مشاهده نسخه کامل
: ایجاد محدودیت برای کاربران اینترنت
با سلام
من adsl دارم اما مشکلی که هست اینه که سه کاربر در خانه داریم که از یک کامپیوتر استفاده مسکنند و به اینترنت می روند به صورت PPOE میخواستم ببینیم چجوری میتونم بفهمم هرکسی چقدر از اینترنت استفاده میکنه یا فردی را محدود به دانلود کنم.
مثلا هر کسی یک یوزر و پسورد براش تعریف بشه بطوریکه یوزر و پسورد اون فرد مثلا ماهس 1گیگ دانلود داشته باشه؟
هر چیزی شبیه به این هست لطفا معرفی کنید مثلا تعریف میزکار ویندوز با پسورد و اعمال محدودیت در اونجا!
خواهشا تا اینبار تمام نشده جواب بدید
joe_satriani
08-12-2011, 18:45
با سلام
اینکه بخواید برای هر سیستم محدودیت ایجاد کنید میتونید از یه شبکه داخلی و مبتنی بر سرور استفاده کنید که فکر نکنم به کارتون بیاد.
اما برای اینکه روی هر سیستم به صورت مجزا چک کنید که چقد حجم استفاده میکنن میتونید نرم افزارهایی مثه du meter رو نصب کنید و کنترل کنید که روزانه یا ساعتی یا ماهانه چقد استفاده میکنن.
موفق باشید.
تشکر فراوان از توجهتون اینی که میگید را میدونم ولی بعضی کا فی نت ها به شما یه پسورد میدن و شما را محدود میکنند با یک PC
من میخوام روی یک کامپیوتر بین کاربران مختلف محدودیت ایجاد کنم! آیا این کار با ایجاد میزکارهای مختلف ویندوز امکان پذیره یا نه چه راهی برای این کار هست آخه اینترنت سه ماهه ی من دو هفته ای تموم میشه!
خواهشا یه کمکی بکنید
Netw0rks
08-12-2011, 19:38
میتونید یکی از سیستم هاتون رو مستقیم به اینترنت وصل کنید و به بقیه سیستم ها از طریق اون سیستم اینترنت بدین !
در این صورت با نصب یه فایروال میتونید کل استفاده از اینترنت رو مدیریت کنید .
Masood_Heidarnia
08-12-2011, 19:48
با سلام
میتونی
1- با برنامه Kerio اینترنت رو share کنی و برای هر کاربر یک محدودیت سرعت یا حجم بزاری
2- توپ ترین و بهترین روش هم استفاده از یک روتر بورد میکروتیک است که ته خطشه یه rb750 بگیری و هر کاری خواستی و محدودیتی خواستی میتونی براش بزاری
با تشکر
خیلی ممنون از توجهتون ولی من میگم همه از یه سیستم استفاده میکنند البته یه لپ تاپ هم هست ولی اون مهم نیست!
میخوام یه یوزر و پسورد ایجاد کنم برای هر نفر و شخصی که با مثلا یوزر و پس admin از adsl استفاده میکنه 1 گیگ حجم داشته باشه مثل کافی نت ها!
arasto.qn
11-12-2011, 17:39
من ازاینترنت وایرلس دانشگاه استفاده می کردم که 2روزه به شبکه وصل میشه ولی نه میره تو اینترنت نه دانلود میکنه !!! امکانش هست آی پی کامپیوتر منو بلاک کرده باشن؟ چطور میتونم درستش کنم؟ (کامپیوتر بچه های دیگه مشکلی نداره؟؟!!!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.