مشاهده نسخه کامل
: تمامي مسائل مربوط به حج و عربستان
يكي از سفرهايي كه براي ما ايراني ها بسيار پر اهميت هست و خيلي ها ميرن حج هست . چه در سنين پايين چه دانشجويي و چه بزرگسال
اين تاپيك رو زدم تا در مورد اداب و مسائل مربوط به حج گرفته تا نحوه ثبت نام و چگونگي مسافرت تا نقاط ديدني و تفريحي و بازار ها و كلا انواع و اقسام مسائل از مذهبي و زيارتي گرفته تا تفريحي و سياحتي اينجا بررسي كنيم و از تجربيات (و خاطرات) هم استفاده كنيم
عموما اكثر ماها اسم 4 شهر مكه ، مدينه ، جده و رياض رو شنيديم و كلا فكر كنم در مورد چند محل زيارتي مكه و مدينه اطلاع داريم ، پس از دوستان خواهش ميكنم تا اگه اطلاعاتي دارند در اينجا قرار بدن تا بقيه هم بتونن استفاده كنن
golmohammadi
13-12-2011, 01:10
سلام
حالا که این تاپیک را زدی یه سوال بپرسم از بچه ها
هزینه حج برای 2 نفر چند میشه
هزینه های اجباری را بگین
چون اختیاری متغییره
سلام
حالا که این تاپیک را زدی یه سوال بپرسم از بچه ها
هزینه حج برای 2 نفر چند میشه
هزینه های اجباری را بگین
چون اختیاری متغییره
بستگي داره
اول اينكه حج تمتع ظرفيتش تا 15 سال ديگه پر هست و حالا حالا ها نمي نويسند شما مي تونيد فيش حج رو به روشهاي خاصي كه هست بخريد ولي از طرف خود سازمان حج اين كار غير قانوني اعلام شده
حج عمره هم چند ماه پيش ثبت نامش بود و فكر كنم تا دو سال آينده پر شده اما مبلغ علي الحسابي كه شما پرداخت ميكنيد 800 تومن هست كه با كاروانهاي معميلي اگه بريد در همين حدود 800-900 تومن ميشه و باكاروان هاي خوب و نسبتا عالي حدود 1.200 تا 1.500
البته بانكها 600 تومن وام براي حج ميدن كه كمكي ميشه براي افراد
اين هزينه اي هم كه گرفته ميشه شامل پرواز و هتل و غذا و رفت و امدهاي اصلي (مثل رفتن از مكه به مدينه و ..) هست و تقريبا به جز خريد خرج اضافه ديگه اي براتون نمي مونه (در سفر زيارتي البته)
golmohammadi
14-12-2011, 01:46
بنده منظورم حج تمتع هست نه عمره
عمره که چیز مهمی نیست اصلا
حالا ما فرض میکنیم مال یکی سال بعد تموم شد وقتش و باید اعزام بشه
در انصورت مخارجش چنده همین
mohamad skystar
14-12-2011, 02:16
بنده منظورم حج تمتع هست نه عمره
عمره که چیز مهمی نیست اصلا
حالا ما فرض میکنیم مال یکی سال بعد تموم شد وقتش و باید اعزام بشه
در انصورت مخارجش چنده همین
دایی من همین امسال رفت حج تمتع.
حدود 20 میلیون تومان شایدم بیشتر پاش آبخورد.
البته اینم بگم که داییم اصلا تو نوبت نبود و آزاد خرید نفری 8 میلیون تومان.
قبلا نفری 12 میلیون تومان آزاد میفروختن.
الان اگر ثبت نام کنید حدود 10 سال دیگه نوبتت میشه.
golmohammadi
14-12-2011, 07:29
دایی من همین امسال رفت حج تمتع.
حدود 20 میلیون تومان شایدم بیشتر پاش آبخورد.
البته اینم بگم که داییم اصلا تو نوبت نبود و آزاد خرید نفری 8 میلیون تومان.
قبلا نفری 12 میلیون تومان آزاد میفروختن.
الان اگر ثبت نام کنید حدود 10 سال دیگه نوبتت میشه.
خب این ازاد هست فرق میکنه
با فرض کسی از چندین سال پیش ثبت نام کرده
و نوبتش رسیده
و یا سنش گذشته میذارند بره
در اینصورت منظور
خب این ازاد هست فرق میکنه
با فرض کسی از چندین سال پیش ثبت نام کرده
و نوبتش رسیده
و یا سنش گذشته میذارند بره
در اینصورت منظور
اولا که العان اصلا پول نمیگیرن
دوما این که سنش زیاد باشه رو اول مسولین گفتن بالای 65 ساله ها رو بی نوبت میفرستیم بعد دیدن اکثر اینها که میخوان برن حج بالای 65 سال هستن و این قانون اجرا نشده لغو شد.
بابای من 8 سال پیش رفت (چند سال قبلش پول ریخته بود) با مراسم رفت و برگشت (حاجی خورون و حلالیت طلبیدن ) و پولی که برد بود برا خرید سوغاتی نزدیکه 5 یا 6 تومن هزینه کرد.
خودت حساب کن 8 سال پیش اینطور بود العان چقدر میشه
golmohammadi
14-12-2011, 18:08
اولا که العان اصلا پول نمیگیرن
دوما این که سنش زیاد باشه رو اول مسولین گفتن بالای 65 ساله ها رو بی نوبت میفرستیم بعد دیدن اکثر اینها که میخوان برن حج بالای 65 سال هستن و این قانون اجرا نشده لغو شد.
بابای من 8 سال پیش رفت (چند سال قبلش پول ریخته بود) با مراسم رفت و برگشت (حاجی خورون و حلالیت طلبیدن ) و پولی که برد بود برا خرید سوغاتی نزدیکه 5 یا 6 تومن هزینه کرد.
خودت حساب کن 8 سال پیش اینطور بود العان چقدر میشه
چرا هنوز شرایط سنی برقرار هست
با این تفاوت که حداقل باید 82 سال داشته باشه
خب با این حساب یه 7 میلیون سوغاتی میشه
یه مقداری هم خودشون میگیرند
یه 15 تومن راحت آب میخوره اره ؟
shabnam1986
17-12-2011, 00:25
بردن قرص کلونازپام هم جرم حساب میشه؟
Reza31001
23-03-2014, 13:23
يكي از سفرهايي كه براي ما ايراني ها بسيار پر اهميت هست و خيلي ها ميرن حج هست . چه در سنين پايين چه دانشجويي و چه بزرگسال
اين تاپيك رو زدم تا در مورد اداب و مسائل مربوط به حج گرفته تا نحوه ثبت نام و چگونگي مسافرت تا نقاط ديدني و تفريحي و بازار ها و كلا انواع و اقسام مسائل از مذهبي و زيارتي گرفته تا تفريحي و سياحتي اينجا بررسي كنيم و از تجربيات (و خاطرات) هم استفاده كنيم
عموما اكثر ماها اسم 4 شهر مكه ، مدينه ، جده و رياض رو شنيديم و كلا فكر كنم در مورد چند محل زيارتي مكه و مدينه اطلاع داريم ، پس از دوستان خواهش ميكنم تا اگه اطلاعاتي دارند در اينجا قرار بدن تا بقيه هم بتونن استفاده كنن
دوستان اگه کسی هست که تجربیاتش رو به اشتراک بذاره خوشحال میشیم:n01:
Reza31001
28-03-2014, 12:37
کسی اطلاعات نداره؟!
در زمینه خرید گوشی و تبلت چه طوریه؟
نمایندگی های کمپانی های مثل سونی و ... رو چه طور میشه در اونجا پیدا کرد؟
SNOW PATROL
28-03-2014, 23:02
کسی اطلاعات نداره؟!
در زمینه خرید گوشی و تبلت چه طوریه؟
نمایندگی های کمپانی های مثل سونی و ... رو چه طور میشه در اونجا پیدا کرد؟
دوست عزیز به طور حتم خرید این گونه اجناس در ایران برای شما ارزون تر درمیاد شک نکنید
سونی نمایندگی معتبر داره در ایران ....
در هر صورت برای پیدا کردن نمایندگی های معتبر در هر کشور میتونید از سایت رسمی اون کمپانی استفاده کنید
یا با استفاده از گوگل مثلا sony ksa رو سرچ کنید
اینم مثلا برای سونی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza31001
29-03-2014, 00:30
من نصفه نیمه گفتم نظرم رو نرسوندم!
چیزی که من دنبالشم کتابخوان هست که خوب داخل کتابخوانهای 170 دلاری رو 750 تومن میدن برای همین خرید از خارج مطمئنن به صرفه تره
حالا سوالم یکی بحث پیدا کردن آدرس این نمایندگی ها هست (لینکی که دادین خوب بود) و به طور کلی اونجا پاساژهای لوازم الکترونیکی راحت پیدا میشه یا نه؟
ضمنا میدونید که آمازون هم توی عربستان نمایندگی فروش داره یا نه؟ تو سایت خودش چیزی پیدا نکردم
چون من بیشتر دنبال این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستم که سازندش خود شرکت آمازون هست
سوال دیگم که بیشتر به تاپیک مربوط میشه اینه که کسی خبر داره سوغاتی خاصی هم عربستان داره یا نه؟
من از یه طرف از خرید کردن تقریبا متنفرم از یه طرف دیگه هم خوب نمیشه دست خالی برگشت از اون طرف دیگه هم مطمئنا نمیرم اونجا مثل اکثر مردم دست به خرید لباس و اجناس چینی و ... بزنم
بیشتر دنبال چیزی هستم که جنبه یادگاری داشته باشه و مختص عربستان باشه
مثلا صنایع دستی خاصی ندارن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.