ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درست کار نکردن فن پاور گرین بعد از دو سال

mehr1362
08-12-2011, 02:29
با سلام

سیستمم یک فن گرین مدل 535 A رو داره...بعد از دوسال الان فن درست کار نمیکنه و آرم تر از حد معمول میچرخه و گاهی اوقات از حرکت می ایسته و همچین صدای بلندی هم تولید میکنه.

آیا مثل فن های معمولی کیس جایی برای روغن کاری داره؟

کلا به نظرتون چکارش کنم.چون فنش می ایسته و وقتی هم حرکت میکنه هم صدای بلندی تولید میکنه و هم اینکه دور کمی داره.

میخوام ببینم راه حل تعمیر فن پاورهای گرین چیه؟

با سپاس:11:

ali2424
08-12-2011, 08:08
با سلام

سیستمم یک فن گرین مدل 535 A رو داره...بعد از دوسال الان فن درست کار نمیکنه و آرم تر از حد معمول میچرخه و گاهی اوقات از حرکت می ایسته و همچین صدای بلندی هم تولید میکنه.

آیا مثل فن های معمولی کیس جایی برای روغن کاری داره؟

کلا به نظرتون چکارش کنم.چون فنش می ایسته و وقتی هم حرکت میکنه هم صدای بلندی تولید میکنه و هم اینکه دور کمی داره.

میخوام ببینم راه حل تعمیر فن پاورهای گرین چیه؟

با سپاس:11:
متاسفانه فنها عمر مشخصی دارند وبعد از اون دچار مشکل میشوند شما ابتدا اون درپوش لاستیکی رو بر دارید و مقداری روغن بزنید اگه درست کار نکرد چارهای جز تعویض فن نیست

EXTREME
08-12-2011, 22:22
در بعضی موارد عادیه فن pwm هست و دورش با توجه به دمای قطعات داخل پاور تنظمی میشه در بعضی مدل ها هم دما پایین باشه فن وایمیسته
اگر مشکوک هستین راحته فن رو خاک گیری کنید و روغن کاری کنید
درست نشد فن رو راحت عوض کنید

rezaabbaspour
10-02-2012, 09:30
داخل آنرا(آرمیچر ) با اسپری خشک ناهید بشویید و سپس دور محل چرخش (بلبرینگ) را با اسپری روغنی آغشته کنید

mehdi_vsgh
15-02-2012, 20:12
سلام منم دقیقا همین مدل پاور رو دارم و الان میبینم که فن از کار افتاده...یه دور میچرخه و دوباره از حرکت می ایسته...یه دفعه میبینی پاور وحشتناک داغ شده..... یه فن حدودا قیمتش چقدره فکر میکنید؟

Hamed DC
16-02-2012, 10:08
سلام منم دقیقا همین مدل پاور رو دارم و الان میبینم که فن از کار افتاده...یه دور میچرخه و دوباره از حرکت می ایسته...یه دفعه میبینی پاور وحشتناک داغ شده..... یه فن حدودا قیمتش چقدره فکر میکنید؟
سلام.
فن PMWچهار سیم با کیفیت عالی حدود 25.000تومان.