PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای قفل گذاری روی دی وی دی(فقط راهنمایی می خوام)

p123789
08-12-2011, 23:51
سلام به همه دوستان

من تو کار پخش یسری فایل های تصویری هستم که توی دستگاه های دی وی دی پلیر و کامپیوتر پخش میشه

می خوام روی دی وی دی هام یه قفل بزارم که ارز کپی اون تو هارد جلوگیری کنه و اگه از رایت اون هم جلوگیری کرد چه بهتر اما هدف اصلیم جلوگیری از کپی اون فیلم ها توی هارد هستش

این افرادی که من باهاشون کار میکنم اصلا حرفه ای نیستن واسمم مهم نیست اگه با برنامه های قفل شکن بشه رایتش کرد چون این افراد خیلی ساده هستن فقط این که مثل همه فایل های توی هارد کپی نشه فقط همین

می دونم که با کانورت و کپچر خیلی راحت میشه ازشون یک نسخه تهیه کرد اما کاربر های من خیلی ساده تر از این حرف ها هستن فقط همین که توی هار باروش copy و paste نتونن کپیش کنن همین و بس

خلاصه بگم فقط می خوام به دی وی دی هام حجم مجازی بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من کار با تمام نرو افزار ها و روش های قفل گذاری روی سی دی رو بلدم همچین حجم مجازی دادن به فایل ها اما می خواستم برای دی وی دی کمکم کنید

میشه با همون روش ها یه فایل الکی exe رو بگیرم و ازش iso بسازم و حجمش رو خیلی بالا ببرم و فایل رو غیب کنم و این فایل که سختم و روی سی دی رمز میذاره روی تمام دی وی دی هام بریزم و این کار از کپی شدنشون جلوگیری کنه؟؟برای پخش تو پلیر مشکلی پیش نمیاد؟
این هم بگم که فایل های تصویری خودم رو نمی خوام iso کنم چون این جوری دیگه تو پلیر پخش نمیشه

ممنون میشم اگه یکی از دوستان بهم کمک کنه من فقط راهنمایی می خوام و تمام روش های رمز گذاری و افزایش حجم روی سی دی رو بلدم

basemali
10-12-2011, 09:13
دوست عزیز---یک سری برنامه هایی هستند که فایل رو مخفی میکنن و این طوری میشه که ازکپی به هارد جلو گیری بکنه-----البته شاید بشه ازش رایت کرد ولی نمیشه تو هارد کپی کرد -البته این رو بگم باید یکم حرفه ای باشی وتمام فایل هات رو به شکل یک اتوران فیلم در بیاری که کسی نتونه اون ها رو باز بکنه

jafarian
11-12-2011, 16:13
برای قفل گذاری ازبرنامه Copy Protect یا که GiliSoft Secure Disc Creator میتونید استفاده کنید:20:

p123789
11-12-2011, 16:31
دوست عزیز---یک سری برنامه هایی هستند که فایل رو مخفی میکنن و این طوری میشه که ازکپی به هارد جلو گیری بکنه-----البته شاید بشه ازش رایت کرد ولی نمیشه تو هارد کپی کرد -البته این رو بگم باید یکم حرفه ای باشی وتمام فایل هات رو به شکل یک اتوران فیلم در بیاری که کسی نتونه اون ها رو باز بکنه

دوست عزیز من نمی تونم اتوران درست کنم اخه هر کدوم از دی وی دی هام در یک رابطه هست و ممکن هست تو یه دی وی دی چند فایل متفاوت بریزم و همیشه یک سری فایل خواست نیست که یک اوتوران بسازم واسش

فقط همین که نشه توی هارد کپی کرد واسم کافیه

منظور شما همین اتوران های معمولی هستش؟

فایل های من توی دی وی دی پلیر پخش میشن من نمی خوام جوری قفلش کنم که دی وی دی پلیر قادر به شناسایی و پخشش نباشه

ممنون میشم اگه بازم راهنماییم کنین:40:

p123789
11-12-2011, 16:32
برای قفل گذاری ازبرنامه Copy Protect یا که GiliSoft Secure Disc Creator میتونید استفاده کنید:20:

میشه مختصر توضیح بدین اخه من اموزش نرم افزار اول رو دارم فک کنم دوی هم داشته باشم اگه یه ذره بهم توزیح بدین ممنون میشم دوست عزیز:40:

p123456
16-12-2011, 10:57
کسی نیست جواب مارو بده؟

torist
18-12-2011, 02:37
من کسی میشناسم که برات این کارو انجام بده
با قیمت مناسب
اگه خواستی پیغام بده
یا علی