مشاهده نسخه کامل
: مشکل در لودینگ ویندوز 7
Maziar_69
09-12-2011, 17:34
سلام دوستان خسته نباشید.
عرض کنم حضور شما که بنده ییه لپتاپ دارم که یک سال و نیمی هست 7 روش نصبه.
مثل ساعت کار میکرد. امروز صبح تو اجرای برنامه ها خیلی کند عمل میکرد و خلاصه حسابی ضعیف. منم ریستارت رو زدم که هنگ کرد و ریست نشد منم با دکمه لپتاپ رو خاموش کردم.
بعد از اون که روشن میکنم لپتاپ رو و پسوردم رو میزنم حدود 25 دقیقه روی welcome میمونه و بعد ویندوز میاد بالا و خیلی هم کنده.
دلیلش چی میتونه باشه و راه حلش چیه؟
برنامه جدید هم نصب بکردم که بگم واسه اون باشه.
joe_satriani
09-12-2011, 19:00
با سلام
بعد از اینهمه مدت از گذشت نصب ویندوز اینطور مسائل به وجود میاد پس از استفاده های زیاد.
نرم افزار Vit Registry Fix یا Clean my PC registry رو روی سیستمتون نصب کنید و سیستم رو یه اسکن کنید.
موفق باشید.
Maziar_69
09-12-2011, 22:59
ممنون دوست عزیز این کار رو کردم ولی تاثیری نداشت.
فقط زمان لودینگ ویندوز حدود چند دقیقه کمتر شد ولی بازم بیش از 15 دقیقه طول میکشه تا کامل بیاد و خیلی هنگ میکنه.
چراغ هاردم هم خیلی کم چشمک میزنه و بیشتر ثابت هست.ممکنه مشکل از هارد باشه؟
سلام
از حجم درایوی که روی اون ویندوز نصب هست چقدر اشغال شده؟
اگر از مجموعه های Adobe استفاده می کنید اینطور دیر شدن ها در بوت تقریبا طبیعی هستش.
با نرم افزار Windows 7 Manager قسمت Cleaner و داخلش Registry Defrag را انتخاب و رجیستری را دفرگ کنید.
در قسمت Optimizer نیز در بخش System Speed می تونید ویندوز رو بهینه سازی کنید
درود
برادر مازیار شما چرا ویندوز تازه نصب نمیکنید؟اینقدر دشوار است؟
اطمینان داشته باش که کهنه بودن ویندوز, این رویه را به وجود آورده است
سپاس:11:
Maziar_69
09-12-2011, 23:44
خیلی ممنون از راهنماییهاتون.
از درایو ویندوز که خیلی زیاد اشغال هست.
ولی مشکل من با اینه که تا همین صبح مثل ساعت کار میکرد توی 10 ثانیه کاملا لود میشد و همه کار میشد کرد. ولی یکباره اینجوری شد.
خوب محصولات Adobe از قبلش هم نصب بود ولی دیگه 20 دقیقه برای لودینگ؟؟؟
راستش دلیلم برای اینکه ویندوز جدید نصب نمیکنم اینه که یه مدتیه درایو دی وی دی لپتاپم خراب شده و نمیتونم از روی دیسک ویندوز نصب کنم.
jafarian
10-12-2011, 01:22
یکدور سیستم restore کنید بروز قبل درمرحله بعد همونطور که سروش جان گفتن از برنامه Vit Registry Fix که لینکش پایین گذاشتم به وسیله این برنامه رجیستری خودتون فیکس بعدشم دیفرگ کنید ازآخرم برنامه های اضافی داخل استارت آپ ازطریق همین برنامه disable کنید ببینید تو سرعت تاثیر داره اول از همه Restore انجام بدین :20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از راهنماییهاتون.
از درایو ویندوز که خیلی زیاد اشغال هست.
ولی مشکل من با اینه که تا همین صبح مثل ساعت کار میکرد توی 10 ثانیه کاملا لود میشد و همه کار میشد کرد. ولی یکباره اینجوری شد.
خوب محصولات Adobe از قبلش هم نصب بود ولی دیگه 20 دقیقه برای لودینگ؟؟؟
راستش دلیلم برای اینکه ویندوز جدید نصب نمیکنم اینه که یه مدتیه درایو دی وی دی لپتاپم خراب شده و نمیتونم از روی دیسک ویندوز نصب کنم.
درود برشما
یکی از دشواری هایی که درایو ویندوز برایش ایجاد میشود همین اشغال بودن فضای درایو است تا آنجا که مقدور است آن را خالی کنید و همچنین برنامه های جانبی و اصلی که خودتان استفاده میکنید را در درایو دیگری نصب کنید تا با ایراد پر شدن فضا مواجه نشوید
سیستم الکترونیکی رایانه اینگونه است که یه دفعه ای به سرش میزند و خرابی به بار می آورد
با نگرش به اینکه شما درایو دی وی دی شما خراب است, پیشنهاد میکنم با فلش مموری بوت تیبل اقدام به تعویض ویندوز کنید, یا میتوان یک دی وی دی رام اکسترنال پیدا کرد و با آن ویندوز نصب کرد
سپاس از مهر ورزی شما:11:
shahin_mp3
10-12-2011, 21:46
منم یه همچنین مشکلی داشتم تا ریست می کردم چند دفعه تا وین میومد بالا بگیر یه Win 7 64 بریز خیالتو راحت کن
ویندوز شما از نظر من کارشو کرده
ترجیحا عوض کن خیال خودتو راحت کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.