مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ تا سقف 800.000 تومن
PrinceEmir
08-12-2011, 19:32
با سلام،
دوستان یه لپ تاپ میخوام در حدود 700-800 هزار تومن البته اگه تشخیص بدین که یه مورد خیلی بهتر باشه و اضافه خرج کنم بهتره، تا 900 تومن هم میرم ولی تا 800 تومن باشه راحتترم، کارهای مورد استفادم برای نرم افزارهای رشته عمران مخصوصا اتوکد که نرم افزار سنگینی هست خوب جواب بده، گیم هم بازی میکنم، اگه بشه تا یکی دو سال از عهده ی گیمها بر بیاد که عالی میشه. پورتاش هم اعم از html و usb3 و ... حدالامکان کامل باشن، در ضمن من دستام عرق میکنه اگه کیبوردش ضد آب باشه که بهتره ولی اگه نشد هم مساله ای نیست.
چون در ضمینه ی لپ تاپ زیاد اطلاعات ندارم، یکی دو تا سوال کوچیک هم داشتم یکی اینکه آیا یه لپ تاپی که مینویسه operating system اش مثلا ویندوز ویستا هست آیا میشه بهش ویندوز 7 نصب کرد؟
بعد آیا سایتی هست که لپ تاپهای high end رو رتبه بندی کنه مثلا مثل این سایت واسه پی سی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه سوالم آیا کارت گرافیکهای لپ تاپها مثل کارتهای پی سی از قدرت خوب برخوردارن یا به نسبت خیلی ضعیفترن، مثلا لپ تاپی که مموریش 2 گیگ هست واقعا به اندازه ی 2 گیگ کارائی داره یا به نسبت کارت گرافیک پی سی ضعیفتر عمل میکنن؟
با تشکر
Highbury
08-12-2011, 20:05
با سلام،
دوستان یه لپ تاپ میخوام در حدود 700-800 هزار تومن البته اگه تشخیص بدین که یه مورد خیلی بهتر باشه و اضافه خرج کنم بهتره، تا 900 تومن هم میرم ولی تا 800 تومن باشه راحتترم، کارهای مورد استفادم برای نرم افزارهای رشته عمران مخصوصا اتوکد که نرم افزار سنگینی هست خوب جواب بده، گیم هم بازی میکنم، اگه بشه تا یکی دو سال از عهده ی گیمها بر بیاد که عالی میشه. پورتاش هم اعم از html و usb3 و ... حدالامکان کامل باشن، در ضمن من دستام عرق میکنه اگه کیبوردش ضد آب باشه که بهتره ولی اگه نشد هم مساله ای نیست.
چون در ضمینه ی لپ تاپ زیاد اطلاعات ندارم، یکی دو تا سوال کوچیک هم داشتم یکی اینکه آیا یه لپ تاپی که مینویسه operating system اش مثلا ویندوز ویستا هست آیا میشه بهش ویندوز 7 نصب کرد؟
بعد آیا سایتی هست که لپ تاپهای high end رو رتبه بندی کنه مثلا مثل این سایت واسه پی سی:
و یه سوالم آیا کارت گرافیکهای لپ تاپها مثل کارتهای پی سی از قدرت خوب برخوردارن یا به نسبت خیلی ضعیفترن، مثلا لپ تاپی که مموریش 2 گیگ هست واقعا به اندازه ی 2 گیگ کارائی داره یا به نسبت کارت گرافیک پی سی ضعیفتر عمل میکنن؟
با تشکر
درم ورد کارت گرافیک یه چیزی که توی بازار جا افتاده فقط ظرفیتش رو میگن. دوست من 2 گیگ داریم تا 2 گیگ.یه 2 گیگ قیمتش حدود 150 تومان ممکنه باشه یکی ممکنه 400 تومان باشه.
باتوجه به گران شدن کامپیوتر ها و لبتابها با 800 تومان کمی سخته. این گرانی حالا حالا ها ارزانی نداره. چون به خاطر بالارفتن ارزش ارز هست.پس صبرکردن جایز نیست اما اگر ضرورت ندارید چند ماه صبر کنید ممکنه 60-70 تومان کمتر بشه.
چیزی که کار شما رو راه بندازه کمی هزینش بیشتره. من ایسر 5755 رو با این کانفیگ پیشنهاد میکنم
سی پی یو i5 - گرافیک GT 540 2 GIG- هارد 500- رم 4 گیگ گارانتی سازگار ارقام.
قیمت این لبتاب حدود 950 شاید یه ذره کمتر باشه اما واقعا ارزش خرید رو داره. از لحاظ بازی هیچ مشکلی نخواهید داشت و تا یکی دو سال به راحتی و همه بازیها رو ساپورت میکنه. برای استفاده از اون نرم افزارها هم مشکلی نداره.
USB3 و ... هم داره. کلا لبتاب جدید و خوبی در اومده.
ویندوز چیز مهمی نیست. هر ویندوزی داشته باشه میتونید تغییرش بدین به ویندوز دلخواه خودتون.ایسر 5755 روی خودش ویندوز نداره و بهمین دلیل حدود 50-70 تومانی قیمتش کمتر شده و ارزش خریدش بالا رفته.
شاید براتون سوال پیش بیاد بخاطر همین میگم:
ویندوز ارجینال لبتاب با ویندوزی که 3 هزارتومان میخرید و نصب میکنید حتی یک درصد تفاوت نداره.
PrinceEmir
08-12-2011, 20:58
خیلی ازتون ممنونم،
در مورد کارت گرافیک که فرمودید کاملا حق باشماست راستش اطلاعاتم در مورد کارتهای گرافیک پی سی خوبه ولی میگم چون در مورد کارت گرافیک لپ تاپها اطلاعات زیادی ندارم میخواستم بدونم تا چه حد قدرت دارن و آیا به پای کارتهای گرفیک پی سی مثلا در حد GTX560 یا HD 6950 میرسن یا نباید در این حد ازشون انتظار داشت.
در مورد لپ تاپی هم که معرفی کردید راستش من قبل از اینکه اینجا تاپیک بزنم چند تا از تاپیکها و دو سه تا سایت ریوییو یه نگاهی انداختم. به نظر میاد کارتهای سری GT 540M کارتهای قدرتمندی هستن، البته فکر میکنم این مدل که شما گفتید تو جزئیات تفاوت خیلی کمی با 5750 و 5750G داشته باشه، اگه اشتباه نکنم فقط سی پی یو ها فرق دارن، آیا این مورد درسته که کیفیت ال سی دی های این لپ تاپها پایینه؟ چون واسه من کیفیت مانیتور هم مهمه. یکیم آیا فقط یک رم میشه به لپ تاپ نصب کرد؟ 5755 رم تا چند گیگ ساپورت میکنه؟ سوال آخرم اینکه آیا میشه لپ تاپ رو به مانیتور پی سی وصل کرد و مثلا گیمها رو از مانیتور پی سی بازی کرد؟
Highbury
08-12-2011, 21:09
خیلی ازتون ممنونم،
در مورد کارت گرافیک که فرمودید کاملا حق باشماست راستش اطلاعاتم در مورد کارتهای گرافیک پی سی خوبه ولی میگم چون در مورد کارت گرافیک لپ تاپها اطلاعات زیادی ندارم میخواستم بدونم تا چه حد قدرت دارن و آیا به پای کارتهای گرفیک پی سی مثلا در حد GTX560 یا HD 6950 میرسن یا نباید در این حد ازشون انتظار داشت.
در مورد لپ تاپی هم که معرفی کردید راستش من قبل از اینکه اینجا تاپیک بزنم چند تا از تاپیکها و دو سه تا سایت ریوییو یه نگاهی انداختم. به نظر میاد کارتهای سری GT 540M کارتهای قدرتمندی هستن، البته فکر میکنم این مدل که شما گفتید تو جزئیات تفاوت خیلی کمی با 5750 و 5750G داشته باشه، اگه اشتباه نکنم فقط سی پی یو ها فرق دارن، آیا این مورد درسته که کیفیت ال سی دی های این لپ تاپها پایینه؟ چون واسه من کیفیت مانیتور هم مهمه. یکیم آیا فقط یک رم میشه به لپ تاپ نصب کرد؟ 5755 رم تا چقدر ساپورت میکنه؟ سوال آخرم اینکه آیا میشه لپ تاپ رو به مانیتور پی سی وصل کرد و مثلا گیمها رو از مانیتور پی سی بازی کرد؟
نه گرافیکها در حد سیستم های خانگی نیست اما GT540 تو بازی ها هیچ مشکلی نداره. gt525 که یک گیگ هست نداشت.
الان همین GT540 دو گیگ رو بعضی از لبتاهای 1200 هزارتومان هست.
به طور کلی ایسر مانیتورش نسبت به سونی و HP کیفیتش پایینتره. اما نه زیاد.مثلا همین کانفیگ 5755 که به شما گفتم رو توی سونی با 1300به سختی میشه پیدا کرد :18:
ایسر 5750 و 5755 تفاوتی جز ظاهر و کیبورد باهم ندارن. من از ظاهر 5755 خیلی خوشم میاد.مخصوصا که کیبورداش مثل سری های گذشته ایسر نیست.:40: شما میتونید 5750 تهیه کنید و حدود 30-40 تومان شاید ارزانتر باشه.
فکر کنم لبتاب را بشه به مانیتور متصل کرد.
در مورد مشکل عرق کردن دستتون باید بگم، بهتره از یک کیبورد دیگری استفاده کنید. اینجوری پدر لبتابو در میاری :31: ممکنه جو بگیرتت محکم فشار بدی خورد و خمیرش کنی :31:
PrinceEmir
09-12-2011, 00:25
فقط گزینه ی دیگه ای پیشنهاد ندارید؟ چون دوست دارم لااقل دو سه تا گزینه داشته باشم هم بیشتر در موردشون تحقیق کنم و هم اینکه اگه یکیشون رو پیدا نکردم یا زیادی گرون شده بود برم سراغ اون یکی.
در مورد سی پی یو هم یه سوال داشتم اختلاف قیمت core i5 و i7 زیاده؟ تو لپ تاپم تعداد هسته های i5 و i7 مثل پی سی هست؟ و آیا به نظرتون بهتر نیست i7 بردارم؟
یکیم ای سری گیم MSI و Asus چطورن؟ قیمتاشون چنده و آیا به درد من میخورن؟
مرسی از راهنماییتون
Highbury
09-12-2011, 10:37
فقط گزینه ی دیگه ای پیشنهاد ندارید؟ چون دوست دارم لااقل دو سه تا گزینه داشته باشم هم بیشتر در موردشون تحقیق کنم و هم اینکه اگه یکیشون رو پیدا نکردم یا زیادی گرون شده بود برم سراغ اون یکی.
در مورد سی پی یو هم یه سوال داشتم اختلاف قیمت core i5 و i7 زیاده؟ تو لپ تاپم تعداد هسته های i5 و i7 مثل پی سی هست؟ و آیا به نظرتون بهتر نیست i7 بردارم؟
یکیم ای سری گیم MSI و Asus چطورن؟ قیمتاشون چنده و آیا به درد من میخورن؟
مرسی از راهنماییتون
شما میگی 800 تومان داری اونوقت حرف از i7 میزنی.
به نظر من از همون i5 هم نمیتونی به طور کامل استفاده کنی حتی i3 هم جواب میده. اختلاف قیمتشون بله. زیاده و بنظرم ارزش این اختلاق قیمت رو نداره. حدود 1300
تنها لبتابی که از لحاظ گرافیک و کانفیگ و کیفیت خوب باشه همینه.
دل 5110 از لحاظ کانفیگ خوبه و حتی قیمت مناسبتری داره اما از لحاظ کیفیت :2: اصلا طرفش نرو.
HP4530 با cpu:i5 گرافیک 6490 -رم 4 گیگ حدود 950 تومانه. که مناسبترین گزینه بعد از ایسر5755 همینه. اما از لحاظ گرافیک بازم GT540 قویتره.
ایسوز چیزی با این کانفیگ و قیمت پایین نمیتونی پیداکنی
پیشنهاد من اسیر 5755 و HP 4530 .تنها تفاوت در کارت گرافیکشون هست و ظاهر.
در کل با 800 تومن i5 پیدا نمیشه. بنظر من i3 هم کار شما رو جواب میده. 5755 که سی پی یو i3 باشه من ندیدم.
اما 5750 با همان کانفیگ اما با سی پی یو i3 قیمتش 800 تومانه. که گزینه مناسبیه.
سلام
چون عنوان تاپيك، كلي بود تو همينجا سوالم رو ميپرسم
يه لپ تاپ تو همين رنج قيمت براي كاراي معمولي و وب گردي و ديدن فيلم و اين موارد، چي پيشنهاد ميدين؟
ترجيحا صفحه نمايشش ١٥ اينچ باشه و ظاهر زيبا و مقاومي داشته باشه و باطريش هم خوب باشه
من خودم مدلهاي ٤٥٣٠ اچ پي نظرم رو جلب كرد
PrinceEmir
09-12-2011, 12:47
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون،
یعنی 5750 و 5755 تنها تفاوتشون نظر سی پی یو فرق دارن؟
اینه دیگه؟ :
فقط این دو هسته ای یه یا چهار هسته ای؟ تو مشخصات سی پی یوش نوشته بود تعداد هسته: 2/4
پس همینو میخرم، فقط تنها نگرانیم یه خورده از بابت مانیتوره، شما کیفیت مانیتورشو تایید میکنید دیگه؟
بازم متشکر، خیلی کمکم کردید. :11:
Highbury
09-12-2011, 15:25
سلام
يه لپ تاپ تو همين رنج قيمت براي كاراي معمولي و وب گردي و ديدن فيلم و اين موارد، چي پيشنهاد ميدين؟
ترجيحا صفحه نمايشش ١٥ اينچ باشه و ظاهر زيبا و مقاومي داشته باشه و باطريش هم خوب باشه
بله.4530 یکی از بهترین لبتابها تو این رده قیمت هست.
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون،
یعنی 5750 و 5755 تنها تفاوتشون نظر سی پی یو فرق دارن؟
اینه دیگه؟ :
فقط این دو هسته ای یه یا چهار هسته ای؟ تو مشخصات سی پی یوش نوشته بود تعداد هسته: 2/4
پس همینو میخرم، فقط تنها نگرانیم یه خورده از بابت مانیتوره، شما کیفیت مانیتورشو تایید میکنید دیگه؟
بازم متشکر، خیلی کمکم کردید. :11:
ببین دوست عزیز من خودم از لبتابم مثل خر کار میکشم:31:( به جز بازی)گاهی اوقات چندین روز به طور مداوم روشنه. سی پی یو لبتاب من دوال کور هست. اما هیچ مشکلی از لحاظ سرعت و ... ندارم. i5 تمام کارهای شما رو راه میندازه.
کیفیت صفحه نمایشهای ایسر متوسطه اما انقدر کانفیگ و قیمت مناسبی دارند که این مورد زیاد به چشم نمیاد. معمولا صفحه نمایشهای خیلی خوب تو لبتابهای بالای 1 تومان هست.
در واقع انتخابی جز این نمیتونید داشته باشید. هیچ لبتابی حدود 900 تومان با این گرافیک و کیفیت نمیتونید پیدا کنید، که اگر این پسند نشد اون یکی رو پسند کنید.:31:
bahmanpk
10-12-2011, 16:02
سلام
سلام برای کارهایی که شما میگین یه core i3 هم باشه جواب می ده core i5 برای کارهایی که شما می خواین انجام بدی بالاست و واقعا نیازی نیست مدل های HP ProBook 4530s-D , Gigabyte Q2532M به نظر من برای شما خوب هستند .
Highbury
10-12-2011, 16:23
سلام برای کارهایی که شما میگین یه core i3 هم باشه جواب می ده core i5 برای کارهایی که شما می خواین انجام بدی بالاست و واقعا نیازی نیست مدل های HP ProBook 4530s-D , Gigabyte Q2532M به نظر من برای شما خوب هستند .
4530-D نداریم. در واقع D پسوندی هست که بعضی از فروشگاه ها برای طبقه بندی کانفیگها میذارن.
مثلا باید گفت 4530 با سی پی یو i3 و گرافیک 6490 یا با گرافیک اینتل ( در صورتی که بازی نمیکنید)
bahmanpk
11-12-2011, 11:41
4530-D نداریم. در واقع D پسوندی هست که بعضی از فروشگاه ها برای طبقه بندی کانفیگها میذارن.
مثلا باید گفت 4530 با سی پی یو i3 و گرافیک 6490 یا با گرافیک اینتل ( در صورتی که بازی نمیکنید)
سلام , ممنونم از نکته ای که گفتید دوست عزیز.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.