PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شناخت آنتی ویروس به عنوان ویروس!!!

zhigool_karaj
09-12-2011, 12:43
سلام
من از اینترنت سکوریتی آویرا اتفاده میکنم. و همیشه هم آپدیت هست. اما دیروز بر اثر نصب یه فایل patch برای یه نرم افزار آنتی ویروسم دچار مشکل شد. وقتی سیستم ری استارت کردم آنتی ویروس فایل اصلی خودش یعنی avira.exe را یه عنوان maleware شناخت و آنتی ویروس خودش را از بین میبره!
چیکار باید بکنم؟
چه نرمافزاری خوبه برای مقابله با این مشکلات؟
بعد از رفع مشکل به نظر شما بهترین اینترنت سکوریتی کدومه؟
هزار تا ممنون!

omid-p30
09-12-2011, 13:36
قوانین انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی

- مشکلات و سوالات خود را در انجمن مربوطه و اختصاصی که برای محصولات مختلف در نظر گرفته شده مطرح کنید و از ایجاد تاپیک موازی با تاپیک های اختصاصی پرهیز کنید.تمامی مشکلات مربوط به آویرا رو در تاپیک زیر مطرح کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر آنتی ویروس از کار افتاده و احتمال ویروسی شدن سیستم رو میدید در انجمن زیر مطرح کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما بهترین اینترنت سکوریتی کدومه؟اینجا مطرح کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

faraname
09-12-2011, 13:40
سلام
من از اینترنت سکوریتی آویرا اتفاده میکنم. و همیشه هم آپدیت هست. اما دیروز بر اثر نصب یه فایل patch برای یه نرم افزار آنتی ویروسم دچار مشکل شد. وقتی سیستم ری استارت کردم آنتی ویروس فایل اصلی خودش یعنی avira.exe را یه عنوان maleware شناخت و آنتی ویروس خودش را از بین میبره!
چیکار باید بکنم؟
چه نرمافزاری خوبه برای مقابله با این مشکلات؟
بعد از رفع مشکل به نظر شما بهترین اینترنت سکوریتی کدومه؟
هزار تا ممنون!

از سیستم restore استفاده کنید . یعنی با این کار سیستم خودتون رو به یک روز قبل از ایجاد این مشکل بر می گردونید . من بهتون پیشنهاد می کنم همون آویرا رو داشته باشید . من که خیلی قبولش دارم . حسابی هم جایزه میگیره همیشه . موفق باشید .