مشاهده نسخه کامل
: انتخاب نهایی
سلام
دوستان لطفا کمک کنن
من بین این دو مدل میخوام یکی رو انتخاب کنم acer 5755 و hp 4530 هر دو با core i5
خواهشا دوستان و اساتید در مورد سی پی یو و رم و گرافیک و صفحه نمایش و کیبورد و هارد و خلاصه همه ی اجزای این دو لپ تاپ یه مقایسه کامل و دقیقی و بدون تعصب انجام بدن
چون تو این مدت دیدم همه دوستان تو این رنج قیمت این دو لپ تاپ رو پیشنهاد دادن و مطمئن هم هستم که خیلی ها میخوان از بین این دو لپ تاپ انتخاب خودشون رو انجام بدن
با تشکر
Highbury
09-12-2011, 15:43
سلام
دوستان لطفا کمک کنن
من بین این دو مدل میخوام یکی رو انتخاب کنم acer 5755 و hp 4530 هر دو با core i5
خواهشا دوستان و اساتید در مورد سی پی یو و رم و گرافیک و صفحه نمایش و کیبورد و هارد و خلاصه همه ی اجزای این دو لپ تاپ یه مقایسه کامل و دقیقی و بدون تعصب انجام بدن
چون تو این مدت دیدم همه دوستان تو این رنج قیمت این دو لپ تاپ رو پیشنهاد دادن و مطمئن هم هستم که خیلی ها میخوان از بین این دو لپ تاپ انتخاب خودشون رو انجام بدن
با تشکر
درسته این دو لبتاب در قیمت زیر 1 تومان جز بهترین ها هستند اما انتخابهای دیگری هست که بستگی به نوع استفاده شما متفاوته. مثلا شما اگر به صورت جدی اهل بازی هستید 5755 و اگر نه زیاد اهل بازی نیستید و بازیهاتون در حد همون فوتبال و یا سایر بازیها به صورت ضعیفتر هستید 4530 هم خوبه. اما قیمت هر دو با همان سی پی یو i5 تقریبا مثل هم هست.
از لحاظ سی پی یو مثل همن
رم هم مثل هستن
گرافیک که عرض کردم
صفحه نمایش : با سابقه ای که از ایسر میشناسم. شاید با اختلاف کمی 4530 بهتر باشه. اختلاف کم اونم شاید.
4530 هاردش 7200 دور هست، اما خب تفاوتی ندارند و ملاک خرید نیست. مهم حجم هست که هر دو با کانفیگهای مختلف و حجمهای مختلفی میتونید در بازار تهیه کنید.
کیبورد: من تا قبل از 5755 از کیبوردهای 5755 خوشم نمیومد، درصورتیکه بعضی ها خوششون میومد :31: انتخاب سلیقه ایه.
در کل مهمترین تفاوت این دو لبتاب در گرافیک و ظاهرشون هست. گرافیکش بستگی داره به استفاده شما، چون اگه اهل بازی هستید تنها انتخاب 5755 هست. اما اگه نیستید چون هر دو قیمتشون تقریبا یکی هست میتونید سلیقه ای انتخاب کنید.از هرکدام که ظاهرشو پسندیدید.
ویرایش: 4530s با سی پی یو i5- هارد 640 - رم 4 و گرافیک 6490 = قیمت 915 تومان.
من باشم همین رو میگم
درسته این دو لبتاب در قیمت زیر 1 تومان جز بهترین ها هستند اما انتخابهای دیگری هست که بستگی به نوع استفاده شما متفاوته. مثلا شما اگر به صورت جدی اهل بازی هستید 5755 و اگر نه زیاد اهل بازی نیستید و بازیهاتون در حد همون فوتبال و یا سایر بازیها به صورت ضعیفتر هستید 4530 هم خوبه. اما قیمت هر دو با همان سی پی یو i5 تقریبا مثل هم هست.
از لحاظ سی پی یو مثل همن
رم هم مثل هستن
گرافیک که عرض کردم
صفحه نمایش : با سابقه ای که از ایسر میشناسم. شاید با اختلاف کمی 4530 بهتر باشه. اختلاف کم اونم شاید.
4530 هاردش 7200 دور هست، اما خب تفاوتی ندارند و ملاک خرید نیست. مهم حجم هست که هر دو با کانفیگهای مختلف و حجمهای مختلفی میتونید در بازار تهیه کنید.
کیبورد: من تا قبل از 5755 از کیبوردهای 5755 خوشم نمیومد، درصورتیکه بعضی ها خوششون میومد :31: انتخاب سلیقه ایه.
در کل مهمترین تفاوت این دو لبتاب در گرافیک و ظاهرشون هست. گرافیکش بستگی داره به استفاده شما، چون اگه اهل بازی هستید تنها انتخاب 5755 هست. اما اگه نیستید چون هر دو قیمتشون تقریبا یکی هست میتونید سلیقه ای انتخاب کنید.از هرکدام که ظاهرشو پسندیدید.
ویرایش: 4530s با سی پی یو i5- هارد 640 - رم 4 و گرافیک 6490 = قیمت 915 تومان.
من باشم همین رو میگم
خیلی ممنون
اره من اگه قرار باشه بازی کنم فوقش همین فوتباله
نرم افزار edius رو میتونم راحت اجرا کنم
گارانتی hp چیه ؟
خرابی این محصول تو چه وضعتیه؟
قیمت ایسر چطوره ؟
انتخاب های دیگه چیا هستن ؟
به نظر شما لپ تاپ تو ایران با ویندوز اورجینال خوبه یا dos؟
باز هم تشکر
Highbury
09-12-2011, 21:09
خیلی ممنون
اره من اگه قرار باشه بازی کنم فوقش همین فوتباله
نرم افزار edius رو میتونم راحت اجرا کنم
گارانتی hp چیه ؟
خرابی این محصول تو چه وضعتیه؟
قیمت ایسر چطوره ؟
انتخاب های دیگه چیا هستن ؟
به نظر شما لپ تاپ تو ایران با ویندوز اورجینال خوبه یا dos؟
باز هم تشکر
در مورد اون نرم افزار اطلاعی ندارم. اما این کانفیگ کانفیگ قوی است. اگه کسی اطلاعی داره بیاد بگه :46:
والله HP چند مدل گارانتی داره اما بنظرم هر کدوم که ارزانتره بگیر. ایران HP یا my hp فکر کنم خوب باشن. اما در کل چندین شرکت گارانتی داره. برعکس ایسر که سازگار ارقام هست.در ضمن سازگار ارقام خدمات خوبی داره
در مورد خرابی من چیزی نشنیدم اما این لبتاب یکی از لبتابهای خوب تو این رده قیمت هست.
قیمت ایسر با اون کانفیگ i5- هارد 500- رم 4- گرافیک GT540 حدود 940 هست. حالا کمی بیشتر و یا کمتر.
-----
ویندوز چیزی هست که موقع خرید اصلا نباید بهش فکر کرد، اگه داره که داره ( که معمولا 40-50 تومان هزینه ویندوز هست) اگرم نداره که با یک DVD 3 هزارتومانی کارت راه میفته.
هیچ تفاوتی هم باهم ندارن !!!
alireza83k
09-12-2011, 22:18
سلام دوستان
من بين اين ٢ مدل موندم
Fujitsu LIFEBOOK AH-531
Lenovo Y570
البته ميدونم اختلاف قيمتشون زياده
ولي به نظرم با توجه به اين اختلاف قيمت، تو كانفيگ خيلي lenovo برتري نداره، ولي قيمتش بالاتره.
حالا سوالم اينه كه ارزش داره نزديك ٥٠٠ تومان بيشتر بدم و lenovo رو بگيرم؟
بيشتر كار ميكنه و اصطلاحا سگ جون تره؟
يا نه، همون fujitsu؟
ممنون
در ضمن هيچكدام را از نزديك نديدم و تجربه استفاده ازشون رو ندارم.
خدماتي كه تو ايران ميدن رو هم مد نظر قرار بديد.
مرسي
Highbury
09-12-2011, 23:12
سلام دوستان
من بين اين ٢ مدل موندم
Fujitsu LIFEBOOK AH-531
Lenovo Y570
البته ميدونم اختلاف قيمتشون زياده
ولي به نظرم با توجه به اين اختلاف قيمت، تو كانفيگ خيلي lenovo برتري نداره، ولي قيمتش بالاتره.
حالا سوالم اينه كه ارزش داره نزديك ٥٠٠ تومان بيشتر بدم و lenovo رو بگيرم؟
بيشتر كار ميكنه و اصطلاحا سگ جون تره؟
يا نه، همون fujitsu؟
ممنون
در ضمن هيچكدام را از نزديك نديدم و تجربه استفاده ازشون رو ندارم.
خدماتي كه تو ايران ميدن رو هم مد نظر قرار بديد.
مرسي
اول از همه خوشامد میگم
دوم بفرمایید کاربرد شما چی هست تا بهتر بشه راهنمایی کرد و همچنین بودجه ای که دارید
لنوو بهترین برند از لحاظ کیفیت هست ( تجربه شخصی ) فوجیتسو هم خوبه
در مورد اون نرم افزار اطلاعی ندارم. اما این کانفیگ کانفیگ قوی است. اگه کسی اطلاعی داره بیاد بگه :46:
والله HP چند مدل گارانتی داره اما بنظرم هر کدوم که ارزانتره بگیر. ایران HP یا my hp فکر کنم خوب باشن. اما در کل چندین شرکت گارانتی داره. برعکس ایسر که سازگار ارقام هست.در ضمن سازگار ارقام خدمات خوبی داره
در مورد خرابی من چیزی نشنیدم اما این لبتاب یکی از لبتابهای خوب تو این رده قیمت هست.
قیمت ایسر با اون کانفیگ i5- هارد 500- رم 4- گرافیک GT540 حدود 940 هست. حالا کمی بیشتر و یا کمتر.
-----
ویندوز چیزی هست که موقع خرید اصلا نباید بهش فکر کرد، اگه داره که داره ( که معمولا 40-50 تومان هزینه ویندوز هست) اگرم نداره که با یک DVD 3 هزارتومانی کارت راه میفته.
هیچ تفاوتی هم باهم ندارن !!!
به نظرتون میارزه پول بیشتری بدم و گرافیک قویتری بردارم ؟
به هر حال ممکنه یه روزی بدردم بخوره ؟!
من خودم از ایسر بیشتر خوشم میاد
کلا عمر مفید لپ تاپ چند ساله ؟
Highbury
10-12-2011, 00:07
به نظرتون میارزه پول بیشتری بدم و گرافیک قویتری بردارم ؟
به هر حال ممکنه یه روزی بدردم بخوره ؟!
کلا عمر مفید لپ تاپ چند ساله ؟
دیگه با خودت اگه بازی میکنی آره حتما باید خرج کنی
5755 لبتاب خوبیه
به استفادت مربوط میشه من یه n500 دارم تا حالا حتی یک مشکل براش پیش نیومده، نه سرعتش کم شده و نه مشکلات عجیب دیگه. دو و نیم سال دارم اما به اندازه 6 سال ازش کار کشیدم.
لامصب عجب چیزی دارم :40:
Mr.Mazmamfi
10-12-2011, 00:27
ایسر بخر ، والسلام .
لامصب عجب چیزی دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشش زدی ، الان میترکه :31:
راستی قیمت هایی که از 4530 دادی با گارانتیه ؟ از کجا در آوردی ؟ دیجی آنلاین ؟
Highbury
10-12-2011, 00:48
ایسر بخر ، والسلام .
چشش زدی ، الان میترکه :31:
راستی قیمت هایی که از 4530 دادی با گارانتیه ؟ از کجا در آوردی ؟ دیجی آنلاین ؟
چهار پنج روز پیش تو گرگان قیمت گرفتم که همین حدودا بود. این قیمتا رو از دیجی آنلاین گرفتم.
تقریبا همینا بود. 10-20 تومان بالاپایین اهمیتی نداره
فردا صبح هم واسه شوهرخالم میخام لبتاب بگیرم. چندتا قیمت جدید میگیرم میام اعلام میکنم
Mr.Mazmamfi
10-12-2011, 00:52
چهار پنج روز پیش تو گرگان قیمت گرفتم که همین حدودا بود. این قیمتا رو از دیجی آنلاین گرفتم.
من هم همیشه مشاوره هام با تکیه بر قیمت های دیجی آنلاین بود .
ولی هفته پیش چند تا مدل رو زنگ زدم و قیمت گرفتم دیدم خالی بندی قیمت زدن . بعد فهمیدم برای خراب کردن بازاره . (قیمت های کاذب میدن ، در صورتی که اصلا جنس ندارن )
جدیدا دیجی آنلاین 2دره باز شده . :41:
Highbury
10-12-2011, 00:55
من هم همیشه مشاوره هام با تکیه بر قیمت های دیجی آنلاین بود .
ولی هفته پیش چند تا مدل رو زنگ زدم و قیمت گرفتم دیدم خالی بندی قیمت زدن . بعد فهمیدم برای خراب کردن بازاره . (قیمت های کاذب میدن ، در صورتی که اصلا جنس ندارن )
جدیدا دیجی آنلاین 2دره باز شده . :41:
نه اینایی که من گفتم تقریبا همونه :31: بخاطر اینکه قیمت دقیقی که گرفتم یادم نمیومد متکی شدم به اینجا.
حالا فردا قیمت جدید میگیرم ببینم چه خبره.
alireza83k
10-12-2011, 07:00
اول از همه خوشامد میگم
دوم بفرمایید کاربرد شما چی هست تا بهتر بشه راهنمایی کرد و همچنین بودجه ای که دارید
لنوو بهترین برند از لحاظ کیفیت هست ( تجربه شخصی ) فوجیتسو هم خوبه
ممنون بابت خوشامد گوييتون
كاربرد خانگى ادارى هست
و ماكزيمم بودجه ١.٥ ميليون
ايا ارزش داره انقدر پول بيشتر بدم براى lenovo يا نه؟
البته خودم هم بيشتر نظرم رو lenovo هست ولى خوب اختالافشون زياده، گفتم از اساتيد بپرسم.
;)
Highbury
10-12-2011, 15:05
ممنون بابت خوشامد گوييتون
كاربرد خانگى ادارى هست
و ماكزيمم بودجه ١.٥ ميليون
ايا ارزش داره انقدر پول بيشتر بدم براى lenovo يا نه؟
البته خودم هم بيشتر نظرم رو lenovo هست ولى خوب اختالافشون زياده، گفتم از اساتيد بپرسم.
;)
به نظر من برای استفاده خانگی، اداری پول زیادی داری میدی. چون لبتاب هر چه گرونتر بشه میره تو کار گرافیک و مالتی مدیا و ... مثلا سری Y لنوو سری مخصوص بازی و مالتی مدیا هست و همچنین تا حدودی سری Z
من از برندهای متفاوت، لبتابهایی را پیشنهاد میدم اما تنها برنید که میگم تمام لبتابهاش از لحاظ کیفیت در سطح عالی هست فقط لنووئه .اما خب قیمت بالایی داره و باید دقت کرد که اون چیزی رو که میخواهی بخری و پول زیاد خرج نکنی.
از لنوو برای کارهای خانگی G570 مناسبتره. با سی پی یو i5- رم 4 - هارد 750 - گرافیک 6370 . قیمت دقیقش رو ندارم اما باید زیر 950 باشه.
اما اگر ظاهرش را نپسندید میتونی از سری Z مدل Z 570 را تهیه کنید که از لحاظ ظاهر کمی قشنگتر، گرافیک قویتر و البته حدود 100 -150 تومان گرانتره.
به جز لنوو ، گزینه دوم HP 4530 اونم با این کانفیگ i5- رم 4 - هارد 640 - گرافیک 6490- که امروز من از 910 و حتی ممکنه کمتر قیمت گرفتم تا حدود 960 تومان.
هر دو این گزینه ها خوبه فقط تفاوتشون در گرافیک هست که گرافیک 4530 قویتره ومناسب برای بازی اما جی 570 گرافیک معمولی داره. و هر کدامشان را بگیری پشیمان نمیشی.
سوالی بود بفرمایید
سلام
دمتون گرم
پس ایسر رو برمی دارم ، اگه میشه یه چند تا عکس پدر و مادر دار از این مدل 5755 بزارید
بالاترین کانفیگ 5755 با core i5 چیه ؟
تو لپ تاپ چه چیزهایی رو میشه ارتقا داد ؟
بهترین گارانتی سازگاره ؟
من این لپ تاپ رو حداقل تا چهار - پنچ سال دیگه میخوام نگه دارم ، توانشو داره یا نه ؟!
راستی گفتید انتخابای دیگه ای هم هست اونا رو میشه بگید ؟!
من بیشتر تو خونه م بهتره که باتری رو از لپ تاپ در بیارم؟!!
Highbury
10-12-2011, 16:34
سلام
دمتون گرم
پس ایسر رو برمی دارم ، اگه میشه یه چند تا عکس پدر و مادر دار از این مدل 5755 بزارید
بالاترین کانفیگ 5755 با core i5 چیه ؟
تو لپ تاپ چه چیزهایی رو میشه ارتقا داد ؟
بهترین گارانتی سازگاره ؟
من این لپ تاپ رو حداقل تا چهار - پنچ سال دیگه میخوام نگه دارم ، توانشو داره یا نه ؟!
راستی گفتید انتخابای دیگه ای هم هست اونا رو میشه بگید ؟!
من یه کانفیگ فقط دیدم اما شاید کانفیگهای مختلفی هم باشه اما همین کفایت میکنه
رم 4 - هارد 500 - i5- گرافیک GT540- قیمت حدود 950
تو لبتاب رم رو میشه ارتقا داد
گارانتی ایسر سازگار ارقام هست.
انتخاب دیگری هم هست که HP 4530 هست.که فقط کمی از لحاظ گرافیک ضعیفتره اما زیباتر و 20-30 تومان ارزانتر.
اگه اهل بازی حرفه ای نیستید هر دو گزینه خوبه و اگر اهل بازی حرفه ای هستید 5755. در واقع به جز این انتخاب دیگری ندارید که بخواهیم مقایسه کنیم.
انتخاب دیگر G570 لنوو هست که از لحاظ گرافیک از جفتشون ضعیفتره، در واقع فوتبال رو میتنوید باهاش بازی کنید.
i5- هارد 750- رم 4 گیگ - گرافیک 6370 داره. قیمتش حدود 900 تومان.
خب این یکی جز لبتابهای خرکاره :31:
بیشتر بپرسی و بیشتر بخواهی خودت گیج میشی :13:
تکلیفت باید با خودت مشخص بشه که چی میخوای
من اصلا بازی نمیکنم و گرافیکم اینتل هست.
یکی فقط فوتبال بازی میکنه که گرافیک متوسط داره
یکی بازیهای روز را انجام میده گرافیک قویتر میخواد
درواقع این گرافیک و تا حدودی هارد هست که قیمت لبتاب را بالا میبره.و البته مارک
Mr.Mazmamfi
10-12-2011, 20:13
اینو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه . بذار باشه .
delzende
10-12-2011, 22:17
بین این دو مدل کدوم کیفیت ساخت بهتر داره و به اصطلاح خر کار تره؟
acer 5755 core i5
fujitsu lifebook Ah531 core i5
راستی قیمت مدلهای:
acer 5755 core i5
acer 4755 core i5
رو دارین؟
بازم ممنونم.
سلام
راستی هنوز میشه 5755 پیدا کرد یا نه ؟!!
کدوم جدیدتر از اون یکی به بازار اومد 5755 یا 4530 ؟
Highbury
10-12-2011, 22:34
سلام
راستی هنوز میشه 5755 پیدا کرد یا نه ؟!!
چرا نمیشه پیدا کرد. لبتاب جدیدیه
خیلی از کاربرا این دومدل راپیشنهاد میکنن، چون علاوه بر قیمت و کانفیگ و کیفیت خوب، آپدیت هستن.
هر دو جز جدیدترین لبتابهای ایسر و اچ پی هستن. فرقی نداره
5755 با رم 6 و هارد 750 پیدا میشه یا نه ؟!
در ضمن جناب zimka_14162 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چاکر آرسنالی ها هم هستیم
عشق است امپراطور فن پرسی
امشب هم که یک بر صفر اورتون رو برد
Highbury
10-12-2011, 22:53
5755 با رم 6 و هارد 750 پیدا میشه یا نه ؟!
در ضمن جناب zimka_14162 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چاکر آرسنالی ها هم هستیم
عشق است امپراطور فن پرسی
اگر هم نبود موردی نیست
رم رو میتونی خودت ارتقا بدی. حتی اگه 4 بود بهش بگو برات 8 بذاره.
هارد فعلا بدجوری گرون شده. با همون 500 کارت راه میفته. مگه میخوای چیکار. اگه کم اومد. بعدا که هارد ارزان شد یه اکسترنال بگیر و فیلم و... که باهاشون زیاد سروکار نداری اونجا بذار.
===========
امشب هم به هزار قطع و وصلی بازی رو دیدم. فکر کردم فرداست بخاطرش مسافرتم رو کنسل کردم !
نیمه اول باید 3-4 تا میزدیم که نشد. نیمه دوم بد بودیم اما کاپیتان یه شوت سرکش زد و دهنشون رو صاف کرد. آنری، ینس لمن و اکثر اسطوره های قدیم هم برای جشن 125 سالگی به ورزشگاه اومده بودن.
مجسمه هانری رو ساختن که بیچاره اشکش در اومد :40:
اگر هم نبود موردی نیست
رم رو میتونی خودت ارتقا بدی. حتی اگه 4 بود بهش بگو برات 8 بذاره.
هارد فعلا بدجوری گرون شده. با همون 500 کارت راه میفته. مگه میخوای چیکار. اگه کم اومد. بعدا که هارد ارزان شد یه اکسترنال بگیر و فیلم و... که باهاشون زیاد سروکار نداری اونجا بذار.
===========
امشب هم به هزار قطع و وصلی بازی رو دیدم. فکر کردم فرداست بخاطرش مسافرتم رو کنسل کردم !
نیمه اول باید 3-4 تا میزدیم که نشد. نیمه دوم بد بودیم اما کاپیتان یه شوت سرکش زد و دهنشون رو صاف کرد. آنری، ینس لمن و اکثر اسطوره های قدیم هم برای جشن 125 سالگی به ورزشگاه اومده بودن.
یه هارد اکسترنال 320 گیگ دارم !!!:31:
راستی نگفتی تا 4-5 سال دیگه برام میمونه؟!
------------------------------------------
خداییش فن پرسی خیلی بازیکنه ! دمش گرم:40::40::40:
آقا دم شما هم گرم
Mr.Mazmamfi
11-12-2011, 00:36
بین این دو مدل کدوم کیفیت ساخت بهتر داره و به اصطلاح خر کار تره؟
acer 5755 core i5
fujitsu lifebook Ah531 core i5
.
انتخاب بین این دو مدل باید بر اساس نیاز باشه .
من فوجیتسو رو بین این دو تا خرکار تر میدونم ، البته مدل جدیدش هم وارد بازار شده ، و کیبوردش و بدنش بهتر شده
.
ولی کانفیگ 5755 بهتره .
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
سری جدید 4530 که وارد بازار شده ، دارای CPU های قوی تری هست . core i5 2430
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
5755
چاکر آرسنالی ها هم هستیم
عشق است امپراطور فن پرسی
اینجا مشاوره ی لپ تاپه یا ورزش 3 هست ؟ ؟ ؟ :18:
راستشو بخوایید منم آرسنال رو بخاطر هانری دوست داشتم و دارم ، ولی هانری از اون موقعی که رفت بارسا خراب شد / :41:
alireza83k
11-12-2011, 11:53
به نظر من برای استفاده خانگی، اداری پول زیادی داری میدی. چون لبتاب هر چه گرونتر بشه میره تو کار گرافیک و مالتی مدیا و ... مثلا سری Y لنوو سری مخصوص بازی و مالتی مدیا هست و همچنین تا حدودی سری Z
من از برندهای متفاوت، لبتابهایی را پیشنهاد میدم اما تنها برنید که میگم تمام لبتابهاش از لحاظ کیفیت در سطح عالی هست فقط لنووئه .اما خب قیمت بالایی داره و باید دقت کرد که اون چیزی رو که میخواهی بخری و پول زیاد خرج نکنی.
از لنوو برای کارهای خانگی G570 مناسبتره. با سی پی یو i5- رم 4 - هارد 750 - گرافیک 6370 . قیمت دقیقش رو ندارم اما باید زیر 950 باشه.
اما اگر ظاهرش را نپسندید میتونی از سری Z مدل Z 570 را تهیه کنید که از لحاظ ظاهر کمی قشنگتر، گرافیک قویتر و البته حدود 100 -150 تومان گرانتره.
به جز لنوو ، گزینه دوم HP 4530 اونم با این کانفیگ i5- رم 4 - هارد 640 - گرافیک 6490- که امروز من از 910 و حتی ممکنه کمتر قیمت گرفتم تا حدود 960 تومان.
هر دو این گزینه ها خوبه فقط تفاوتشون در گرافیک هست که گرافیک 4530 قویتره ومناسب برای بازی اما جی 570 گرافیک معمولی داره. و هر کدامشان را بگیری پشیمان نمیشی.
سوالی بود بفرمایید
من تو اينترنت بررسي كردم.
4530 HP به نظر از كانفيگ بهتري برخورداره، ويندوز Pro ، هارد با rpm بالاتر، usb 3 و تاچ پد بزرگتر.
قيمتشون هم فكر ميكنم خيلي تفاوت نداشته باشه.
Lenovo تقريبا فقط سرعت boot up بالاتري داشت.
حالا باز هم گير كردم.
نمي دونم چرااحساس مي كنمLenovo خر كار تره.
آخه من لپ تاپي كه مي گيرم، روزي 10 ساعت يه ضرب روشنه.
حداقل 4-5 سال هم ميخوام كار كنه.
اگه بازم راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
bahmanpk
11-12-2011, 12:24
من تو اينترنت بررسي كردم.
4530 HP به نظر از كانفيگ بهتري برخورداره، ويندوز Pro ، هارد با rpm بالاتر، usb 3 و تاچ پد بزرگتر.
قيمتشون هم فكر ميكنم خيلي تفاوت نداشته باشه.
Lenovo تقريبا فقط سرعت boot up بالاتري داشت.
حالا باز هم گير كردم.
نمي دونم چرااحساس مي كنمLenovo خر كار تره.
آخه من لپ تاپي كه مي گيرم، روزي 10 ساعت يه ضرب روشنه.
حداقل 4-5 سال هم ميخوام كار كنه.
اگه بازم راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
در این که لنوو مدل مقاوم و قوی تری که شکی نیست . دیگه باید ببینی با کانفیگی که داره به درد کارهات می خوره یا نه , ولی تفاوت چندانی با 4530 نداره و می ارزه بخریش اگه بخوای با 4530 اچ پی مقایسش کنی فقط .
alireza83k
11-12-2011, 13:57
در این که لنوو مدل مقاوم و قوی تری که شکی نیست . دیگه باید ببینی با کانفیگی که داره به درد کارهات می خوره یا نه , ولی تفاوت چندانی با 4530 نداره و می ارزه بخریش اگه بخوای با 4530 اچ پی مقایسش کنی فقط .
شما پيشنهاد ديگه اي نداري؟
هزينه اش زياد برام مهم نيست.
ترجيح ميدم بيشتر هزينه بكنم تا اينكه 2 بار هزينه بكنم.
يه چيز عمري (4-5 سال)
من خودم نظرم رو Lenovo Y570 بود، ولي دوستان گفتن زيادي دارم هزينه كنم.
عجب داستاني شداااا.
Mr.Mazmamfi
11-12-2011, 17:39
شما پيشنهاد ديگه اي نداري؟
هزينه اش زياد برام مهم نيست.
ترجيح ميدم بيشتر هزينه بكنم تا اينكه 2 بار هزينه بكنم.
يه چيز عمري (4-5 سال)
من خودم نظرم رو Lenovo Y570 بود، ولي دوستان گفتن زيادي دارم هزينه كنم.
عجب داستاني شداااا.
ببین رفیق
شما وقتی میخوایی لپ تاپی بخری که کیفیت خوبی داشته باشه و از همه مهمتر برای 5 سال داشته باشیش ، پس باید قوی ترین لپ تاپ موجود تو بازار و بگیری که برای اون مدت طولانی جوابگو باشه .
مدل Y570 مدل خیلی خوبیه . همینو بخر .
البته میتونی یه نیم نگاهی هم به مدل N55 SF داشته باشی .
alireza83k
11-12-2011, 18:44
ببین رفیق
شما وقتی میخوایی لپ تاپی بخری که کیفیت خوبی داشته باشه و از همه مهمتر برای 5 سال داشته باشیش ، پس باید قوی ترین لپ تاپ موجود تو بازار و بگیری که برای اون مدت طولانی جوابگو باشه .
مدل Y570 مدل خیلی خوبیه . همینو بخر .
البته میتونی یه نیم نگاهی هم به مدل N55 SF داشته باشی .
ممنون بابت راهنماییتون
خودمم نظرم بیشتر رو همین بود.
منتظر تایید بودم بیشتر
;)
فقط شنیدم ظاهرش چندان چنگی به دل نمی زنه که باهاش کنار میام
;)
Mr.Mazmamfi
11-12-2011, 19:52
فقط شنیدم ظاهرش چندان چنگی به دل نمی زنه که باهاش کنار میام
ظاهر چی ؟ Y570 رو میگی ؟
بیخیال . . .
به این خوشگلی :
Soroush-S
12-12-2011, 00:38
ظاهر چی ؟ Y570 رو میگی ؟
بیخیال . . .
به این خوشگلی :
دوست من ببخش که اینجا سوال میکنم.
میخوام نظرتونو درمورد DELL مدل 4050 بپرسم . با کانفیگ Ci3 وگرافیک ATI5470 . واسه درس و برنامه نویسی میخوام و بازی. ( call of duty و PES و ...):40:
Highbury
12-12-2011, 01:04
دوست من ببخش که اینجا سوال میکنم.
میخوام نظرتونو درمورد DELL مدل 4050 بپرسم . با کانفیگ Ci3 وگرافیک ATI5470 . واسه درس و برنامه نویسی میخوام و بازی. ( call of duty و PES و ...):40:
از لحاظ کیفیت در سطح متوسط هست. یعنی احتمال اینکه لبتابت بدون اشکال باشه هست و تا چند سال برات کار کنه، اما ممکنه یک در صد مشکلات جزئی داشته باشه. کلا سری اینسپایرون سری اقتصادی دل هست .
و 5040 و 4050 ارزانترینشون.
اون گرافیک 6470 هست نه 5470 :31:.
برای این بازیها این گرافیک جواب میده. فقط قیمتی که گرفتی چند بود؟ یکی میگفت که 850 شده، اگر حدود 800 باشه اصلا ارزش خرید نداره.
حتما 14 اینچ باشه؟ چقد بودجه داری؟
Soroush-S
12-12-2011, 14:24
از لحاظ کیفیت در سطح متوسط هست. یعنی احتمال اینکه لبتابت بدون اشکال باشه هست و تا چند سال برات کار کنه، اما ممکنه یک در صد مشکلات جزئی داشته باشه. کلا سری اینسپایرون سری اقتصادی دل هست .
و 5040 و 4050 ارزانترینشون.
اون گرافیک 6470 هست نه 5470 :31:.
برای این بازیها این گرافیک جواب میده. فقط قیمتی که گرفتی چند بود؟ یکی میگفت که 850 شده، اگر حدود 800 باشه اصلا ارزش خرید نداره.
حتما 14 اینچ باشه؟ چقد بودجه داری؟
من اینجا قیمت گرفتم 870:18: kadoos.net (ساکن رشت هستم)
گرافیک هم زده 5470 اگه یه سایت درست و حسابی برام معرفی کنی متشکر میشم.
بودجه هم تا 900 دارم ولی میخوام 14 اینچ باشه تا راحت حملش کنم
Mr.Mazmamfi
12-12-2011, 14:37
من اینجا قیمت گرفتم 870:18: kadoos.net (ساکن رشت هستم)
گرافیک هم زده 5470 اگه یه سایت درست و حسابی برام معرفی کنی متشکر میشم.
بودجه هم تا 900 دارم ولی میخوام 14 اینچ باشه تا راحت حملش کنم
سایتی نداریم که اطلاعات درست بزنه (فارسی )
تا این بودجه بهتره مدل 4755 از برند ایسر رو بخری .
مدل های 4750 و 4752 هم هست .
عیب بزرگ 4752 اینه که usb 3 نداره .
گرافیک 540 دارن که خیلی قویه .
Highbury
12-12-2011, 15:23
این 2-3 مدلی که مِستر مَزمَمفی معرفی کرده یه سر و گردن و یک تنه از 4050 بهترن!!!
مخصوصا از لحاظ گرافیک.
سایت رو بی خیال شو. برو بازار 4755 رو قیمت بگیر
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
این 2-3 مدلی که مِستر مَزمَمفی معرفی کرده یه سر و گردن و یک تنه از 4050 بهترن!!!
مخصوصا از لحاظ گرافیک.
سایت رو بی خیال شو. برو بازار 4755 رو قیمت بگیر.
دل اینسپایرون :2:
قیمت 5755 چقدره؟
با لپ تاپ کیف و ماوس هم میدن ؟
بهترین کو پد برای 5755 و 4530 hp چیه ؟
Mr.Mazmamfi
13-12-2011, 14:08
قیمت 5755 چقدره؟
با گارانتي ساگار 980 تومن .
با لپ تاپ کیف و ماوس هم میدن ؟
خير .
بهترین کو پد برای 5755 و 4530 hp چیه ؟
شرمنده ٰ نميدونم :11:
تو اين قسمت بپرس :
سلام دوستان
امروز acer 5755 corei5 رو خریدم!
از پاساژ پارسیان تهران
با گارانتی سازگار 975 هزار تومان !
دوستان گرانتی سازگار چند ساله است ؟
چون فروشنده گفت 1 سال (!) خود لپ تاپ 6 ماه هم باتری !
مگه گارانتی سازگار 2 ساله نیست !!!
Highbury
15-12-2011, 23:41
سلام دوستان
از پاساژ پارسیان تهران
گارانتی لنووی من 1 ساله بود و باتری هم شامل گارانتی میشد. لامصب دو ماه بعد از اتمم گارانتی باتریم مشکل دار شد :31:
فکر کنم فقط بعضی از لبتابها رو 2 سال گارانتی میکنه مثل سری بعضی از مدلهای سری تینک پد لنوو که کیفیت وحشتناکی دارن
سلام
گارانتی من از دیروز یعنی 2011/12/15 شروع میشه تا 2012/12/29
و این یعنی دو هفته بیشتر از یکسال گارانتی داره ، برای چی اینجوریه ؟
گارانتی سازگار هم هست
حالا خوب خریدم؟
به نظر من که کیفیت ساختش از hp 4530 بالاتره
از نظر زیبایی هم به نظر من فقط پشت hp یه کم قشنگ تر باشه ، ولی پشت ایسر هم زیباست .
ان شاء الله اگه شد یه چند تا عکس ازش میزارم
Mr.Mazmamfi
16-12-2011, 12:51
سلام دوستان
از پاساژ پارسیان تهران
سلام رفیق
مبارکت باشه ، انشالله فنش برات بچرخه :11:
قیمتش همینه .
گارانتی های ایسر و لنوو یک ساله هست و گارانتی ایسوس 2 ساله .
خیلی ممنون
فروشنده اول میگفت 1 تومن!!!
رو لپ تاپ ویندوز 7 غیر اورجینال نصب کنم که مشکلی نداره؟
از اونجایی که بلد نیستم ویندوز نصب کنم :31: بدم به کسی که قابل اعتماده برام نصب کنه ؟!!
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
نمی دونم چرا بعضی ها میگن قیافش خوب نیست ؟!!
به نظرم فقط ایسوز و سونی از ایسر خوشگلتره
Highbury
16-12-2011, 13:31
بهترین ویندوز همون ویندوز 3هزارتومانی نزدیک ترین خدمات کامپیوتری خونتون هست. با ارجینال تفاوتی نداره. اگه تفاوتش رو فهمیدی به منم بگو :دی
Mr.Mazmamfi
16-12-2011, 13:48
نمی دونم چرا بعضی ها میگن قیافش خوب نیست ؟!!
خب مشخصه ، سلیقه ها مختلفه .
ولی تا اونجایی که من میدونم 5755 عموم پسنده .
زیاد حساس نشو .
بیخیال . . .
پس ببرم بیرون برام ویندوز نصب کنن ؟!!
انتی ویروس رو چیکار کنم
اورجینال بگیرم؟!!
Highbury
16-12-2011, 21:32
انتی ویروس رو چیکار کنم
اورجینال بگیرم؟!!
آقا من بهت یه پیشنهاد میکنم حرف هیچ کس دیگری رو هم گوش نده. امتحان کن اگه خوب نبود دیگه حرفم رو گوش نده.:31:
انتی ویروس Avast رو نصب کن ( دقت کن آنتی ویروس ، نه اینترنت سکیوری یا pro)
وقتی نصبش کردی، رجیستر میخواد. مشخصات و ایمیل واقعیت رو مینویسی و آنتی ویروس برای یکسال رایگان میشه. سال بعد هم به همین راحتی تمدیدش میکنی یا ورژن جدیدش میاد نصب میکنی.
آپدیت اولش حدود 30 الی 40 مگابایت هست(دقیقا یادم نمیاد) اما آپدیت های بعدش روزانه اتومات چندین بار آپدیت میشه. در حد 2-3 کیلوبایت هست:31: حتی وقتی با دایال آپ هم کانکت بشی در عرض 5 ثانیه اتومات اعلام میکنه که آپدیت شده. دنبال نود و کاسپرسکای نباش که دردسر کرک و سریال نامبرش اذیتت میکنه.
آنتی ویروس Avast رایگان هست. اما نسخه های اینترنت سکیوری و ... پولیه.
دو و نیم سال هست استفاده میکنم هر کسی هم میاد فلشش رو میزنه به لبتابم. فلش پر ویروسه اما همه رو از بین میبره. دست و پاگیر هم نیست. در ضمن امکان web shield داره که اگه صفحه ای ویروس بود اخطار میده بهت .
اینم لینک
سلام
بین این سه تا لپ تاپ کدوم بهتره و قیمت هر کدوم چنده
lenovo v470 i5
Acer 4755g
Asus n43 i5
فرق بین v470 ، y470 و g470 چیه
Highbury
16-12-2011, 23:44
این چیزایی که گذاشتی از لحاظ قیمت رنج وسیعی دارند.
وی و جی سری اسنشال یا عامیانه تر بگم اقتصادی تر لنوو هست. اما این اقتصادی که میگم منظورم افت کیفیت نیست. کیفیتشون بالاست و همینطور نسبت به سایر سری اقتصادی برندها قیمت تا حدودی بالاتری داره.
بین اینها مسلما Y470 بهتره اما بستگی داره شما کاربردتون چی باشه. ممکنه کار شما با 4755که اتفاقا لبتاب خوبی هست و د رعمل تفاوت زیادی با وای 470 نداره راه میفیته و حداقل 400 هزارتومان هم پسنداز میکنید.
شما بفرمایید نیازهایتان از لبتاب چیست و چقدر متوانید هزینه کنید. اینجوری بهتر راهنمایی میشوید. چند مدل که از لحاظ قیمت، کانفیگ و کیفیت خوب باشند را معرفی میکنیم و در نهایت خودتان انتخاب خواهید کرد.( هزینه ای که برای بدست آوردن به زحمت نیفتید و احیانا به قرض گرفتن مجبور نشوید )
با سپاس از شما
من دارم IT Network میخونم.
یه لپ تاپ خرکار :) میخوام که تا دو سه سال جواب بده ( از لحاظ سخت افزار و کیفیت ساخت)
تا حدود 1200 هم میتونم هزینه کنم
14 اینچ باشه بهتره هارد 500 به بالا باشه ، گرافیک زیاد مهم نیست(ولی یه فیلم HD1920*1080 رو بشه به راحتی دید) ، سی پی یو i5 یا بهتر باشه ...
Highbury
17-12-2011, 03:22
با سپاس از شما
من دارم IT Network میخونم.
یه لپ تاپ خرکار :) میخوام که تا دو سه سال جواب بده ( از لحاظ سخت افزار و کیفیت ساخت)
تا حدود 1200 هم میتونم هزینه کنم
14 اینچ باشه بهتره هارد 500 به بالا باشه ، گرافیک زیاد مهم نیست(ولی یه فیلم HD1920*1080 رو بشه به راحتی دید) ، سی پی یو i5 یا بهتر باشه ...
به نظر من خرید شما از برند لنوو که معروف به خر کار هست ، باشه بهتره :31:
z470 با این کانفیگ قیمتش حدود 1100 هست و شاید کمتر. در صورت تمایل میتوانید رمش رو به 8 گیگ ارتقا بدین.14 اینچ هم هست.رنگ بندی هم داره. از لحاظ کیفیت ساخت و ... هم کارش درسته.
Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+750GB SATA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce GT 520M 1GB
سلام
میشه یه لپ تاپ معرفی کنید کانفیگ حدودا در سطح hp 4530 باشه اما با مانیتور 14 برای مصرف معمولی می خوام و قیمت هم همین حدود 1 میلیون ممنون میشم امشب جواب بدهید چون فردا قصد خرید دارم
Highbury
18-12-2011, 22:27
سلام
میشه یه لپ تاپ معرفی کنید کانفیگ حدودا در سطح hp 4530 باشه اما با مانیتور 14 برای مصرف معمولی می خوام و قیمت هم همین حدود 1 میلیون ممنون میشم امشب جواب بدهید چون فردا قصد خرید دارم
ایسر 4755 بهترین گزینست.
کانفشگش از 4530 هم قویتره و قیمتش هم تو همین محدوده است.
با تشکر از شما zimka_14162 یه لنوو G470 با مشخصات زیر از اصفهان نمایندگی سازگار گرفتم به قیمت 940 میخواستم بدونم گرون که نگرفتم
cpu i5 2410
HD 750GB WD
Ram 4GIG 1333
Graphic ATI 6370M
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.