ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد نصب ویندوز Se7en

MHSM
09-12-2011, 23:45
سلام دوستان عزیز.
من یه windows 7 service pack 1 خریدم که که روش نوشته بود +Windows Essential Suite ( Windows live mail , windows movie maker , windows photo gallery ) و + Windows XP Mode
از شرکت محترم Gerdoo. خیر سرشون
ولی وقتی که نصبش کردم هیچ کدوم از اینا رو نداشت.
در ضمن تمام کامپوننت های ویندوز رو هم نصب کردم ولی بازم یه ویندوز 7 سرویس پک معمولیه.
قلقی چیزی داره یا نه کلا DVD الکی بوده؟ تو محتویات DVDش هم هیچ فایل نصبی دیگه ای هم نداشت که مثلا بعد از نصب ویندوز لازم باشه اونو نصب کنم و ری استارت کنم که اونایی که گفته بیاد.
اینم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
09-12-2011, 23:51
این برنامه هایی که گفتین باید بصورت آنلاین از سایت مایکروسافت بگیرین البته اگر آفلاینشم بخواین از سایت پایین میتونید دان کنید ویندوز شما هم به احتمال زیاد 7 سرویس پک معمولی هستش:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MHSM
10-12-2011, 00:17
این برنامه هایی که گفتین باید بصورت آنلاین از سایت مایکروسافت بگیرین البته اگر آفلاینشم بخواین از سایت پایین میتونید دان کنید ویندوز شما هم به احتمال زیاد 7 سرویس پک معمولی هستش:20:

ولی فکر نکنم jafarian عزیز. Service Pack 1 Build 7601

jafarian
10-12-2011, 00:43
خب منظور منم service pack 1 build 7601 بود که ویندوز شما هم به احتمال زیاد همینه اون برنامهایی رو هم که اشاره کردین تو خودش نداره .

MHSM
10-12-2011, 12:32
یعنی ویندوزی نیست که وقتی نصبش کنی این برنامه ها رو برات نصب کنه؟
اگه هست بگین اسمشو تا از سعدی یا تک تهیه کنم.

saeed774
10-12-2011, 13:28
دوست عزیز شما مطمئن باش همه اون قابلیت ها در پک داخل dvd باید موجود باشه ولی به همراه ویندوز نصب نمیشن و باید دستی نصب کنی . شما داخل محتویات دی وی دی رو خوب گشتی ؟ فایل اجرایی اون برنامه ها اصولا به اسم wlsetup-all باید باشه . برای نصب اکس پی مود که باید ابتدا VirtualPC نصب بشه و اسم فایل اجرایی اونا هم Windows6.1-KB958559-x64-RefreshPkg و WindowsXPMode_en-us هست

MHSM
13-12-2011, 02:23
سعید عزیز نیست داداش.من کل DVD رو زیر و رو کردم.اینگاری این DVD که من تهیه کردم یه Win 7 Service pack 1 سادست.تقصیر خودمه که نباید گول ظاهر اورجینال بودن و ........ می خوردم. تا من که دیگه از این شرکت دره پیتی چیز بخرم.از جای دیگه هم فایل های windows live و هم xp mode رو گرفتم و نصب کردم.