ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره " داوطلب آراد "

taylorswift
08-12-2011, 16:39
سلام به همه عزیزان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوال از عزیزان دارم که خواهش میکنم هرکی میدونه کمکم کنه بد جوری گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

" داوطلب آراد " به چه کسی گفته میشه برای گرفتن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ؟!

من پیش دانشگاهی رو " اول بزرگسال " خوندم ! این همون داوطلبه آراده !؟!؟!

تو برنامه گزینه دو یک سرهنگی گفتش که اونایی که مدرکشون رو به صورته داوطلب آراد کسب کردن , موعد اعزامشون به خدمت میاد قبله آبان ماه سال اعزام ! و اونایی که مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دارند (نگفت بزرگسال و یا حصوری یا غیر حضوری و ... ) موعد اعزامشون بعد از آبان سال اعزامشوم میاد !؟

حالا من پیش دانشگاهی رو " اول بزرگسال " خوندم و متولد سال 1372 (خرداد ماه ) هستم , میخوام دفترچه رو ارسال کنم , میترسم موعد اعزام زودتر از آبان ماه سال 1391 بیفته و نتونم کنکور بدم !

چیکار کنم خواهش میکنم کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

taylorswift
08-12-2011, 21:58
عزیزان کسی نیست بتونه راهنمایی کنه ؟! :18:

میخوام کنکور ثبت نام کنم , دارم میمیرم از استرس :41:

mh_rayaneh
10-12-2011, 22:10
رو مدرک پیش دانشگاهیت چه اصل چه موقت.اگه غیر حضوری خونده باشی.مهری که خورده داوطلب ازاد حک میشه
بقیشم که برو از پلیس +10 بپرس.ولی فک نکنم مشکلی داشته باشی

حتمن بپرس از نظام وظیفه یا پ+10

بزرگسال با غیر حضوری فرق داره

راستی این سرهنگه نگفت غیر حضوری ها متولد نیمه اول تا کی میتونن دفترچه پست کنن؟

taylorswift
12-12-2011, 23:56
رو مدرک پیش دانشگاهیت چه اصل چه موقت.اگه غیر حضوری خونده باشی.مهری که خورده داوطلب ازاد حک میشه
بقیشم که برو از پلیس +10 بپرس.ولی فک نکنم مشکلی داشته باشی

حتمن بپرس از نظام وظیفه یا پ+10

بزرگسال با غیر حضوری فرق داره

راستی این سرهنگه نگفت غیر حضوری ها متولد نیمه اول تا کی میتونن دفترچه پست کنن؟

مرسی عزیزم :11:

امروز تو دفترچه خوندم که نوشته بود مدرک پیش دانشگاهی به سه صورته : حضوری (روزانه ) , بزرگسال و داوطلب آزاد گرفته میشه

خدا رو شکر 2 تایه آخر از هم جدا هستش

درباره سربازی فقط همین دو مورد رو گفت : گفت که اونایی که مدرکشون رو به صورته داوطلب آزاد گرفتن , تاریخ اعزامشون میاد واسه قبل از آذر سال اعزامشون ! ولی بقیه میاد واسه بعد از آذره سال اعزام همین ,

دیگه نگفت بزرگسال یا روزانه !!

persian0
06-01-2012, 15:13
اگه بصورت داوطلب آزاد پیش دانشگاهی را بخونیم امتحانات ترم یک و دو هر دوتاش نهایی هست درسته؟