PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انگیزه و اشتیاق برای بازیسازی

M0hsen3D
09-12-2011, 19:25
سلام
راستش من بعضی وقتا اصلا حال و انگیزه ای واسه بازیسازی ندارم و هر خواستم شروع کنم سریع بیخیال شدم:20:
میخوام شما بیایین اینجا بگین چطوری انگیزه پیدا میکنین واسه کار یا اینکه انگیزتونو از کجا میارین؟؟؟
خودم به این نتیجه رسیدم چون ما بازیسازا هدفی نداریم واسه کار برای همین حوصلش نمیاد ها؟
چطوره یه مسابقه ای چیزی بزاریم یکم فعال تر بشیم ازاین تاریکی در بیایم؟
فرومم خیلی بی حال و کم فعال شده راستش

Reza Azimy_RW
09-12-2011, 19:33
انگیزه نمیخاد که :31:

M0hsen3D
09-12-2011, 19:36
ee پس همینجوری واسه دل کار کنیم اونوقت کی حال داره؟:31:

saeiddddd2010
09-12-2011, 20:07
انگیزه وقتی بوجود میاد که هدفی باشه خب هدفت می تونه این باشه که تبدیل بشی به یه بازی ساز موفق وایران هم تو این زمینه به مرور زمان داره پیشرفت میکنه چه می دونم خلاصه باید امید وار بود

AMIR REZAs
09-12-2011, 22:01
حقیقتش من با امید به اینکه یه روز سناریوهایی که دارمو اجرایی کنم از خودم انگیزه در میکنم :دی

البته یه سری هدف دیگم دارم که نمیگم :دی

ehsan_wwe
10-12-2011, 10:54
من با موسيقي

Hotsun
10-12-2011, 14:13
آن روز را تصور کن که تمام بازی سازان بزرگ دنیا سراپا گوش به سخنرانی هایت توجه میکنند.
آن روز را تصور کن که تمام بازیکن های دنیا از تو به خاطر سرگرمی که به آن ها تقدیم کردی تشکر میکنند.
آن روز را تصور کن که تمام جهان از تو به خاطر هوش و استعدادت به نیکی یاد میکنند.
هم اینک میتوانی با انرژی مضاعف به امید آن روزی که تصورش کردی به بازی سازی ادامه دهی...

M0hsen3D
10-12-2011, 14:44
احسان جان راستش با موسیقی تمرکزم به هم میریزه.

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

آن روز را تصور کن که تمام بازی سازان بزرگ دنیا سراپا گوش به سخنرانی هایت توجه میکنند.
آن روز را تصور کن که تمام بازیکن های دنیا از تو به خاطر سرگرمی که به آن ها تقدیم کردی تشکر میکنند.
هم اینک میتوانی با انرژی مضاعف به امید آن روزی که تصورش کردی به بازی سازی ادامه دهی...

به به بمب انرژی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون پیام جان دیگه ایندفعه ترکوندیو فقط انرژی ازاد کردی :دی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pro 3d game studio
10-12-2011, 16:04
یکی از راههای رسیدن به انگیزه صحبت کردن با یه فرد باانگیزه هست .
امتحانش مجانیه .

parvizamd
10-12-2011, 17:12
بازی ساختن یه نوع سرگرمی هست حس داره ...گاهی وقت خیلی ناامید کننده اس ولی اکثر اوقات حس خوبی داره.

به قول هیچکس:
یه روز خوب میاد...

RatAtouille
10-12-2011, 17:35

دیگه سنگ بزرگ (البته ماله شما کوه اورسته !! :31:) نشانه نزدنه !! :31:

ولی بدجور امید دادی ! دمت جیز ....

silsin
10-12-2011, 17:57

احسنت . تفض کم الله.خیرا :31:

Hotsun
10-12-2011, 18:23
چهار خطی که عرض کردم محض رویا پردازی نبود,اگر کوه اورست رو بخوای فتح کنی قطعاً دماوند رو میتونی پس باید فراتر از اورست فکر کنی تا بتونی فتحش کنی.
چیزی که یک بازی ساز بیش از همه بهش نیاز داره شکیباییه,پس شکیبا باشید و ذره ذره پیشرفت کنید تا به جایی که میخواهید برسید,اینگونه پیشروی هم شدنیست هم اصولی.

lord arthas
10-12-2011, 19:44
من همه میدونند ارزوم کار تو بلیزارده :31: :40: انگیزم هم همونه :31:

lord arthas
10-12-2011, 19:45
من همه میدونند ارزوم کار تو بلیزارده :31: :40: انگیزم هم همونه :31:

Reza Azimy_RW
10-12-2011, 19:58
خوب ببین اگه ارزوت تاسیس یه شرکت مثه بلیزار باشه شاید بتونی اونجا کار کنی ولی حالا که ارزوت کار کردنه اونجاست شاید ابدارچی بنیاد بشی :دی

ehsan_wwe
10-12-2011, 20:42
من موسيقي كه نفهمم چي ميگه تمركزمو زياد ميكنه

هنر مندا انيميشن سازا كه باهاشون كار كردم هميشه اهنگ گوش ميدن تا تمركز كارشون بره بالا
از اونا ياد گرفتمو كلي هم به من كمك كرد
علي رحيمي هم كه براي valve كار ميكنه كلي ادم بزرگيه بدون آهنگ متال نميتونه كار كنه

resident2011
10-12-2011, 20:53
هم اینک میتوانی با انرژی مضاعف به امید آن روزی که تصورش کردی به بازی سازی ادامه دهی...خوشم میاد اخرشی ان شالله که بهش برسی .:31:

چهار خطی که عرض کردم محض رویا پردازی نبود,اگر کوه اورست رو بخوای فتح کنی قطعاً دماوند رو میتونی پس باید فراتر از اورست فکر کنی تا بتونی فتحش کنی.
چیزی که یک بازی ساز بیش از همه بهش نیاز داره شکیباییه,پس شکیبا باشید و ذره ذره پیشرفت کنید تا به جایی که میخواهید برسید,اینگونه پیشروی هم شدنیست هم اصولی. اگه به زندگی نامه بزرگان دنیای IT( والبته بقیه بزرگان دنیا) یه نگاهی بندازیم همین راه رو در پیش گرفتند.تا به موفقیت دست پیدا کردند.:11:

parvizamd
10-12-2011, 21:24
به افتخار پیام بزن دسته قشنگه ...

فرض کن به جای بشنینی کالاف دیتوی بزنی داری کالاف دیتوی مسازی :-)
(یه کلمه از مادر عروس!!!!!!!!!)

lord arthas
10-12-2011, 21:50
من بمیرم سمت مافیا(بنیاد خودمون :31: ) نمیرم ابدارچی :16:

AMIR REZAs
10-12-2011, 22:09
راستی یه چیز دیگه یادم رفت بگم یکی دیگه از عواملی که میتونه موثر باشه " جوگیری" هست !!!!!
اگر یک روز جو بازیسازی پیدا کردید اعتماد به نفستون چند برابر میشه

M0hsen3D
10-12-2011, 22:17
خب جو بده! :دی

silsin
10-12-2011, 22:19
خوبی کتاب خوندن اینه که ادم خیلی چیزها به علومش اضافه میشه ((مثلا من دارم کتاب می خونم!:31:))
میگن ادم وقتی می خواد یه کاری رو بسازه حالا چه بازی و چه هرچی باید تکلیفش رو با خودش مشخص کنه . واسه چی می خواد این کار رو کنه ؟ می خواد مهارت هاش رو اضافه کنه ؟ یه شرکت داره ؟ می خواد بندازه توی رزومه و سوابق کاریش مردم ببینن به به و چه چه کنن حالا هرچی ادم باید اولا تکلیفش رو با این کار که می کنه مشخص کنه . دوما باید بدونه چی می خواد بسازه . چه جوری می خواد بسازه . برنامه داشتن هم خیلی مهمه . بعد هم باید با اصول بسازه . اینطوری اگه توی ساخت یه بازی اشتیاق از دست دادی بیا یقه من رو بگیر :31: اگه روی اصول پیش بری و توی هر مرحله بدونی که چه کار می کنی و نتیجه مطلوب بگیری مطمئن باش تا اخرش میری .

ACmaster
10-12-2011, 22:25
من هم یه خورده حالت M0hsen3D داشتم!ولی با جواب های شما دوستان یه خورده چشمه ی انگیزه ام خروشان شد :31:

M0hsen3D
10-12-2011, 22:34
اره دمت گرم اینم خوبه
ولی دوستان تا حالا براتون تجربه شده اول یه پروژه ای بازی هرچی میخواین استارت بزنین یکم ادم سختیش میاد؟یعنی یکم ادم اینجا تنبلیش اوت میکنه ولی بعد اینکه شروع کردین و رو خط افتادین دیگه ولش نمیکنی من اینو خیلی تجربه کردم.
پیشنهاد من: اول استارت ساخت بازیتون یا هر پروژه ای که میخواین بزنین به هیچی فکر نکنین فقط شروع کنین به ساخت چون اینجوری دیگه رو قلتک ساختش میفتین و دیگه راحت ادامه ی کار.

M0hsen3D
10-12-2011, 23:09
خب من میدونم ایرانیا تو ک..گشادی مقام اولو تو جهان دارن این تاپیک زدم از این حالت یکم فاصله بگریم :دی!

Hotsun
11-12-2011, 01:20
همیشه به خاطر بسپارید یک بازی بدون تکسچرها و شیدرهای با کیفیت همچنان بازی تلقی میشود ولی یک محیط با تکسچرها و شیدرهای با کیفیت چیزی بیش از یک محیط نیست.

پس تکلیف خود را روشن کنید,بازی میسازید یا چیزی غیر از آن,اگر بازی میسازید پس به فکر سرگرم کردن باشید,اگر میخواهید سرگرم کنید باید به فکر ایده های نوین باشید,اگر میخواهید ایده های جدید خلق کنید دنیای اطرافتان بهترین ایده ها را به شما میدهد,پس تمام دنیای پیرامون خود را به شکل بازی ببینید تا بتوانید بازی با ایده های نو و سرگرم کننده خلق کنید,حال همانطوری که یک ایده به ذهنتان رسید ساخت بازی را شروع کنید,اینگونه است که اجزای یک بازی به هم می پیوندند تا در حین ساخت از هم گسسته نشوند و روند تولید به شکست منجر نشود.

AMIR REZAs
11-12-2011, 15:48
خب جو بده! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انواع روش برای وقوع جوگیری

-موسیقی( که آقااحسان گفت)
-دیدن تریلر بازیها ( این مورد به نظر من تاثیر داره!)
-یادآوری اهدافتون از بازیسازی( اگر کسی هدفش فقط پول باشه بیخیال این قسمت شه)
-خوندن حرفای Hotsun :31:(اسمتون یادم رفته بود)
و ....................

parvizamd
15-12-2011, 23:55
همیشه به خاطر بسپارید یک بازی بدون تکسچرها و شیدرهای با کیفیت همچنان بازی تلقی میشود ولی یک محیط با تکسچرها و شیدرهای با کیفیت چیزی بیش از یک محیط نیست.

پس تکلیف خود را روشن کنید,بازی میسازید یا چیزی غیر از آن,اگر بازی میسازید پس به فکر سرگرم کردن باشید,اگر میخواهید سرگرم کنید باید به فکر ایده های نوین باشید,اگر میخواهید ایده های جدید خلق کنید دنیای اطرافتان بهترین ایده ها را به شما میدهد,پس تمام دنیای پیرامون خود را به شکل بازی ببینید تا بتوانید بازی با ایده های نو و سرگرم کننده خلق کنید,حال همانطوری که یک ایده به ذهنتان رسید ساخت بازی را شروع کنید,اینگونه است که اجزای یک بازی به هم می پیوندند تا در حین ساخت از هم گسسته نشوند و روند تولید به شکست منجر نشود.
جان خودت بی خیال شو:31:جوگیرشدم ...:دی

ehsan_wwe
16-12-2011, 09:12
اصلي ترين عامل جوگيري ، پيام خودمونه ( محيط رقابتي ) از نظر من
هر وقت هركي اومد رويه پيامو كم كنه كلي مطلبو چيز ميز رفت تو فروم از اونطرفم كلي گشادي رفت كنار

Prince_ of _Persia
16-12-2011, 13:29
سلام خدمت همگی . چه انگیزه ای بیشتر از اینکه کارتون بره تو apple store یا روی سایت های خارجی . بله من می دونم که ما این توانایی رو داریم فقط کمی به همکاری گروهی ، بودجه نیاز داریم. بدبختی هم اینجاست که الان هر کدومتون یه شهرید.
من الان تهران به یونیتی کار احتیاج دارم برای یک کار درست حسابی هر که پایه بودم خبرم کنه.

Prince_ of _Persia
16-12-2011, 13:34
یه چیز دیگه آقا نمونه کارهاتون از قبل و یا جدید یا هر چیزی که یه مدت روش کار کردید رو بزارید همین می تونه بقیه رو هم جو گیر کنه. :D

lord arthas
19-12-2011, 19:53
سلام,

من که همیشه هروقت میخواستم از بازیسازی کنار بکشم به خودم فحش ناموسی (:31:) میدادم الان میخوام از بازیسازی کنار بکشم و شدید ازتون انگیزه میخوام :40:

قضیه از این قراره که من و دوستم یک تیمه 2نفره تشکیل دادیم و شروع به ساخت یک بازی Action-Adventure کردیم من همه کاره بودم جز گرافیست که کارهای گرافیک دست دوستم بود حدود 6 صفحه فقط تو یک روز برا بازی مستندات نوشتم یم عالمه روش وقت گذاشتم اونم خدایی کم کاری نمیکرد و پا به پام میومد و هرچی میگفتم میکشید بازی مرحله 1 اش تموم شد(برنامه نویسی) و وقتی میخواستم تازه استارت مرحله 2 رو بزنم که یک پ.خ کذایی ازش گرفتم متنش این بود:
"ببخشید داداش پارسا ولی من دیگه نمیتونم باهات همکاری کنم یک کاری برام پیش اومده که کل وقتمو گرفته امیدوارم ناراحت نشی"
از اون روز به بعد (2 روز پیش) انگیزم از 100 به 10 کاهش پیدا کرده و هروقت میرم مستندات بنویسم یا پروژه زو باز کنم ادامش بدم حوصله نمیکنم ("من اگه روزی 3-4 ساعت رویک بازی یا یادگرفتن بازیسازی کار نکنم عذاب وجدان میگیرم") به خاطر همین ازتون میخوام بهم یک انگیزه بدین که بتونم برگردم :10::11:

M0hsen3D
19-12-2011, 20:31
برگرد!!:دی

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

ببین همینه دیگه بعضی موقع ها بی انگیزه میشی بعضی موقع ها جوگیر میشی من خودم بیشتر سر فشار هایی که بهم میاد حالا چه درسی چه کاری و ... بی انگیزه و با انگیزه میشم.
این کارم خداییش کار تکی نیست وقتی ادم میبینه 7-8 تا حرفه بازیسازی باید تکی رو یک بازیش پیاده کنه خو موق شروع پروژه وقی به این همه کار فکر میکنه نا امید میشه و بیخیالش میشه.

anti-military
19-12-2011, 20:32
سلام,

من که همیشه هروقت میخواستم از بازیسازی کنار بکشم به خودم فحش ناموسی (:31:) میدادم الان میخوام از بازیسازی کنار بکشم و شدید ازتون انگیزه میخوام :40:

قضیه از این قراره که من و دوستم یک تیمه 2نفره تشکیل دادیم و شروع به ساخت یک بازی Action-Adventure کردیم من همه کاره بودم جز گرافیست که کارهای گرافیک دست دوستم بود حدود 6 صفحه فقط تو یک روز برا بازی مستندات نوشتم یم عالمه روش وقت گذاشتم اونم خدایی کم کاری نمیکرد و پا به پام میومد و هرچی میگفتم میکشید بازی مرحله 1 اش تموم شد(برنامه نویسی) و وقتی میخواستم تازه استارت مرحله 2 رو بزنم که یک پ.خ کذایی ازش گرفتم متنش این بود:
"ببخشید داداش پارسا ولی من دیگه نمیتونم باهات همکاری کنم یک کاری برام پیش اومده که کل وقتمو گرفته امیدوارم ناراحت نشی"
از اون روز به بعد (2 روز پیش) انگیزم از 100 به 10 کاهش پیدا کرده و هروقت میرم مستندات بنویسم یا پروژه زو باز کنم ادامش بدم حوصله نمیکنم ("من اگه روزی 3-4 ساعت رویک بازی یا یادگرفتن بازیسازی کار نکنم عذاب وجدان میگیرم") به خاطر همین ازتون میخوام بهم یک انگیزه بدین که بتونم برگردم :10::11:

همینه دیگه بازی سازی بدون پول همین مشکلات رو داره
یه نفر میتونه با کنار کشیدنش امیدت رو از بین ببره اما اگه پول باشه هرکی که بره میتونی یه بهترش رو بیاری

کلا به نظر من کاری که بدون پول و سرمایه شروع بشه پیشرفت نمیکنه . مثل ساخت یه ساختمون که واسه ساختش کلی نیروی کار و هزینه و کلی ابزار و متخصص میخواد و ... و اگه کسی با اصول پیش بره میتونه موفق بشه . اما فکر کن یکی سرمایه نداره و میخواد ساختمون بسازه و تنهایی شروع میکنه به کار کردن . خوب مشخصه که یه نفر بدون پول نمیتونه یه ساختمون بسازه! بازی سازی هم که سنگین تر از ساختمون سازیه ...

به نظر من اگه واقعا بازی سازی تخصصی رو دوست داری سعی کن سرمایه ای که اینکار لازم داره رو جور کنی
اما اگه به بازی سازی فقط به چشم سرگرمی نگاه میکنی به صورت مستقل هم میشه از اینکار لذت برد
ولی اگه میخواهی کارت این باشه و هدفت این باشه حتما باید سرمایه داشته باشی ...

حتی واسه راه انداختن یه تولیدی جوراب هم نیاز به سرمایه هست چه برسه به بازی سازی

NINJA0098
20-12-2011, 15:54
اینطوری که انگیزه نمیشه گرفت...
فقط هدف و تحت فشلر بودن میتونه بهمون انگیزه بده ....
من خودم تا قبل از این که برای پروژه پایان ترمم تصمیم بگیرم بازی بسازم اصلا حرفه ای نرفته بودم سراغ انریل اسکریپت.... الان پروژه پایان ترم باعث شد دارم تازه پیشرفت درست و حسابی میکنم ...
فکر میکنم اگه قراره اینجا به هم کمک کنیم انگیزه مون رو از دست ندیم یه مسابقه راه بندازیم برای ساخت بازی .... بخش به بخش ...از مستندات ... بعد مدلینگ (یا طراحی دو بعدی بسته به بازی) .... بعد برنامه نویسی .... بعد دیباگ .... بعد جایزه....
جایزه هم نیاز نیست چیز مهمی باشه یه چیزی باشه که یادگاری بمونه مثل لوح یاد بود ساده ...
بعدشم هر کس یه توضیح کلی از روند ساخت بازی مثل سایت cgart.ir میزاره ....این راهنمایی میشه برای بقیه ....