مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد لپ تاپ HP dv6-6170ee ?
mojtaba-p30
09-12-2011, 22:10
این لپ تاپ با این کانفیگ چطوره؟
با چه گارانتی بخرم خوبه?
CPU: INTEL Core i7-2670QM - 2.2 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500++ SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD±R/RW Double Layer / VGA: ATI 6770m- 2.5GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + fingerprint + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64
تو شهر ما با گارانتی پاژنگ موجوده آیا گارانتی معتبریه؟
از لحاظ تولید گرما و الکتریسیته توی بدنه مشکلی وجود داره؟
قیمتش حدودا چقدره؟
Mr.Mazmamfi
10-12-2011, 00:32
سلام
لپ تاپ خوبیه ، ولی ای کاش نیاز هاتونو میگفتید تا بهتر راهنمیایی کنیم .
کدوم شهری ؟
قیمت چند داری ؟
در ضمن معمولا مدل هایی که آلومینیوم هستن ، یه برق گرفتگیه خفیفی تو بدنشون دارن ، که طبیعیه .
راستی قیمتش بین 1370 تا 1400 هست با گارانتی (متفرقه )
mojtaba-p30
12-12-2011, 10:23
سلام
لپ تاپ خوبیه ، ولی ای کاش نیاز هاتونو میگفتید تا بهتر راهنمیایی کنیم .
کدوم شهری ؟
قیمت چند داری ؟
در ضمن معمولا مدل هایی که آلومینیوم هستن ، یه برق گرفتگیه خفیفی تو بدنشون دارن ، که طبیعیه .
راستی قیمتش بین 1370 تا 1400 هست با گارانتی (متفرقه )
سلام دوست عزيز خسته نباشيد
نيازهام:
1- اينترنت وايرلس
2-برنامه نويسي
3-بازي يعني بتونه بازي هاي MW3 و battlefield 3 رو راحت اجرا كنه
يه چيزي كه هست من خيلي وسواس دارم تو خريد لپ تاپ اول مي خواستم k53 بخرم اما ديدم قيمتش نسبت به امكاناتش نمي ارزه 1500000 توي شهرمون قيمت گرفتم اونم بدون usb3 !!!
براي همين رفتم سراغ hp اين مدل رو كه ديدم امكانات خوبي داشت ولي با گارانتي پاژنگ بود به خاطر گارانتي شك كردم
آيا لازمه اين همه به گارانتي اهميت بدم؟
يه مشكلي كه هست من دوستم لپ تاپ hp داره كه يه فن تهويه پرصدا داره كه بيشتر موقع ها روشنه !!!
مي خواستم بدونم اين مدل هم اينجوريه ؟ نمي خوام لپ تاپ پر سر و صدا باشه!
با چه گارانتي بخرم؟ آيا همين پاژنگ خوبه؟
كيفيت hp نسبت به asus چه جوريه؟؟؟
Highbury
12-12-2011, 10:30
در مورد 6170 زیاد اطلاعات ندارم اما شما که 1400 میخواهی خرج کنی چرا لنوو Y570 نمیگیری. از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنه و اون مشکلات احتمالی رو هم نداره. گارانتیش هم سازگار ارقام هست که یکی از بهترین گارانتی هاست. قیمتش هم باید بین 1350 تا 1400 باشه.
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 6GB 1333MHz+750GB SATA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 555M 2 x USB 3.0 ports
1 x USB 2.0 ports
mojtaba-p30
12-12-2011, 11:06
در مورد 6170 زیاد اطلاعات ندارم اما شما که 1400 میخواهی خرج کنی چرا لنوو Y570 نمیگیری. از لحاظ کیفیت حرف اول رو میزنه و اون مشکلات احتمالی رو هم نداره. گارانتیش هم سازگار ارقام هست که یکی از بهترین گارانتی هاست. قیمتش هم باید بین 1350 تا 1400 باشه.
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 6GB 1333MHz+750GB SATA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 555M 2 x USB 3.0 ports
1 x USB 2.0 ports
بااين قطعات اين قيمت ارزون يكم عجيب نيست؟
در ضمن من زياد اسمشو نشنيدم ساخت كجاست؟
كارش چه جوريه ؟ شما خودت اين لپ تاپ رو داري؟
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
mrmazmamfi شما هم نظر بديد؟
Highbury
12-12-2011, 11:22
در ضمن من زياد اسمشو نشنيدم ساخت كجاست؟
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
mrmazmamfi شما هم نظر بديد؟
لنوو باکیفیت ترین برند هست و سری Y سری مالتی مدیا و گیمینگه. به قول معروف تنها کمپانی هست که کیفیت را فدای کمیت نمیکنه.
ساخت چینه.
کارش عالیه من خودم N500 دارم، سه ساله خریدم اما به اندازه 6 سال برام کار کرده و با روز اول هیچ تفاوتی نداره. کلا تو بازار هروقت بخوان بگن خرکار میگن لنوو.
تو ایران به دلیل ظاهر ساده و البته قیمت بالا کمتر فروش داره البته یه دلیلش برمیگرده به اینکه lenovo تا دو سه سال پیش با IBM امریکا ادغام بود، اما الان تمام سهام IBM را خریده.
يه مشكلي كه هست من دوستم لپ تاپ hp داره كه يه فن تهويه پرصدا داره كه بيشتر موقع ها روشنه !!!
مي خواستم بدونم اين مدل هم اينجوريه ؟ نمي خوام لپ تاپ پر سر و صدا باشه! من 6180 دارم...فقط وقتی که دماش به بالای 65 میرسه فنش با دور کند راه میوفته و بالای 70 هم میره رو دور تند !!
که اینم وقتی که بازی سنگین اجرا میکنی دماش میره بالا ! در بقیه حالات بی صدا عمل میکنه .
از لحاظ تولید گرما و الکتریسیته توی بدنه مشکلی وجود داره؟ من فقط وقتی که به برق میزنمش جریان برق رو میتونی تو بدنه اش احساس کنی که به خاطر فلزی بودن بدنه اش هست!
3-بازي يعني بتونه بازي هاي MW3 و battlefield 3 رو راحت اجرا كنه من تا حالا فقط nfs RUN رو نصب کردم که روی گرافیک high مثل هلو اجراش میکنه !:46:
آيا لازمه اين همه به گارانتي اهميت بدم؟ والا hp که گارانتی درست و حسابی نداره...بیشتر هم میگفتن که با گارانتی ایران اچ پی بگیرم اما من چون با اون گارانتی پیدا نکردم به همون گارانتی مغازه ای که ازش خریدم اطمینان کردم!
Mr.Mazmamfi
12-12-2011, 12:04
نيازهام:
1- اينترنت وايرلس
2-برنامه نويسي
3-بازي يعني بتونه بازي هاي MW3 و battlefield 3 رو راحت اجرا كنه
از لحاظ نیاز هات ، OK هست .
براي همين رفتم سراغ hp اين مدل رو كه ديدم امكانات خوبي داشت ولي با گارانتي پاژنگ بود به خاطر گارانتي شك كردم
من تا حالا این گارانتی رو نشنیدم ، ولی کلا برای HP گارانتی های متفرقه ی زیادی داریم .
آيا لازمه اين همه به گارانتي اهميت بدم؟
این دیگه به خود خریدار برمیگرده ، رفیق من 3140 اچ پی خرید ، بدون گراانتی و همون موقع 24 ساعت مهلت تست گرفت ، اومد خونه همه چیزشو چک کرد ، و دید ایرادی نداره ، و تا الان هم داره براش کار میکنه .
ولی یکی هست ، اهل ریسک نیست ، دوست داره ، حداقل پشت لپ تاپش یه اسم گارانتی ی باشه ، حتی غیر معتبر .
نکته » گارانتی های غیر معتبر ، خدمات خوبی ندارن ، پس انگار بدون گارانتی خریدی .
مي خواستم بدونم اين مدل هم اينجوريه ؟ نمي خوام لپ تاپ پر سر و صدا باشه!
HP یه سیستم کولینگ (فکر میکنم Colest یا ... باشه ) داره که میتونی تنظیمات چرخش فن رو انجام بدی ، و از اون بابت مشکلی نداری .
كيفيت hp نسبت به asus چه جوريه؟؟؟
این سری از مدل های HP کیفیت خیلی خوبی داره ، و با توجه به گرونی هایی که تو ایسوس اتفاق افتاده ، HP ارجحیت بیشتری برای خرید داره .
اون موقع که اول اومده بود همه میگفتن ارزش خرید نداره ، چون قیمتش بالاس ، راست هم میگفتن ، چون یادمه core i7/ 540 1G تو مدل K53 و N53 SV به 1100 (حتی پایین تر ) رسیده بود .
ولی الان که قیمت ها شدیدا رفته بالا ، ارزش خریدش بیشتر شده .
ببین ، تو کیفیتش که اصلا شک نکن . خدای کیفیته . فقط مشکل اینجاست که این مدلو میتونی پیدا کنی یه نه . همین !!!
نکته » کیفیت صفحه نمایش 6170 از 570 بهتره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.