مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره ی خنک کننده NOCUTA-NH-D14
سلام من قصد خرید مادربرد asus p8z68-v pro دارم میخواستم بدونم ایا با خرید خنک کننده nocuta-nh-d14 درنصبش دچار مشکل نمیشم
درود
مادربرد محدودیتی برای این خنک کننده ایجاد نمیکند شما پهنای کیس را برای جای دادن این خنک کننده بررسی بفرمایید.
(توصیه ی اکید میکنم اگر تب اورکلاک شما چندان بالا نیست تا توزیع خنک کننده ی بی نظیر Thermalright Archon توسط شرکت گرین صبر کنید.)
پس با این اوصاف به نظرتون با فن استوک سر کنم یا یه فن ارزون بخرم فک کنم تا عید همین وارد کنند
پس با این اوصاف به نظرتون با فن استوک سر کنم یا یه فن ارزون بخرم فک کنم تا عید همین وارد کنند
فن استوک برای فرکانس پیش فرض پردازنده جوابگوست، البته پیشنهاد این مدل به دلیل قیمت مناسبتر آن بود که اگر این مورد برای شما اهمیتی ندارد d14 چیزی در کارایی کم نخاهد داشت.
فن استوک برای فرکانس پیش فرض پردازنده جوابگوست، البته پیشنهاد این مدل به دلیل قیمت مناسبتر آن بود که اگر این مورد برای شما اهمیتی ندارد d14 چیزی در کارایی کم نخاهد داشت.
یعنی در کارایی از d14 بهتر نیست و تنها احتمالا قیمتش کم هست فقط یه سوال چون d14 کولر سنگینی هست هنگام نصب مادربرد دچار مشکل نمیشه?
یعنی در کارایی از d14 بهتر نیست و تنها احتمالا قیمتش کم هست فقط یه سوال چون d14 کولر سنگینی هست هنگام نصب مادربرد دچار مشکل نمیشه?
یک پایه مخصوص براش گذاشتن که باعث میشه به مین فشار نیاد
jafarian
09-12-2011, 15:51
شما کارتون با این دومدل پایینم راه میفته جفتم میتونید بصورت dual fan دربیارین:20:
ZALMAN CNPS10X Performa 60000t
DeepCool ICE MATRIX400 59000t
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.