PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال مبتدی

sp1000
09-12-2011, 21:32
دوستان سلام

بنده چند سوال مبتدی داشتم لطفا کمکم کنید

1- من یک بانک اطلاعاتی دارم که بوسیله استرینگ گرید اون رو توی دلفی به نمایش در آوردم حالا فرض کنید من لیست یکسری افراد رو توی بانک دیگه ای دارم حالا طوری طراحی کردم که کاربر هر وقت روی یکی از سلف ها کلیک کرد پنجره دیگری اجرا میشه که میره همون لیست افراد رو جستجو میکنه
خوب تا اینجا که هیچ

حالا من میخواستم که برنامه به این شکل عمل کنه :
مثلا فرض کنید کاربر سلف ستون 1 سطر 1 رو انتخاب کرد سپس فرم جستجو باز شد حالا من میخوام وقتی کاربر روی شخص مورد نظر کلیک کرد اسم اون شخص بره توی همون سلف ستون1 سطر1

حالا من از کجا بدونم که کاربر کدوم سلف رو انتخاب کرده تا به اون سلف مقدار دهی کنم مشکلم اینجاست
از چه طریقی بفهمم که کاربر کدوم سلف رو انتخاب کرده

2- از چه کدی برای جستجو باید استفاده کرد که اطلاعات دقیقا همون چیزی رو به ما برگردونه که دنبالش هستیم

مثلا من دارم توی جدول عدد 1 رو جستجو میکنم عدد های 10 و 11 و خلاصه هر چی 1 هست رو داره بالا میاره

من دارم از کد اس کیو ال زیر استفاده میکنم
دقیقا یادم نیست ولی یه چیزی شبیه این

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3- با فست ریپورت میخوام چاپ گنم ولی اینجاش مشکل دارم

ببینید فرض کنید من اطلاعاتی رو توی یک بانکی ذخیره کردم
حالا میام توی بانک به دنبال شخص خاصی میگردم و بعد چندتا اسم مشابه پیدا میشه حالا من مثلا توی دی بی گرید رو سطر خاصی کلیک میکنم و میخوام اون سطر با تمام اطلاعاتش برام پرینت بشه اما فست ریپورت وقت سطر اول جدول رو برام نشون میده و چاپ میکنه
اصلا وقتی من دستور لست رو هم میدم که بره به آخرین سطر سپس دستور چاپ رو میزنم بازم سطر اولی میاد واسه چاپ
میخواستم بدونم با چه دستوری میتونم سطر مورد نظرم رو بچاپونم

4- میخوام عددی رو با تاریخ جمع کنم
فرض کنید تاریخ امروز این باشه 1390/09/18 حالا میخوام که 16 روز به این تاریخ اضاف بشه
یعنی بشه 1390/10/04 چه جوری باید این کار رو بکنم همچنین من از کامپوننت تقویم solar calendar دارم استفاده میکنم

5- چه طوری اطلاعات یک سطر رو کامل کوپی کنم توی یک جدول دیگه

ببخشید سوالاتم زیاد شد دوستان لطفا کمک کنید

با تشکر
بدرود:10: