ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید tv تا سقف1.5 میلیون تومن

kaveh1589
09-12-2011, 20:16
درود دوستان
من قصد خرید یک تی وی 42 اینچ تا سقف قیمت 1.5 دارم نظر خودم پاناسونیک st30 هست البته بدون گارانتی
چیزی که برام مهم هست کیفیت تصویره مخصوصاً شبکه های که hd نیستن اکثر lcd و یا led هایی که می بینم توی شبکه های غیر hd کیفیتشون جالب نیست چون تصویر بزرگ میشه و اکثراً هم 16:9 نیستن
به نظر شما گزینه های بهتر از st30 برام وجود داره ؟
چون میخوام بدون گارانتی بخرم موقع خرید به چه چیزهایی دقت کنم تا احیاناً tv مشکل دار و خراب بهم نفروشن
غیر از ساعت کارکرد مورد دیگری رو میشه چک کرد ؟ پیکسل سوخته و ....
به نظر شما با وجود گران شدن ارز و .... ممکنه قیمت ها بره بالا ؟
با تشکر از دوستان

kaveh1589
10-12-2011, 19:51
دوستان کسی نظری نداشت ؟
ظاهراً vt30 هم وارد بازار شده

kaveh1589
12-12-2011, 12:35
من موندم که چرا دوستان به این تاپیک التفاتی ندارن ؟

عطارد
12-12-2011, 21:56
منم یه تاپیک زدم تا 2 میلیون. کسی جواب نداده. دارم توی فوروم های دیگه می گردم. شما هم به جاهای دیگه یه سری بزن.

kaveh1589
12-12-2011, 23:49
والا من فکر کردم پستم نامرئی هست کسی نمی تونه ببینه
اونوتا که ماشین نداشتم و کنار خیابون منتظر تاکسی می ایستادم مدت زیادی طول می کشید و هیچ ماشینی برام ترمز نمی کرد پیش خودم می گفتم نکنه نامرئی شدم کسی منو نمی بینه

meka-1360
13-12-2011, 11:04
سلام
دوست عزیز مدل ST30 مدل خیلی خوبیه و اگر میخوای بودجه بیشتر بزاری برو سراغ VT30 که دیگه از اونم بهتره ولی تا اونجا که من میدونم سریVT30 اینچ 42 نداره!

*Alucard*
13-12-2011, 12:59
دوستان اگر میخوان سریعتر به جواب برسن توی این تاپیک پست بزنن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این رنج قیمت مدلهای خوبی هستن LED های سری 6 و 5 سامسونگ و پلاسمای ST30 پاناسونیک اگر محیط منزل خیلی پرنور هست LED در غیر اینصورت ST30 در بیشتر مواقع تصویر بهتری داره.

sm.khalili
13-12-2011, 15:38
درود دوستان
من قصد خرید یک تی وی 42 اینچ تا سقف قیمت 1.5 دارم نظر خودم پاناسونیک st30 هست البته بدون گارانتی
چیزی که برام مهم هست کیفیت تصویره مخصوصاً شبکه های که hd نیستن اکثر lcd و یا led هایی که می بینم توی شبکه های غیر hd کیفیتشون جالب نیست چون تصویر بزرگ میشه و اکثراً هم 16:9 نیستن
به نظر شما گزینه های بهتر از st30 برام وجود داره ؟
چون میخوام بدون گارانتی بخرم موقع خرید به چه چیزهایی دقت کنم تا احیاناً tv مشکل دار و خراب بهم نفروشن
غیر از ساعت کارکرد مورد دیگری رو میشه چک کرد ؟ پیکسل سوخته و ....
به نظر شما با وجود گران شدن ارز و .... ممکنه قیمت ها بره بالا ؟
با تشکر از دوستان

کاوه جان اگه با طراحی این مدل مشکلی نداری شک نکن که بهترین گزینست!!! و اگه میتونی حدود 500 بیشتر مایه بذاری VT30 بگیر که از نظر دیزاین هم یکه!!

kaveh1589
13-12-2011, 18:41
کاوه جان اگه با طراحی این مدل مشکلی نداری شک نکن که بهترین گزینست!!! و اگه میتونی حدود 500 بیشتر مایه بذاری VT30 بگیر که از نظر دیزاین هم یکه!!
اتفاقاً‌ وسوسه شدم برای خرید vt30
حالا تفاوت این دو مدل فقط توی دیزاین هست یا کیفیت تصویر؟
کیفیت برام خیلی مهمه
با سپاس

sm.khalili
14-12-2011, 00:17
اتفاقاً‌ وسوسه شدم برای خرید vt30
حالا تفاوت این دو مدل فقط توی دیزاین هست یا کیفیت تصویر؟
کیفیت برام خیلی مهمه
با سپاس

ببین کلا بین تمام مدل های پاناسونیک این دو مدل خیلی (به طور محسوس) سرترن!! ولی با این حال رنگها و کنتراست VT30 یکم از ST30 هم بهتره! (کنارهم باشه با دقت زیاد متوجه میشی) یکی از خصوصیتVT30 مثلا اینه که نور محیط فوق العاده کم توش میوفته و رفلکس پایینی داره! (مثلا نور مهتابیو توی خودش خیلی کم نشون میده)
یه روز وقتتو بزار یه سر نمایندگی ها بزن!! مطمئا باش همه جوره عاشقش میشی!! فقط سعی کن عصرا بری که نور ملایم باشه چون ممکنه شبا گول نور الکی زیاد led ها رو بخوری!!