مشاهده نسخه کامل
: کلوپ طرفداران لپتاپ شیک و قدرتمند HP DV6 6180se
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات :
سی پی بو :2.2 GHz Intel Core i7-2670QM با 6 مگ کش
رم : 6 گیگابایت DDR3
گرافیک :AMD Radeon HD 6770M (2 GB GDDR5 dedicated
هارد : 750 گیگابایت با دور 5400
با usb3 و hdmi....
os اورجینال : ویندوز 7
فیمت در ایران : 1 میلیون و 480 هزار تومان .
rasoly65
10-12-2011, 04:51
مدل dv6-6170 خیلی مناسبتره
حدود ۱,۳۵۰ تومن
فقط دو گیگ رم و ۲۵۰ گیگ هارد کمتر ولی هاردش ۷۵۰۰ هس
reza54321
11-12-2011, 16:09
کل پارتیشن های هاردم simple شدن ! چکار کنم به حالت اولش برگرده؟ ممنون
بهترین لپ تاپ از هر لحاظ و قدرت فوق العاده مخصوصا قسمت پردازش و گرافیک و.... واقعا عالیه حرف نداره..
بنده خودم بازی gta iv رو نصب کردم و گرافیکش تا اخر دادم بدون هیچ مشکلی بازی میکنم...
و بازی assassins creed REVELATIONS رو با گرافیک که تا اخر دادم ...دارم حال میکنم واقعا لپ تاپ بسیار قدرتمندیه و بسیار شیک که تمام قسمت هاش فلزیه ...
بعضی از لپ تاپ ها مشخصات بالایی دارن اما نسبت به ان مشخصات بازده و کارایی کافی ندارن یعنی فقط اسمشون اونو میگه... ولی مدل های اچ پی نسبت به مشخصاتی که دارن واقعا بازده خوبی دارن...
البته هر کسی با گیم های کامپیوتری لپ تاپ رو مقایسه نمیکنن...
از نظر من که این لپ تاپ از هر لحاظ عالیه و حرف نداره....
poryasoft2
08-01-2012, 15:05
با سلام دوستان گلم یه سوال فوری دارم ممنون اگه پاسخ بدید : راستش من امروز میخوام این لپ تاپ رو با قیمت 1.560 تو مشهد بخرم فکر کنم با گارانتی مادیران بود , اما دیشب که یه سری گشت و گذار تو اینترنت زدم همین سیستم رو یه جا هایی گرافیکش رو زده بود 1گیگ و یه جا هایی 2 گیگ و 2.5 گیگ و تفاوت داشتن ,در صورتی که همشون hp dv6 6180 بودن, ایا مدل های متفاوت از 6180 هست یا سایت ها اشتب زدن.:13:
یه جایی نوشته بود اصلا HP نخرید چونگه خدمات و پشتیبانی خوبی نداره و بدنه لپ تاپ از پلاستیک کم ارزشه و اینا ..... ایا اهمیت داره؟ :41:
مرسی دوستان...:11:
با سلام دوستان گلم یه سوال فوری دارم ممنون اگه پاسخ بدید : راستش من امروز میخوام این لپ تاپ رو با قیمت 1.560 تو مشهد بخرم فکر کنم با گارانتی مادیران بود , اما دیشب که یه سری گشت و گذار تو اینترنت زدم همین سیستم رو یه جا هایی گرافیکش رو زده بود 1گیگ و یه جا هایی 2 گیگ و 2.5 گیگ و تفاوت داشتن ,در صورتی که همشون hp dv6 6180 بودن, ایا مدل های متفاوت از 6180 هست یا سایت ها اشتب زدن.:13:
یه جایی نوشته بود اصلا HP نخرید چونگه خدمات و پشتیبانی خوبی نداره و بدنه لپ تاپ از پلاستیک کم ارزشه و اینا ..... ایا اهمیت داره؟ :41:
گارانتی رو بیخیال شید چون هیچکدوم پدرمادر دار نیستند
اون مقدار مموری گرافیکم زیاد اهمیتی نداره ! فوقش 5-6فرم توی بازی ها تاثیر بزاره
اگر 2گیگ اختلافش 10-20تومن بود 2گیگ رو بگیرید
اگر یهو گفتن 100تومن فرق داره نمیخواد همون 1گیگ بگیرید
poryasoft2
08-01-2012, 15:19
عجب که این طور اما مگه میشه که یه لپ تاپ با یه مدل گرافیک 1گیگ و 2 گیگ داشته باشه تازه هر دو ati 6770 هستند :13:
دوست عزیز سایت ها اشتباه زدن. حافظه گرافیکی 2GB upto 4GBهستش. در ضمن همه این حرفا حرف مفته. اولا بدنه این لپتاپ فلزیه ! پلاستیک کم ارزش کجا بوووووود!؟ در ثانی به اینجور حرفا توجه نکن ... پشتیبانی هیچکدوم از لپ تاپها خوب نیست چون تو ایران زندگی میکنی! کار آیی این لپ تاپ فوق العادست و نسبت به خیلی از برند های دیگه خنک تر کار میکنه. منم وقتی میخواستم لپ تاپم رو بگیرم با شنیدن اینجور حرفا دلسرد میشدم ولی الان که اچ پی خریدم به هیچ عنوان پشیمون نیستم(به حرف فروشنده ها زیاد توجه نکن چون اکثرا پشکلم بارشون نیست!). فقط از جای معتبر خرید کن و موقع خرید دقت کن به پلمب جعبه(سر و ته جعبه) و خود دستگاه که سالم باشه (مانیتور و صفحه کلید و فن و...) در ضمن وقتی دستگاه واسه اولین بار روشن میشه یکی دو تا مرحله از مراحل نصب کامل ویندوز باقی مونده که باید اونارو کامل کرد پس باید دستگاه رو پیش خودت روشن کنن!
دوست عزیز حافظه گرافیکی این لپتاپ 2GB Upto 4GBهستش .اون حرفا همش حرف مفته ... اولا بدنه این لپ تاپ فلزیه ... پلاستیک کم ارزش کجا بوووووود!؟ در ثانی این لپتاپ هم از لحاظ کار آیی خیلی خوبه و هم اینکه درمقایسه با خیلی از برند های دیگه خنک تر هم کار میکنه . در مورد خدمات هم باید بگم هیچ کدوم از برند ها خدمات خوبی ندارن چون تو ایران زندگی میکنیم! منم قبل از اینکه لپتاپم رو بخرم وقتی به این حرفها توجه میکردم دلم میخواست برم سراغ یه برند دیگه ولی الان از اینکه اچ پی گرفتم اصلا پشیمون نیستم.زیاد به حرف فروشنده ها هم توجه نکن چون اکثرشون پشکلم بارشون نیست. فقط از یه جای معتبر خرید کن و دقت کن که پلمب سر و ته جعبه و خود دستگاه سالم باشه (کیبورد-ال ای دی - فن و ...) هم چنین وقتی دستگاه واسه اولین بار روشن میشه یکی دو مرحله از مراحل نصب ویندوزش کامل نیست که باید بعد روشن کردن دستگاه کامل بشن. کلا دستگاه رو پیش خودت روشن کنن .
babialex
08-01-2012, 21:39
پیشنهاد من برای خرید از سایت خوب yaslaptop هستش تا حالا چند باری از اینجا اچ پی خرید داشتم و همیشه هم راضی کننده
عجب که این طور اما مگه میشه که یه لپ تاپ با یه مدل گرافیک 1گیگ و 2 گیگ داشته باشه تازه هر دو ati 6770 هستند :13:
چرا نمی شه!سری های قدیمی رم 1gb داشتند.بعد Hp تصمیم گرفته به amd بگه 2gb بزنه.چیز عجیبی نیست!
مطمئن باش 3-4 فریم هم تو بازی تاثیر نداره.اصلا رم به پردازش بازی ربط نداره.ولی مثلا پهنای باند ddr5 خیلی بیشتر از ddr3 هست و سرعت انتقال دیتاش به مراتب بیشتره.همین 1gb کافیه.مگه اینکه در سالهای آینده نیاز به رم بیشتر تو بازیها پیدا بشه کع البته فکر نمی کنم تو این چند سال بشه
بچه ها یه مشکل :41:
جدیدا وقتی لپتاپ زیاد روشن میمونه (واسه دانلود) مثلا حدوده 8,9 ساعت یهو دچار مشکل میشه مثلا فنش با دور کند شروع به کار میکنه و خاموش نمیشه و یا تسک منیجرش دیگه کار نمیکنه (کلا یه جورایی هنگ میکنه ) و حتی خاموش هم نمیشه و مجبور میشم با دکمه پاور خاموشش کنم:41:
باید چیکار کرد؟؟
babialex
12-01-2012, 11:58
چند روز پیش این لپ تاپ رو با گرافیک 6790 دیدم به قیمت 1500
این گرافیک قویتر از 6770 هستش ؟
rasoly65
14-02-2012, 21:46
6790 نداریم اون مدل 6490 هست که اشتباه تایپ شده
احتمالا شما تو صفحه اول سایت مهتاب لب تاب دیدین
Prince.Kourosh
29-02-2012, 00:11
چند روز پیش این لپ تاپ رو با گرافیک 6790 دیدم به قیمت 1500
این گرافیک قویتر از 6770 هستش ؟
6790 هنوز رو لپتاپ نیومده من جایی ندیدم احتمالا همینه که دوستمون گفت یعنی 6490 ولی اگه میخوای بین 555 و 6770 یکی رو انتخاب کنی به نظرم 635 رو انتخاب کن که از هردوتاش قویتره:5: هم ایسوس این کارت گرافیک و داره هم ام اس ای:10:ولی اگه لپتاپ دیگه ای مدنظرت هست بگو ما اینجا بررسی میکنیم:5:ایشالا موفق باشی
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
بچه ها یه مشکل :41:
جدیدا وقتی لپتاپ زیاد روشن میمونه (واسه دانلود) مثلا حدوده 8,9 ساعت یهو دچار مشکل میشه مثلا فنش با دور کند شروع به کار میکنه و خاموش نمیشه و یا تسک منیجرش دیگه کار نمیکنه (کلا یه جورایی هنگ میکنه ) و حتی خاموش هم نمیشه و مجبور میشم با دکمه پاور خاموشش کنم:41:
باید چیکار کرد؟؟
لپ تاپتون چه مدلیه؟؟ کی خریدیش؟ روی چه کارت گرافیکی تنظیم کردی و داری دانلود میکنی؟؟:10:اگه بگی ممنون میشم
برای اینکه وقتی درحالت کار معمولی با دسکتاپ کارت گرافیک روی اینتل باشه توی قسمت تنظیم چه تنظیمی باید انجام بدم؟
Prince.Kourosh
01-03-2012, 19:33
برای اینکه وقتی درحالت کار معمولی با دسکتاپ کارت گرافیک روی اینتل باشه توی قسمت تنظیم چه تنظیمی باید انجام بدم؟
از اونجایی که اینتل گرافیک زیاد قویی نیس به درد بازی نمیخوره اصلا:41: و تنطیمات خاصی رو لازم نداه:13: اما شما میتونید برای تنطیمات رنگ دسکتاپ روی دسکتاپ راست کلیک کنی و گزینه graphics properties رو انتخاب کنی:46:
از اونجایی که اینتل گرافیک زیاد قویی نیس به درد بازی نمیخوره اصلا:41: و تنطیمات خاصی رو لازم نداه:13: اما شما میتونید برای تنطیمات رنگ دسکتاپ روی دسکتاپ راست کلیک کنی و گزینه graphics properties رو انتخاب کنی:46:
منظورم این بود چه تنظیمی باید انجام بدم توی قسمت سوییچ کارت گرافیک که در حالت معمولی کار با لپتاپ مثل دانلود موسیقی و.. از کارت اینتل استفاده کنه و از amd استفاده نکنه .
شما می تونید اون تیک رو تو قسمت right click>configure switchable graphic بذارید که وقتی که با باتری هستید با Intel کار کنه.هر وقت هم بخواید از اینتل استفاده کنه کافیه از همونجا رو power-saving gpu کلیک کنید
erfan ghobadi
10-03-2012, 11:36
دوستان سلام
بین hp4530 (core i5, hdd 640, ram 4, vga 1024) 1
و
hp pavilon 6180 ( corei 7 ,hdd 750, ram 6, vga 2048)2
از نظر دما کدوم بهتر هستن؟ من الان 4530 دارم و واقعا از کنترل دمای دستگاهم راضی هستم. اما میخوام عوض کنم
بالا نرفتن دما خیلی واسم اهمیت داره
6180 آره یا نه؟
دوستان سلام
بین hp4530 (core i5, hdd 640, ram 4, vga 1024) 1
و
hp pavilon 6180 ( corei 7 ,hdd 750, ram 6, vga 2048)2
از نظر دما کدوم بهتر هستن؟ من الان 4530 دارم و واقعا از کنترل دمای دستگاهم راضی هستم. اما میخوام عوض کنم
بالا نرفتن دما خیلی واسم اهمیت داره
6180 آره یا نه؟
من 6180 دارم...والا بخوام صادق باشم باید بگم بله دماش بالا میره...!:20:
لپ تاپتون چه مدلیه؟؟ کی خریدیش؟ روی چه کارت گرافیکی تنظیم کردی و داری دانلود میکنی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه بگی ممنون میشم
6180 se....
یه 3 ,4 ماهی میشه که خریدم...به طور دیفالت روی همون اینتل هست...و بله اکثرا دارم دانلود میکنم که اون حالت پیش میاد...
یه جا شنیدم که اگه یه ویندوز دیگه بریزم مشکلش حل میشه و دیگه فنش هم هی روشن خاموش نمیشه !
Prince.Kourosh
14-03-2012, 17:47
من 6180 دارم...والا بخوام صادق باشم باید بگم بله دماش بالا میره...!:20:
6180 se....
یه 3 ,4 ماهی میشه که خریدم...به طور دیفالت روی همون اینتل هست...و بله اکثرا دارم دانلود میکنم که اون حالت پیش میاد...
یه جا شنیدم که اگه یه ویندوز دیگه بریزم مشکلش حل میشه و دیگه فنش هم هی روشن خاموش نمیشه !
البته من 6080 دارم دماش تو بدترین حالت وبگردی به 48 درجه میرسه... البته چون دست دوم خریدم خودم یه ویندوز از همین ویندوزهای 2000 تومنی خودمون:31:!! روش نصب کردم و فکر کنم برای شما هم جواب بده... :10:
M.etallic.A
16-03-2012, 13:45
من قصد خريد اين لپ تاپ دارم.كيفيت صفحه نمايشش چطوره ؟ شنيدم hp كلا كيفيت نمايشش پايينه.يه سوال ديگه تو ديجي كالا زده 1820 يا اين قيمت ارزش داره بگيرم يا اينكه وايسم شايد پايين تر بياد
rasoly65
31-03-2012, 11:51
فعلا برا خرید بهتره صبر کنی
حداقل با این قیمت لب تاب با پردازنده های جدید اینتل رو تو تابستون بخر
در ضمن یه نگا لینک زیر بکنن دوستان
گرافیگ ۶۷۷۰ که از گرافیک ۶۳۵ قویتره
تو جدول ردیف های ۷۲-۷۴
aminalex
14-04-2012, 14:14
آقا من یه چن وقتیه یه 6180 گرفتم، بعد مانیتورش جوریه که مثلا یه کم که زاویه دید عوض میشه کنتراست تصویر هم تغییر میکنه، خواستم ببینم شما هم همچین مشکلی دارین؟ عادیه؟ چه جوریاست داستان؟
همه lcd های لپتاپ کم و بیش همینجورین.حتی سونی و ... .می تونید بقیه لپتاپها رو هم ببینید
فن 6190 وقتی کار سنگین نمیکنم باهاش مثلا موقع دانلود یه دفه شروع میکنه با دور تند کارکردن . cpu هم فقط 5 درصد اشغاله. مشکل کجاست؟ طبیعیه؟
بچه ها میخواستم بببینم که میشه این دو تا اسپیکر کوچولو ( که تو عکس میبینین ) رو خاموش کرد ؟
یه کم بد جا هستن...مثلا وقتی بخوای بخوابی و لپتاپ رو بزاری روی پا یا شکم احتمال داره دست بره جلوی این اسپیکر ها ...منم خوشم نمیاد اینطوری...تازه شاید هم خراب بشن اگه یه مدت جلوشون بسته باشه!
نرم افزاری چیزی نیست براشون ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hooraman
23-02-2014, 19:28
دوستان یک 6180 هست چند وقتی بود تو وبگردی و موزیک صدای هیلکوپتر می داد دماش تو بازی ها 80 بالا می رفت تو هر حالت و لود یکباره به حالتی شبیه به استند بای و هایبرنیت می رفت در صورتی که بفرض 5 تا تب فایرفاکس باز بود و ویندوز مدیا پلیر حتی سی ثانیه هم سیستم ول نشده بود خمیر سیلیکون زیر CPU رو با نمونه Asus داخل بازار که مورد تایید خیلی ها بود عوض کردم اون صدا افتاد همچنان کم و بیش این داستان ادامه داااااشت تا اینکه دیدم سه ورژن بالاتر از اون چیزی که هست واسش آپدیت بایوس اومده بایوس رو آپدیت کردم بعد از ریستارت دیگه بالا نیومد بردمش شرکت گارانتی که برام درستش کنه اما امروز تماس گرفتن گفتند با پروگرامر هر ورژن بایوسی که می زنیم حتی همون بک آپ ورژن قبلی که خودت روی فلش بهمون دادی یکبار میاد بالا تو ریستارت یا خاموش کردن بعدش دیگه بالا نمیاد تو دوباره پروگرام کنی بنظر خودشون ایراد از چیپ گرافیک انبورد اینتل هست که میگن به تنهایی تعویض نمی کنیم فقط باید کل مادر بورد به قیمت 850 تومن تعویض بشه نظر شما چیه ؟مشکل کجاست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.