت کنید!
در ضمن تیپ 5 در کل تفاوتش فقط تو موترش هست و ترمز هاش هم قویتره!
اگه پولتون بیشتره تیپ 5 بخرید.اما تیپ 3 هم چون از لحاز امکانات با تیپ 5 یکیه اگه قیمت مناسب دست دوم گیرتون اومد بخرید برای یک خانم قدرت و شتابش کافیه.
البته حرفای فرشاد جان رو تکمیل کنم که تیپ 5 ترمز های عقبش دیسکی هستش تا کاسه ای.تنها فرق 3 با 5 تو موتور و ترمز عقبه.رینگای 14 اینچی اسپرت خوب روش باشه محشر میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.