ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره براي خريد لپتاپ تا ١.٥

farzan311
09-12-2011, 11:52
سلام
مدتي پيش من pc عزيزم رو فروختم :31: به اميد اينكه پردازنده ها و گرافيك هاي جديد مياند و ميخواستم يه سيستم خوب تهيه كنم كه اين توليد كننده ها هي تاريخ عرضه اين محصولاتشون رو عقب ميندازند و ميرند رو اعصاب خلاصه تصميم گرفتم تا اون موقع كه اينا محصولاتشون وارد بازار ميشه حداقل يه لپتاپ داشته باشم و خيلي مهمه يه چيزي باشه خواستم ٦ ماه ديگه بفروشم زياد ضرر نكنم ديگه يه دو تا بازيم باهاش بتونم حالا تو فول اچ دي نه تو اچ دي بكنم خروجي هم بتونه رو tv تصوير fullhd بده برا فيلم و اينا بودجه هم حدود ١.٥ حالا بالا پايين يكمش مشكلي نداره هرچي پايين تر باشه هم كه بهتر فقط اونجوري كه گفتم نوسان قيمتش كم باشه زياد ضرر نكنم چون زياد نميخام نگرش دارم
يه سوالم داشتم چون اين لپتاب شايد دو ماه يه بارم تكون نخوره و به جاي pc هست ميشه از باتريش استفاده نكرد تا خراب نشه؟

gomnam23
09-12-2011, 13:52
سلام

چون میخوای بفروشی به نظر من Dell XPS L502 وردار. چون هنوز عوام لپ تاپهای دل رو بیشتر قبول دارن واسه فروشش راحتتری

Xilevens
09-12-2011, 15:29
به نظر من اگه ميواي به اين فاصله بفروشي اصلا نخر چون ضررش زياده

farzan311
09-12-2011, 20:10
سلام
خوب من كه بايد بالاخره يه چيزي بگيرم برا اين مدت تا حالا هم با ايپاد كارامو ميكردم كه ديگه اعصابمو خورد كرده
ضررش هم اگه بيشتر ٣٠٠ ٤٠٠ نشه مشكلي نيست بيشتر ميشه؟
اون سوال باتري رو هم پاسخ بديد ممنون ميشم

h!tman
09-12-2011, 20:12
از نظرم نوت بوک بخرید و وسیله ای که HDMI رو انتقال بده به تی وی
گوشی MHL داری
دی وی دی پلیری چیزی!
کاراتونو راه بندازه چند وقتی!

farzan311
09-12-2011, 21:29
از اين نظرا مشكلي نيست ولي خوب الان كارم شده هرچي دانلود ميكنم با ايپاد برم كافي نت بريزم رو dvd و بيام ببينم تازه كلي مشكل زير نويس و ... ادم دستش به ويندوز نرسه خيلي سخته كارا
وبگردي هم كه ديگه جونو به لب ميرسونه يه كاري كه بايد ٥دقيقه طول بكشه گاهي ميشه ١ ساعت
نوتبوك چجوري هست؟ فكر كنم كوچيك و ضعيف باشه درسته؟

h!tman
09-12-2011, 21:31
قیمت ها 300-400 تومن
اصولا ثابت
باید براش دی وی دی رام اکسترنال خرید :)
اونم50-60 تومنه
کلا برای وبگردی و کارای روزانس

farzan311
09-12-2011, 21:48
بعد اينو بخوام بفروشم بيشتر از ١٠٠ تومن بر ميدارند؟ دي:
يه چند تا مدلش رو كه راحت گير مياد رو اگه ميشه بگيد مدلي هست hdmi يا dvi چيزي داشته باشه؟ فكر كنم با گرافيكاشون بشه فيلم با كيفيت بالا ديد درسته؟

h!tman
09-12-2011, 21:53
اینو میسپریم به دوستان:دی
Asus Eee PC
ها سری خوبی هستن
400 هستن فکر کنم بفروشید 200اینا بخرند! شایدم بیشتر
تمیز نگه دارید فقط
کلا برای فیلم HD خوبه
دیگه HDMi رو خبری ندارم:(

farzan311
09-12-2011, 22:27
خوب رفتم اين هارو ديدم زيادي اوضاعشون خراب بود دي:
ادم با pc كار ميكنه بد عادت ميشه به اين cpu هاي اينجوري فكرم نميتونه بكنه با پولش راحت ميشه يه سيستم دست دوم خوب پيدا كرد ولي خوب اين دردسر جمع كردن قطعه و ... رو نداره ولي فكر نكنم هيچ كدوم نياز ها من جز صفحه بزرگتر نسبت به گوشي و كنترل راحت تر رو برطرف بكنه
بايد ببينم ميارزه يا نه!
ممنون از راهنماييهاتون:11: