PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زیرنویس VOB یا DVD

befarma
09-12-2011, 11:59
سلام
من یک گیرنده دیجیتال X.VISION دارم که وقتی دی وی دی را روی فلش کپی میکنم و به این دستگاه وصل میکنم دیگر زیرنویس آن نمایش داده نمیشود:18:
آِیا کار خاصی باید انجام بدهم که من بلد نیستم یا واقعا قرار نیست پخش کند؟

اگر پخش نمیکند دستگاه های دیگر هم همین مشکل را دارند یا همین فقط اینطوری است

ممنون اگه جواب بدید:40:

mahmood2020
09-12-2011, 12:08
من فكر كنم دي وي دي كپي كردي بخاطر همين با منو نمياد نشون نميده از روي يو اس بي من خودم اچ دي پلير دارم ميريزم رو يو اس بي نشون نميده حتما بايد ايزو بگيرم نشون بده حالا اين كه دي وي بي تي هست

faraname
09-12-2011, 13:54
سلام
من یک گیرنده دیجیتال X.VISION دارم که وقتی دی وی دی را روی فلش کپی میکنم و به این دستگاه وصل میکنم دیگر زیرنویس آن نمایش داده نمیشود:18:
آِیا کار خاصی باید انجام بدهم که من بلد نیستم یا واقعا قرار نیست پخش کند؟

اگر پخش نمیکند دستگاه های دیگر هم همین مشکل را دارند یا همین فقط اینطوری است

ممنون اگه جواب بدید:40:

دوست مون درست میگن . این مشکل مربوط به روش کپی فایل ها در فلش میشه. دقت کرده باشید تو تبلیغ ست تاپ باکس ها نوشته فایل های vob رو نشون میده . ولی اینکه الزما زیرنویس ها رو نشون بده هیچ ست تاپ باکسی متعهد نشده . اونها زیر نویس هایی رو نشون میدن که فایل زیرنویس به صورت یک فایل جداگانه ( .srt یا idx ) باشه و ست تاپ باکس بتونه اونها رو شناسایی کنه. شما برای دیدن زیرنویس ها باید فایل های ویدویی رو تو فلش بریزید که هم فایل تصویری و هم زیر نویس یک فایل جدا باشن . به طور مثال واسه نمایش شما باید به صورت زیر عمل کنید :

شما قصد دارید یک فیلم با نام dog رو ببینید . کافیه فیلم با فرمت دلخواه تون , مثلا" dog.avi رو تو فلش کپی کنید ( ترجیا تو پوشه نریزید و همون root ( صفحه اولی که بعد باز کردن فلش می بینید) بریزید . بعد فایل زیرنویس رو دقیقا با همون نام ( dog) توی فلش بریزید. یعنی تو فلش شما دو تا فایل خواهد بود یکی dog.avi و دیگری dog.srt . این نوع کپی روشی هست که فیلم ها راحت پخش میشن و هیچ دستگاهی که بتونه زیرنویس بخونه با این روش دچار خطا نمیشه . شما خیال تون راحت باشه , همون طور که گفتم منظور از اینکه فایل dvd رو می خونه , الزما دی وی دی ایی نیست که زیرنویس فارسی یا انگلیسی داره . منظور خود فایل vob اش بوده نه زیرنویس اش .
موفق باشید

befarma
09-12-2011, 23:52
اونجور که faraname گفته قبول ولی من یک دی وی دی فیلم خارجی با زیرنویس فارسی دارم و اگه بخوام برم دنبال کانورت کردن و پیدا کردن زیرنویس که اصلا صرف نمیکنه
بنابراین اگه بهتره کمبو بگیریم که هم از روی فلش بخونه هم از روی دی وی دی

البته روش ایزو گرفتن رو هنوز امتحان نکردم:5:

faraname
10-12-2011, 00:43
اونجور که faraname گفته قبول ولی من یک دی وی دی فیلم خارجی با زیرنویس فارسی دارم و اگه بخوام برم دنبال کانورت کردن و پیدا کردن زیرنویس که اصلا صرف نمیکنه
بنابراین اگه بهتره کمبو بگیریم که هم از روی فلش بخونه هم از روی دی وی دی

البته روش ایزو گرفتن رو هنوز امتحان نکردم:5:

شما ایزو رو امتحان کن . ولی بعید می دونم جواب بده. از من به شما نصیحت که کمبو نگیر. شما بری یک پلیر جدا گانه بگیره بهتره . ست تاپ باکس هم اسم اش روشه دیگه . کارش تلویزیون هست . حالا چند تا فرمت صوتی تصویری رو هم پلی می کنه . نمیشه ازش انتظار زیادی داشت .

befarma
10-12-2011, 21:55
شما ایزو رو امتحان کن . ولی بعید می دونم جواب بده. از من به شما نصیحت که کمبو نگیر. شما بری یک پلیر جدا گانه بگیره بهتره . ست تاپ باکس هم اسم اش روشه دیگه . کارش تلویزیون هست . حالا چند تا فرمت صوتی تصویری رو هم پلی می کنه . نمیشه ازش انتظار زیادی داشت .

ایزو جواب نداد:18::18::31::5:

ولی اینکه میگی انتظار نداشته باشی بگم الان ایکس ویژن 80 هزار تومنی من فیلم Toy Story 3 باکیفیت Full HD 1080p و حجم ۹۰۰ مگابایت را به راحتی پخش میکند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در حالی که دی وی دی پلیر هایی که من تا حالا دیدم بی بخار تر از این حرفا هستند

HWT
11-12-2011, 00:17
دوست عزیز . آخه خودت کلاه خودت رو قاضی کن . Full HD 1080P برای یک ساعت و نیم فیلم مگه میشه زیر 5 6 گیگ باشه که مال شما 900 مگه . ؟:دی

faraname
11-12-2011, 07:35
ایزو جواب نداد:18::18::31::5:

ولی اینکه میگی انتظار نداشته باشی بگم الان ایکس ویژن 80 هزار تومنی من فیلم Toy Story 3 باکیفیت Full HD 1080p و حجم ۹۰۰ مگابایت را به راحتی پخش میکن
[COLOR=#818181]در حالی که دی وی دی پلیر هایی که من تا حالا دیدم بی بخار تر از این حرفا هستند

حرف شما در مورد dvd پلیر ها درسته ولی اگر دقت کرده باشید من نوشتم پلیر ننوشتم dvd پلیر . الان دستگاه های پلیری هستن که قدرت کامپیوتر رو نداشته باشن از اونها کمتر هم نیستن . به طور مثال HD پلیر ها که در پست های بخش های دیگر در موردشون بحث شده بود . البته نباید از امکانات ----T ها غافل شد ولی باز هم تاکید می کنم از یک جنس 80 تا 100 هزار تومان باید همین قدر قدرت پخش داشت و از یک HD پلیر 300 هزار تومان به بالا در حد خودش . موفق باشی.

befarma
11-12-2011, 20:20
دوست عزیز . آخه خودت کلاه خودت رو قاضی کن . Full HD 1080P برای یک ساعت و نیم فیلم مگه میشه زیر 5 6 گیگ باشه که مال شما 900 مگه . ؟:دی

فیلم و من دارم در اینکه سایز فیلم 1080p هست شکی نیست ،تو لینکی هم که دادم میتونید کیفیت عکسهایی که مستقیم از فیلم snap shot گرفته شده ببینی
حجمش کمه چون ریپ شده اس دیگه، دانلودش کن ضرر نداره تا ببینی تمام اون کیفیتی که چشم تشخیص میدرو داره

در ضمن بگم اتفاقا این فیلم های ریپ شده چون حالت فشرده تری دارند برای پخشش به دستگاه های قویتری نیاز هست نه ضعیفتر

حجم کمتر = قدرت بالاتر برای اکسترکت کردن:5:

HWT
11-12-2011, 22:22
فیلم و من دارم در اینکه سایز فیلم 1080p هست شکی نیست ،تو لینکی هم که دادم میتونید کیفیت عکسهایی که مستقیم از فیلم snap shot گرفته شده ببینی
حجمش کمه چون ریپ شده اس دیگه، دانلودش کن ضرر نداره تا ببینی تمام اون کیفیتی که چشم تشخیص میدرو داره

در ضمن بگم اتفاقا این فیلم های ریپ شده چون حالت فشرده تری دارند برای پخشش به دستگاه های قویتری نیاز هست نه ضعیفتر

حجم کمتر = قدرت بالاتر برای اکسترکت کردن:5:
نه عزیز اشتباهت همینجاست . شما سایز رو هر چی باشه داره ملاک میزاری . برو اطلاعت فایلت رو نگاه کن. Bitrate اش احتمالا از دایو ایکس هم پایینتره که تو این سایز حجمش 900 مگه :دی.

befarma
12-12-2011, 15:44
نه عزیز اشتباهت همینجاست . شما سایز رو هر چی باشه داره ملاک میزاری . برو اطلاعت فایلت رو نگاه کن. Bitrate اش احتمالا از دایو ایکس هم پایینتره که تو این سایز حجمش 900 مگه :دی.

رابطه مستقیمی بین بیت ریت و کیفیت تصویر وجود نداره اصولا مفهوم دایویکس، mkv، Avi و سایر فرمت های معروف حال حاضر جهان این است که بتوان

با بیت ریت پایین به کیفیت بالا رسید ( نه تنها از نظر اندازه فریم بلکه از نظر کنتراست و نور و غیره)

و مثال آخر اینکه کامپیوتر 1800 مگاهرتز من دی وی دی با بیت ریت 8000 رو به راحتی پخش میکنه
اما فایل فول اچ دی که عرض کردم با بیت ریت 1200 هستو نمیتونه پخش کنه

و کم میاره

اصلا بگذریم بالاخره کسی گیرنده دیجیتال نداره بگه مال اون میتونه زیرنویس دی و ی دی رو نشون بده یا نه از سوال منحرف شدم خودم یادم رفت اصلا برای چی اینجام

faraname
12-12-2011, 16:53
دوست عزیز سخن دوستمون HWT صحیح هست . bitrate عامل اصلی حجم در تصاویر ویدیویی محسوب میشه. شما هر چی میزان bitrate رو بالاتر ببری حجم بیشتر میشه ولی کیفیت الزما نه . علت اش هم نوع خاص کد نویسی تصاویر در فرمت های مختلف هست . یعنی شما در تصاویر avi با bitrate 1500 می تونید کیفیتی رو ببینید که در mkv با bitrate 1000 می بینید . دلیل برتری فرمت ها به هم و تفاوت شون همینه . اگر تمام فرمت ها با bitrate های یکسان , هم حجم و هم کیفیت بودن پس چرا این همه فرمت داریم . متخصص های کد نویس سعی می کنن با کم ترین حجم بهترین کیفیت رو در اختیار بزارن . ولی در همه برنامه های کانورت فرمت تصاویر به عینه می بینید هر چه میزان bitrate رو بالاتر ببرید حجم بیشتر میشه . شما هم که می فرماید سایز تصویر فایل تصویری تون 1080 هست و فرمت هم mkv بالاخره از یک جای تصویر یا صدا زدن که با اون کیفیت بالا حجم شده 900 مگ . وگرنه به صورت استاندارد این سایز و کیفیت انقدر حجم نمیده ( واسه اطمینان ) نگاه کنید حجم تصاویر 1080 رو ببینید . این تصویری از یکی از معروف ترین سایت های تورنت دنیا گرفته شده و مال همین امروز هست . حجم ها گویای مطلب هستن .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قدرت cpu و مقایسه اون با پلیر شما نباید این مقایسه رو انجام بدید. دلیل اش هم اینه که تو سیستم انقدر نرم افزار و کدک برای اجرای تصویر وجود داره که کار پلی رو خیلی آسون میکنه و به قدرت cpu خیلی مرتبط نیست . یعنی شما با یک سیستم با کد خوان قوی ( نرم افزار قوی ایی مثل km player ) روی یک سیستم خیلی معمولی میتونید انواع و اقسام ویدیوها رو اجرا کنید ولی روی یک پلیر گرون قیمت نمی تونید . در واقع اون ویدیو برای اون پلیر تعریف نشده است و نمی تونه ولی برای نرم افزاری مثل km که کارش پلی هر فرقه ویدیویی هست خیلی کار سختی نیست . شما در مورد سخت افزار ها این نکته رو در نظر داشته باشید که اونها انعطاف پذیری نرم افزار های کامپیوتری رو ندارن . اگر ویدیو یک کمی استانداردش با اونچه که پیش فرض پلیر هست فرق کنه نمی تونه ولی km انقدر از لحاظ کد نویسی منعطف هست که به راحتی می تونه خودش رو با هر نوع تصویری هماهنگ کنه . این مطلب مهمی هست که کمتر دوستان بهش توجه دارند .

در مورد ست تاپ باکس هم جواب رو گرفتید .قبلا هم گفتیم که بهتره از ست تاپ باکس انتظار چنین کاری رو نداشته باشید , dvd باید تو dvd پلیر و hd تو hd پلیر درست پخش بشه . ست تاپ باکس کارش معلمومه و نمی تونه جای این پلیر ها استفاده بشه .