مشاهده نسخه کامل
: نخوندن دی وی دی تو دستگاه
دی وی دی خونگی ما هر چی سی دی و دی وی دی میزاریم توش eroro Cd میده و میگه سی دی نیست توش..در واقع نمیتنونه دی وی دی رو بخونه مشکل از چیه؟
بعد میخوام کاری کنیم که وقتی از تلویزیون چیزی میبینیم صداش با بلندگوهای سینمای خانگی پخش بشه نحوه وصل کردم کابلها از پشت چطوریه..چون ورودی و خروجیش خیلی معلوم نیست...
مدلمون Samsung
faraname
09-12-2011, 14:03
سلام به شما .
وقتی هر دیسکی میزارید و خطا میده یعنی ایراد سخت افزاری داره. از فروشنده ایی که خریدید بخواهید بیان و تست کنن . من خودم تو تعمیر گاه لوازم صوتی تصویری کار می کردم . این نوع خطاها 100% یک ایراد سخت افزاری هست. جز اینکه دیسک های شما مشکل داشته باشن که می فرمایید هر دیسکی میزارید خطا میده که بعید می دونم همه دیسک ها مشکل داشته باشن.
Soroush-S
09-12-2011, 19:40
دی وی دی خونگی ما هر چی سی دی و دی وی دی میزاریم توش eroro Cd میده و میگه سی دی نیست توش..در واقع نمیتنونه دی وی دی رو بخونه مشکل از چیه؟
بعد میخوام کاری کنیم که وقتی از تلویزیون چیزی میبینیم صداش با بلندگوهای سینمای خانگی پخش بشه نحوه وصل کردم کابلها از پشت چطوریه..چون ورودی و خروجیش خیلی معلوم نیست...
مدلمون Samsung
اگه میتونی کابلی که از برداصلی دستگاه به لنز وصل هست رو یکبار چک کن . چون واسه من هم این مشکلو داشت ولی کابل تعویض کردم و درست شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.