ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمایندگی و گارانتی اصلی اچ پی HP

motaleby
09-12-2011, 21:56
-
سلام

می خوام HP Probook 4530 core i5 بخرم کسی می تونه راهنمایی کنه از کجای تهران بخرم بهتره و کدوم گارانتی معتبرتره؟

-

Highbury
09-12-2011, 23:29
از پایتخت بگیر. گارانتی های اچ پی خدمات خوبی ندارند. هر کدام که قیمت بهتری داشت بگیر .
در گل گارانتی ایران اچ پی فکر کنم بهتر باشه.

nima_arafati
12-12-2011, 19:33
من 2 3 هفته پیش با گارانتی مادیران قوی ترین کانفیگش رو خریدم 930
پیشنهاد میکنم با این گارانتی شما هم بخری حداقل اسم و رسمی داره تو ایران و مطمئن تره

amir2im
12-12-2011, 21:44
-
سلام

می خوام HP Probook 4530 core i5 بخرم کسی می تونه راهنمایی کنه از کجای تهران بخرم بهتره و کدوم گارانتی معتبرتره؟

-

بازار ایران و پاساژ پارسیان قیمت های متعادلی دارن - گارانتی هم فعلا ایران اچ پی

motaleby
13-12-2011, 07:57
ممنون
شنيدم گارنتي سرير هم قابل اعتماده. تو پاساژ ايران هم نمايندگي داره

Greedy
13-12-2011, 18:49
من 2 3 هفته پیش با گارانتی مادیران قوی ترین کانفیگش رو خریدم 930
پیشنهاد میکنم با این گارانتی شما هم بخری حداقل اسم و رسمی داره تو ایران و مطمئن تره
کانفیگش و کامل مینویسی بی زحمت

nima_arafati
13-12-2011, 22:25
کانفیگش و کامل مینویسی بی زحمت

خواهش میکنم خدمت شما

پردازنده: Intel 2430M 2.4GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6490M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی

Greedy
14-12-2011, 16:00
خواهش میکنم خدمت شما

امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port

مرسی عزیز همونی هست که تو دیجی کالا هست
پس بالاترین کانفیگش همین هست دیگه ؟
بعضی جاها زده بودن cori5 ولی 2.4 ghz نه 3 ghz

nima_arafati
14-12-2011, 18:42
مرسی عزیز همونی هست که تو دیجی کالا هست
پس بالاترین کانفیگش همین هست دیگه ؟
بعضی جاها زده بودن cori5 ولی 2.4 ghz نه 3 ghz

بله دقیقا عین دیجی کالاست با این تفاوت که مال من سیستم عامل لینوکس هم روش بود ولی مال دیجی داس!

البته میدونم زیاد مهم نیست صرفا جهت اطلاع عرض کردم خدمتتون

Greedy
14-12-2011, 19:04
بله دقیقا عین دیجی کالاست با این تفاوت که مال من سیستم عامل لینوکس هم روش بود ولی مال دیجی داس!

البته میدونم زیاد مهم نیست صرفا جهت اطلاع عرض کردم خدمتتون
چرا ویندوز سون نداره ؟ جالبه دو مدل دیگه همین 4530 با کانفیگ پایین تر سون داره ولی این لینوکس یا داس
-----
راستی عزیز من یکی دو هفته پیش میخواستم بخرم 4530 ولی هفته پیش شنیدم قیمتا گرون شده برای همین دست نگه داشتم واقعا گرون شده یا شایعه بود ؟

h!tman
14-12-2011, 19:07
چرا ویندوز سون نداره ؟ جالبه دو مدل دیگه همین 4530 با کانفیگ پایین تر سون داره ولی این لینوکس یا داس
-----
راستی عزیز من یکی دو هفته پیش میخواستم بخرم 4530 ولی هفته پیش شنیدم قیمتا گرون شده برای همین دست نگه داشتم واقعا گرون شده یا شایعه بود ؟
1- هیچ تفاوتی نداره وین سون 2تومن بیشتر نیست... حاضرید به خاطر ویندوز قیمتی اضافه بدید در حالی که با این سی دی ویندوز های کپی هیچچچچچچچ تفاوتی نداره؟
2-بله شده!... و فکر نکنم پایین بیاد بلکه بالا هم میره
بخرید !

Greedy
14-12-2011, 19:19
1- هیچ تفاوتی نداره وین سون 2تومن بیشتر نیست... حاضرید به خاطر ویندوز قیمتی اضافه بدید در حالی که با این سی دی ویندوز های کپی هیچچچچچچچ تفاوتی نداره؟
2-بله شده!... و فکر نکنم پایین بیاد بلکه بالا هم میره
بخرید !

اتفاقا همیشه هم واسه خودم سوال بود هی بعضی ها بیشتر از اینکه به کانفیگ و خوب بودن لپتاپ اهمیت بدن به سیستم عاملش اهمیت میدن که ویندوز ارجینالش پاک نشه و فلان نشه گفتم شاید چیز عجیب غریبی هست و فرق داره با این ویندوزی که خودمون میریزیم البته فکر کنم به خاطر این باشه که رو ویندوز ارجینال همه درایورهای سیستم نصب کردن خودشون... به این خاطر نیست که یه سری خیلی اهمیت میدن چون واسه بعضی ها و بهتره بگم بیشتریا که دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارن پیدا کردن درایورها مثه گرافیک و بقیه چیزا خودش دردسره ؟

bahmanpk
15-12-2011, 10:26
-----

سلام , آره قیمتها به خاطره بالا رفتن نرخ ارز رفته بالا ولی فکر نمیکنم درست باشه صبر کنی تا شاید بیاد پایین چون ممکنه از این هم گرونتر بشه . در ضمن مگه چقدر تفاوت قیمت هستش , به اون صورت چشمگیر نیست .

vahid javani
15-12-2011, 16:40
من که هرچی تو بازار اصفهان گشتم با گارانتی پیدا نکردم همه میگفتم خودم برات گارانتی میکنم!!!
میشه راهنمایی کنید از کجا باید بخرم؟
ترجیح میدم اینترنتی نباشه!
راستی سایت دیجی کالا چطوره؟ میشه به گارانتیش و خودش اعتماد کرد؟

motaleby
16-12-2011, 09:30
اونی که من خریدم لینوکسش هم بالا نمیومد و ریست میشد. نصب ویندوز که برا ما ایرانی ها از نصب یه قاب عکس کم زحمت تره! بعضیا هم نگران آپدیت شدنش هستن که باید عرض کنم که من از اسفند هشتاد و هفت تا به امروز که دارم ویندوز سون استفاده می کنم هیچ مشکلی با آپدیت نداشتم و با کرک های موجود به راحتی فایل های آپدیت رو دریافت کردم. کسی که دنبال ویندوز اریجیناله یحتمل باید تمام نرم افزارهاشو هم اریجینال بگیره و نصب کنه. گارنتی سرزمین سبز که میگن اصلی HP ه می گفت core i5 نداره. رفتم دنبال سریر که ظاهرا تو گارنتی رم و این جور چیزا معتبره. از سایتش سریر سرویس همکاران فروش تو پاساژ ایران رو پیدا کردم و رفتم سراغشون. قیمت با همون کانفیگی که دوستمون گفت هفته قبل 922 تومن بود که خریدم. من نمیدونم این دوست عزیز مدیر انجمن برا چی راهنمایی ها رو به چشم تبلیغات می بینه. ناسلامتی این تاپیک مشاوره خریده. من هم پورسانت بگیر هیچ کس نیستم فقط تجربه ام رو در اختیار سایر دوستان قرار می دم همون جوری که اگه این گردش اطلاعات از جانب سایر اعضای گروه نبود واقعا من نمی تونستم یه انتخاب خوب داشته باشم و باز هم از همه تشکر میکنم.

Elahe_11111
24-12-2011, 23:39
خواهش میکنم خدمت شما

سلام
از کجا گرفتی لپ تاپتو؟

javad1361839
27-11-2012, 21:15
دوستان لپ تاپ HP رو با چه گارانتی ای بگیرم بهتـره ؟؟

PersianEm0b0y
27-11-2012, 22:57
گارانتی برای اچ پی زیاده اما سعی کنید اول از یک جای معتبر و حرفه ای به لحاظ فروش خرید کنین این اولین اولویته برای خرید ...
ببینید خود اون فروشگاهی که می خواین بخرین چه ساپورتی برای محصولاتش در نظر داره ممکن خودش گارانتی خوبی داشته باشه یا با یکی از گارانتی های معتبر قرارداد داشته باشه ...
این می تونه هزینه شما رو کاهش بده اما اگر نداشت گارانتی مادیران و سریر خیلی خوبن فالنیک هم نزدیک ترین گارانتی و به عبارتی رسمی ( مثلا رسمی ) به اچ پی هست اما گرون !

alilosting
28-11-2012, 16:06
-
سلام
-

من که هرچی تو بازار اصفهان گشتم با گارانتی پیدا نکردم همه میگفتم خودم برات گارانتی میکنم!!!
میشه راهنمایی کنید از کجا باید بخرم؟
ترجیح میدم اینترنتی نباشه!
راستی سایت دیجی کالا چطوره؟ میشه به گارانتیش و خودش اعتماد کرد؟

دوستان به نظر من در حال حاضر قوی ترین گارانتی hp مادیرانه که یکی از معتبرترین شرکتهای گارانتی کننده هست .
اگه میخواین از نمایندگی خرید کنید که خیالتون بابت جنس راحت تر باشه میتونید با شماره 82191919 تماس بگیرید و ازشون تلفن و آدرس چندتا نمایندگی رو بگیرید و بشون سر بزنید ببینید کدوم قیمت مناسبتر میده و ازش بخرین .
چون خودم معمولا" اینکارو میکنم گفتم به شما هم بگم شاید به دردتون بخورره .

javad1361839
28-11-2012, 23:26
من که تو سایت مادیران رفتم اثری از hp ندیدم!!! فقط زده asus

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alilosting
29-11-2012, 10:05
من که تو سایت مادیران رفتم اثری از hp ندیدم!!! فقط زده asus

من مشخصات لپ تاپهای مادیران رو همیشه توی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینم . مثل اینکه برای لپ تاپهاشون سایت جداگانه ای دارن .

itproffesional
11-05-2013, 15:17
سلام
من خودم از ايران اچ پي يكدستگاه 4540 خريد كردم كه بعد از دو ماه يهو مشكل پيدا كرد و ديگه تصوير نميداد بردم براي گارانتي بلافاصله پذيرش كردن گفتن بهتون خبر ميديم يك برگه دادن كه يك كد روش بود براي اينكه وضعيت دستگاه رو كه در حال پروسه خدمات بود اعلام مي كرد (شماره 30008363 شماره سامانه پيامكيشون هست) بعد از دو روز يك اس ام اس اومد كه دستگاه حاضر هست منم رفتم اونجا مسئولش گفت قطعه فلت كيبل براتون تعويض شده منم دستگاه رو تحويل گرفتم تا حالا هم كه 4 ماهه گذشته هيچ مشكلي نداشته و خيلي خوب كار مي كنه. فكر مي كنم بهترين گزينه همين ايران اچ پي هست چون هم دو سال گارانتي ميده هم يك سال "بيمه ايران" ضمنا چيزي كه جالب بود اينه كه همون لحظه كه خريدم رو انجام دادم از طريق اس ام اس شماره بيمه نامه رو برام فرستادند منم با بيمه ايران چك كردم گفتن شماره بيمه درسته . در كل خدايي هم خيلي خوب برخورد مي كردند هم سرعت عملشون خوب بود.

itproffesional
11-05-2013, 15:18
آدرس سايت ايران اچ پي برا كسايي كه ميخوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])