مشاهده نسخه کامل
: تغییر پراپرتیس
sorrowdancer
08-12-2011, 13:47
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید
توی پیج HTML خودم و فرمی که ساختم و باتن که داخلش قرار دادم و خاصیت کلیک روی دکمه رو به صفحه دیگه ای لینک کردم حالا میخوام علاوه برلینک حالت پیش فرض بعضی آیتم های اون صفحه (که متعلق به سایت دیگری هست) را هم تغییر بدم
مثلاً فرض کنید داخل اون صفحه یک چک باکس معمولی قرار داده شده که داخل سورس صفحه اش میرم name و id اونو میبینم مثلاً فرض کنید: chk1 حالا میخوام وقتی کاربر روی دکمه من کلیک کرد و اون صفحه باز شد پیش فرض اون چکباکس تیک باشه
میشه همچین کاری کرد؟؟
m.m.m5651
08-12-2011, 16:58
پس از تگ این رو بیفزایید:
checked="checked"
:46:
sorrowdancer
08-12-2011, 22:34
ممنون ولی انگار متوجه منظورم نشدید
این چک باکس رو من نساختم که بیام توی تگش checked="checked" رو اضافه کنم
فرض کن شما از سایتت میخوای به p30world لینک بدی و لینک که باز شد فلان چک باکسی که وسط p30world هست و غیرفعال هست فعال بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
سپاس :11:
tasnim68
09-12-2011, 00:18
من راستش اونقدر تو این زمینه وارد نیستم ولی فکر کنم این جواب بده:
اگه متد فرم و اون صفحه get بود شما می تونستی با اضافه کردن example.com/form.php?chk1=1 به آخر آدرس صفحه تو action فرمت این کارو انجام بدی.
ولی اگه متد post بود که اصولا هم باید همینطور باشه فکر کنم باید تو فرمت لنگه ی اون چک باکسو بذاری و مقدارش رو هم خودت 1 بدی ("value="1) و حالتش رو هم hidden کنی.
اصولا اینا باید جواب بدن، البته اگه اشتباه نکرده باشم (چون به 1 شک دارم! مطمئن نیستم باید مساوی 1 باشه یا چیز دیگه، ولی چون دو حالت بیشتر نیست احتمالا یا باید 1 باشه یا 0!)
m.m.m5651
09-12-2011, 02:14
پس از تگ این رو بیفزایید:
disabled="disabled"
:31:
sorrowdancer
09-12-2011, 17:20
خب بزارید عملیتر پیش بریم مثلاً توی همین تاپیک زیر قسمت جواب سریع یه چک باکس هست که نوشته:
آيا امضاي شما نمايش داده شود ؟
داخل سورس مرورگر که بیایید میبینید که این چکباکس رو اینطوری تعریف کرده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا اونجایی که میدونم بهترین حالت اینه که توسط این خط از بیرون از فرم پراپرتیس های آیتم های داخل فرم رو تغییر میدیم یا میخونیم
document.vbform.signature.checked=false
که vbform نام فرمی هست که در p30world هست
signature هم که اسم این چک باکسه داخلش هست
checked هم که از پراپرتیس های چک باکس هست
مشکل اون کلمه document که باعث میشه فقط فرم هایی که توی همین سند هست رو بتونیم بخونیم یا تغییر بدیم ولی من میخوام از توی یه document (سایت) دیگه بیام خاصیت های یک فرم رو عوض کنم
پس به جای document باید یه چیزی شبیه آدرس یک سایت دیگه (p30world) بزارم! (چجوری؟)
==هدف=> من فقط میخوام طرف روی لینک من کلیک کرد و سایت دیگری (مثال p30wrold) باز شد چک باکس هاشو خودم براش تیکدار کرده باشم دیگه حالا به هر طریقی که بشه. ممنون میشم کمکم کنید
:11:
neopersia
09-12-2011, 22:00
سلام
==هدف=> من فقط میخوام طرف روی لینک من کلیک کرد و سایت دیگری (مثال p30wrold) باز شد چک باکس هاشو خودم براش تیکدار کرده باشم دیگه حالا به هر طریقی که بشه. ممنون میشم کمکم کنید
خلاصه کلام اینه که نمیشه همچین کاری کرد. با امنیت مرورگر سازگار نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.