مشاهده نسخه کامل
: درخواست کتاب برای المپیاد
marsan_1
08-12-2011, 14:41
سلام دوستان
من سال سوم ریا ضی ام و واسه المپیاد کامپیوتر اسم نوشتم
حالا اگه کتاب مناسب سطح المپیاد یا جزوه یا نمونه سوالات سال های اخیر رو واسم بزارین ممنون میشم
البته خودم خیلی خوب بلدم ولی تو بعضی از سوالات که ترفند ویندوزه و ورد و از این جور چیزا کم میارم
اگه آموزش ویژوالم بزارین در سطح المپیاد ممنون میشم ( البته ویژوالم یه کم بلدم)
سلام دوست عزیز.
طبق اطلاعات محدودی که من دارم،
المپیاد کامپیوتر اصلا ورد و ویندوز و ... نیست!
بیشتر الگوریتم و حل مسئله هست + برنامه نویسی (البته نه نوشتن یک نرم افزار!). معمولا باید الگوریتم سؤال رو بدست بیارید و بعد برنامه اش رو بنویسید.
موفق باشید ./.
marsan_1
09-12-2011, 11:22
سلام دوست عزیز.
طبق اطلاعات محدودی که من دارم،
المپیاد کامپیوتر اصلا ورد و ویندوز و ... نیست!
بیشتر الگوریتم و حل مسئله هست + برنامه نویسی (البته نه نوشتن یک نرم افزار!). معمولا باید الگوریتم سؤال رو بدست بیارید و بعد برنامه اش رو بنویسید.
موفق باشید ./.
آره خوب ولی اینا معمولا واسه کتبی و 30 نمره از عملی میاد ولی اکسل و ورد و ویندوز 70 نمره ی دیگست فک نکنم تو برنامه نویسی مشکلی داشته باشم :8:
ولی مثلا پارسال سوال داده بودن که تو اکسل معدل یکی رو حساب کنه و بعد اگه قبول شد با سبز بنویسه قبول و اگه رد شد با قرمز بنویسه تجدید یا مثلا تو system به جا اسم سازنده و کپی رایت چیزی که ما میخوایم بنویسه و عکسش رو هم عوض کنیم و یا موقع روشن شدن سیستم یه پیغام که ما نوشتیم نشون بده خلاصه از این جور چیزا که چونکه من تا حالا بهشون نیاز نداشتم نمی دونم چطوری میشه انجامشون داد
حالا اگه منبعی داره که از روش بخونیم به جز کتاب مبانی یا پاسخ نامه ی سوالات وجود داره ممنون میشم واسم بزارین ضمنا من سال سوم رساضی ام و المپیاد رشته ریاضی ها منظورمه ها نه رشته ی کامپیوتر فنی حرفه ای
بازم ممنون :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.